Nový produkt

Najnovšie Potomkov 3 Audrey Cosplay Kostým Sexy Ružovej Čipky Tričko Black Vrstvené Sukne Oblečenie Halloween Kostýmy pre Ženy

999 položky

€141.57

-18%

€172.65

Najnovšie Potomkov 3 Audrey Cosplay Kostým Sexy Ružovej Čipky Tričko Black Vrstvené Sukne Oblečenie Halloween Kostýmy pre Ženy

Pl jednoduché Poznámka: 1. Skutočné položku farby sa môže mierne líšiť od on-line farba vzhľadom na zmeny v obrazovke nastavenia farieb, osvetlenie, jas, atď. 2. Prosím, nechajte mierne odchýlky pre merania údajov.

Prosím, povedzte nám svoje právo štandardnej veľkosti alebo meraní, ako je uvedené nižšie jednotlivé správy, vrátane pohlavia, výšky, váhy, hrudník, pás, boky, low-pasu, šírku ramien, rukávy dĺžka, nohu dĺžky, nohavice dĺžka .

Podmienky Služby

1. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky. Kupujúci sú zodpovední za tieto, ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol s colným. 2. Prosím ponúknuť nám vaše požadované štandardnej veľkosti alebo presné merania, ak potrebujete vlastnú veľkosť. 3. Rôzne položky, rôzne výrobné čas. Takže, ak potrebujete položku v zhone alebo máte termín, pls kontaktujte nás pred cenové ponuky. 4. Skontrolujte prosím vaše položky opatrne, keď sa vám to podarí, a neváhajte nás kontaktovať pre všetky problémy. Budeme sa snažiť uspokojiť vás. 5.O spokojnosti zákazníkov je našou prioritou, pls kontaktujte nás pred odchodom žiadne neutrálne alebo negatívne spätné väzby. 6.Prepravné môže byť ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Ale budeme vás informovať o stave vašej zásielky.

1.Prijímame PayPal a Víza platby, ale radšej PayPal, díky moc.

2.Platba musí byť doručená najneskôr do 7 dní aukcie uzávierky.

1.Prosím, uistite sa, že dodaciu adresu a telefónne číslo, ktoré ste uviedli, sú správne, sú veľmi dôležité pre dodanie úspešne a včas.

2.Pre výrobky máme na sklade, sme normálne loď do 3 pracovných dní po vašej platby prijaté a schválené. 3.Ak položka je potrebné špeciálne produkty, budeme potrebovať 7 až 15 pracovných dní na dokončenie tvorby.

4.USA, UK, AU, budeme loď položky, klasickou poštou služby(EUB) s sledovacie číslo o 7-12 pracovné dni, aby sa dospelo.

5.Do Ruska, budeme loď položky, klasickou poštou service(EMS), s sledovacie číslo okolo 25-35 pracovné dni, aby sa dospelo.

6.V iných krajinách, Môžeme poskytnúť HK Post doprava, EMS alebo.

7.Ak chcete, aby urýchlilo dopravu, môžeme si vybrať, DHL/UPS/Fedex/TNT pre najrýchlejší poštovné a uistite sa, že dostanete skoro.

8.Ponúkame kombinovanej dopravy, ktorý bude zachrániť vášho lodné náklady výrazne pre váš viacerých nákupoch.

1.Akceptujeme výroba chybná vrátiť. Ľudské faktory vrátiť, sú neprijateľné, napr. pomocou umývanie škody. 2.Chybné výrobky musia byť vrátené do 15 dní po tom, zákazník si ich. A všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale. 3.Pre štandardná veľkosť a štýl položky, môžeme prijať non chybná vrátiť, ale kupujúci je povinný zaplatiť vrátiť poplatky. Vrátime vám plnú peňazí, keď sme si návrat poštovné. 4.Všetky produkty budú kontrolovať mnoho krát pred odoslaním. Na zákazku položky, ak nemá dobre zapadajú ste sa kvôli zlej informácie, môžeme sa snažiť v našich silách pomôcť vám ho vyriešiť, ale my, sú neprijateľné pre návrat. 5.Ak ste si nesprávnu položku, pls kontaktujte nás najneskôr do 3 pracovných dní e-mailom s položku fotografie pripojené.

1.Môžem urobiť kostým pre vlastnú veľkosť? Samozrejme. Prosím, obráťte sa na naše merania návod na predaj stránke, potom sa nám ponúkajú všetky vaše informácie e-mailom. Potvrdíme s vami do 24 hodín. 2.Ako dlho bude trvať, než loď do svojho domova? Môžeme ponúkajú rôzne prepravu spôsobom podľa vašich požiadaviek. Normálny štandard, poštové služby doprava trvá 7-12 pracovných dní, a DHL/UPS/Fedex/TNT poštovné iba 3-7 pracovných dní. 3.Čo môžem urobiť, ak veľkosť nie je dobre padnúce? Je nám ľúto, pre problém. Prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako môžete, poskytneme vám spokojný riešenie. Že bude veľmi ocenili, ak môžete pošlite nám niektoré súvisiace fotografie. 4.Nie vaše otázky? Prosím, neváhajte nás kontaktovať.

1.Ak máte akékoľvek otázky, pls neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek. 2.Všetky e-maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Prosím, láskavo opätovne odošle e-mailu alebo skontrolovať zložku so spamom, ak žiadna odpoveď od nás. Oveľa ocenenie za pochopenie a spoluprácu! Vďaka za vašu návštevu a veľa šťastia!

  • Funkcia: Sexy Čipkou, Vrstvený
  • Dĺžka rukávy: Dlhé Rukávy
  • Znaky: Iné
  • Položka Druh: Sady
  • Číslo Modelu: I816WS
  • Príležitosti: Cosplay, Halloween
  • Komponenty: Tippet, Rukavice, Náhrdelník
  • Nohavice Dĺžka: Okolo 3/4
  • farba: Ako fotografie
  • Pohlavie: ŽENY
  • Materiál: Iné
  • Výstrih: vysoká
  • Typ Zdroja: Film a TV
  • Hrúbka: Médium

Štítky: black lagoon plagát, Audrey Hepburn, deti iron man cosplay, akcia figur, furi cosplay rukavice, kawaii bielizeň, spiderwoman kostýmy, anime cosplay ružová, veci potomkov, cosplayland.

Napísať recenziu

Najnovšie Potomkov 3 Audrey Cosplay Kostým Sexy Ružovej Čipky Tričko Black Vrstvené Sukne Oblečenie Halloween Kostýmy pre Ženy

Najnovšie Potomkov 3 Audrey Cosplay Kostým Sexy Ružovej Čipky Tričko Black Vrstvené Sukne Oblečenie Halloween Kostýmy pre Ženy

Napísať recenziu

Súvisiace produkty