Nový produkt

Nová Vlna Väzby Chudá Vlnené Kravata Pre Mužov Obleky Pánske Koberčeky Prekladané Krku Kravatu Na Business Kravaty 7 cm Šírka Ženícha, Kravaty

999 položky

€3.90

-4%

€4.10

modname=ckeditor Značka:Gemay G. M Útvar Názov Dospelých Pohlavie:Muž/Žena Kategória: Kravata Materiál:Vlna Vzor:Prehoz Veľkosť:145cmx7cm Package Zahrnuté:1 ks 1 vrecko 1 palec = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 palca Farba:6Colors Teplé tipy:

1,v Dôsledku rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

2,v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, Prosím, dovoľte 0-2 cm chyba.

3,Produktov je bez krabice.

Nie je zhoda farieb

Farebný rozdiel môže byť spôsobený iných dôvodov, ako sú displeje, svietidlá, farby pozadia odrazivosti, ale ak si myslíte, že doručenia položka je v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Platby

1. Prijímame Kreditné karty, T/T, Western Union, Escrow .(môžete vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás. Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe www.vitek.sk, a nebude prepustený, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým)

2. Len budeme loď položky na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s www.vitek.sk, tak prosím potvrďte registrovaná adresa na www.vitek.sk webových stránkach sú správne.

Doprava

1. témy sú všeobecne odoslané sa čoskoro po platba bola overená (Sat. & Sun. vylúčené.)

2. témy budú odoslané prostredníctvom Hong Kong Air Mail alebo Čína Príspevok Vzduchu Mailovej Služby. Za normálnych okolností, to bude trvať o 10-25 pracovných dní ( vylúčiť sobota a nedeľa, Sviatok) prijímať položky. Najprv nás kontaktujte, ak nechcete prijímať položky pre viac ako 30 dní. Vďaka za vaše porozumenie.

3. Sme tiež podporovať rýchle zásielky "EMS" "DHL" "UPS" "TNT" "Fedex" (potrebné príplatok).

Návrat Politiky

1. Všetkých našich výrobkov boli označené a balené v dobrom stave.

2. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť.

3. Prosím, majte všetky pôvodné položky nepoškodený v re-predajného podmienkou pre vrátenie tovaru. Spätná zásielka náklady kupujúceho zodpovednosti.

4. Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť .

Spätná väzba

1. Spätná väzba je veľmi dôležité, aby www.vitek.sk kúpiť skúsenosti. Veríme, že si môžete vychutnať dobré kupujúci zážitok s nami. Ak ste spokojní so svojím nákupom a naše celkové služby, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5-Star.

2. Ak narazíte na nejaké problémy, o niečo, prosím, neváhajte nám poslať dopyt a my sa budeme snažiť pomôcť vyriešiť problém.

3. Ak máte pocit, že všetky insatisfaction, prosím, aj neváhajte a dajte nám vedieť, ak nám dať druhú šancu napraviť to skôr, než sa rozhodnete opustiť žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

Kontaktujte Nás

1. Robíme pomôcť a riešiť problémy po celý čas, odpoveď bude vykonaná do 48 hodín. Ak sa nechcete dostať odpoveď, prosím odoslať vašu správu znova.

2. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom www.vitek.sk e-mail.

Úradné hodiny : AM 9:00 - PM 11:00 , pondelok - sobota Bavlny a Ľanu Väzby pre Mužov Módy Klasické Mans kravata pre Svadobné 6typ Šírka Slim Ženícha

  • Veľkosť: One Size
  • Číslo Modelu: LD301
  • Vzor Typ: Prehoz
  • Materiál: Vlna
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Pohlavie: MUŽI
  • Štýl: Móda
  • Položka Druh: Väzby
  • Názov Značky: Gemay G. M
  • Typ Väzby: Krk Kravatu

Štítky: tenké kravatu, black gold kravata, Cravat, motýľ kravatu, bielizeň kravatu, zrastov kravatu, bežné kravatu, slim kravatu, pre mužov kravatu, prehoz kravatu.

Napísať recenziu

Nová Vlna Väzby Chudá Vlnené Kravata Pre Mužov Obleky Pánske Koberčeky Prekladané Krku Kravatu Na Business Kravaty 7 cm Šírka Ženícha, Kravaty

Nová Vlna Väzby Chudá Vlnené Kravata Pre Mužov Obleky Pánske Koberčeky Prekladané Krku Kravatu Na Business Kravaty 7 cm Šírka Ženícha, Kravaty

Napísať recenziu

Súvisiace produkty