Nový produkt

Póry dreva 3ks sada Wc sedadlo, Kryt Domáce Dekorácie Koberec Absorpčné Non-Slip Kúpeľňa mat nastaviť tlač Doormats Flanelové Koberec

999 položky

€11.92

-40%

€19.87

vlastnosti produktu:

(1) 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. (2) Ľahko absorbovať vodu, vákuum, a dobrá odolnosť proti sklzu (3) Ľahko sa čistí, môže sa umývať priamo alebo práčka strane, nie spadnúť alebo slabnúť, Shu šetrné k Životnému prostrediu a priedušná. (4) Jemne šiť a pevne prišite okraje rohože, aby sa okraje odolnejšie. Rozšírenie použitia čas mat. (5) Flanelové textílie, mäkké a pohodlné na dotyk, netoxické, bez chuti, nie plesnivé.

3-dielna sada (obdĺžnikové podložky + U-tvarované wc pad + wc kryt)

Špecifikácie produktu:

Obdĺžnikový mat cca: 75 X45 cm / 29.53 X 17.72 palcov U-tvarované wc sedadla cca.: 45 X38 cm / 17.72 X 14.96 palcov Wc kryt: 35 X 45 cm / 13.78 X 17.72 palcov

Ako je to zobrazené na obrázku:

Prosím, aby chybu 1-2 cm veľkosť, ďakujeme za pochopenie!

spoločný problém:

(1) Pohľadávky na balenie problémy, koberec, môže mať nejaké vrásky, tak dlho, ako gravitácia sa používa na koberci pre 1-2 dni. Môže zaniknúť zmizne, alebo použite zaniknúť na chvíľu zmizne automaticky (2) Vzhľadom na rozdielne nastavenia displeja, skutočný produkt, môže byť trochu farebný rozdiel, vzťahujú sa na skutočný objekt dostal, ďakujeme za pochopenie!

O doručenie:

Budeme loď v priebehu 2-4 pracovných dní po úhrade sa vymaže. Uistite sa, že vaša adresa a telefónne číslo sú správne pred zakúpením. Prosím, dajte nám nízke skóre z 1 alebo 2 body, pretože sme loď rýchlo, ale v zámorí prepravy závisí od mnohých faktorov. Ďakujeme za pochopenie!

Vlastnosti Produktu:

Tlačený vzor, šetrné k životnému prostrediu, bez zápachu, jasný, silný, umývateľný, nie sú vyblednuté

Produkt povrch:

Flanelové látka je priedušná, mäkká a pohodlná, nenáročná na údržbu

V spodnej časti produktu:

Non-tkané plastové dot spodnej priedušná non-slip opotrebovaniu bez zápachu ochranné poschodí.

Produkt okraj:

Obojstranné šitie je trvalé a nie je ľahké použitie off-line.

Späť wc veko:

Gumičky sú pridané na zadnej strane, ktoré sú elastické a jemne šila na zabezpečenie pevnosti.

spoločný problém:

(1) Vzhľadom na obale problémy, koberec, môže mať nejaké vrásky, tak dlho, ako gravitácia sa používa na koberci pre 1-2 dni. Môže zaniknúť zmizne, alebo použite zaniknúť na chvíľu zmizne automaticky (2) Vzhľadom na rozdielne nastavenia displeja, skutočný produkt, môže byť trochu farebný rozdiel, vzťahujú sa na skutočný objekt dostal, ďakujeme za pochopenie!

Úprimne dúfam, že si môžete dať nám dobré hodnotenie. Budeme sa snažiť zlepšiť kvalitu našich výrobkov a služieb. Ak máte akékoľvek otázky, môžete chatovať s nami, alebo zanechať správu on-line a my vám vyriešiť problém, až kým nebudete spokojní s našimi službami a produktami.

  • Štýl: Tri-dielna Sada
  • Jednorazové: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: MT
  • Materiál: Bavlna Linter
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Druh: Kabát Wc Prípade

Štítky: posteľ kryt, zeegle kúpeľňa nastaviť wc, wc sedadlo, kryt 3 nastavte, sídlo dreva, plavidlá dreva, kúpeľňa wc súpravy, knurling toaletné kreslo, lesk wc, umývateľný kryt sedadla wc sada, toaletné vody skrine.

Napísať recenziu

Póry dreva 3ks sada Wc sedadlo, Kryt Domáce Dekorácie Koberec Absorpčné Non-Slip Kúpeľňa mat nastaviť tlač Doormats Flanelové Koberec

Póry dreva 3ks sada Wc sedadlo, Kryt Domáce Dekorácie Koberec Absorpčné Non-Slip Kúpeľňa mat nastaviť tlač Doormats Flanelové Koberec

Napísať recenziu

Súvisiace produkty