Nový produkt

Vozidlo Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie autobatérie Master Prepínače 12v 24v Cut Off vypínač Napájania, Odpojte Elektromagnetické

999 položky

€24.65

-28%

€34.71

Teplé Tipy:

1.Prosím, pripravte batérie kábel Ako kábel z auta je iný.Nepošleme batérie drôtu v parcely .prosím pochopiť.

2.Tento prepínač podporu ručné ovládanie. Ak vzdialenej je stratený, ani moc nie je , môžete stlačiť tlačidlo , potom batérie pripojenie

3.Diaľkovým ovládaním môžete ovládať 50m

4.Vhodné pre väčšinu Automobilov

Špecifikácia:

Spínacie Napätie:12V/24V

Druh Materiálu: Meď

Špeciálne Funkcie:diaľkové ovládanie batérie prepínač

S diaľkovým:Áno

funkcia: diaľkové ovládanie ručné

Funkcie:

Menovité Napätie: DC 12V/24V

12 v Pracovné Napätie 10-15V

24VWorking Napätie 20-29V

Životnosť Použitie: Ako 100 000 Krát

Diaľkový Prijímač V Pohotovostnom Prúd: 0.0085 A

Balenie Obsahuje:

1 x Auto Batérie Prepínač

Prepínanie spotreba energie: 0.008 zosilňovačov, v pohotovostnom režime, veľmi úspory energie, spotreby energie môže byť zanedbávaná, keď hlavné napájanie je pod napätím, spotreba energie je 0,8 zosilňovačov, 9.6 w, čo je ekvivalentné spotrebe energie z 1 zapnite signál. Pri vystupovaní z auta, mala by byť rozbité. Zapnite hlavný vypínač, tak auto má tiež anti-theft funkciou. Indikátor na ovládači je konštantná. Môžete pochopiť, či pracovný stav diaľkového ovládania spínača je normálne. Nemáte musieť zvážiť spotrebu energie. Novú batériu môžu byť umiestnené na jeden mesiac a môže tiež byť vyhodený normálne.

Poznámka:

1. Po inštalácii, diaľkové ovládanie elektromagnetického spínača bude zvýšiť spotrebu energie batérie. Pri opustení vozidla, diaľkové ovládanie, by mali byť použité na vypnutie celková dodávka elektriny v čase, aby sa zabránilo batéria vyčerpáva v dôsledku nadmernej spotreby energie a nebude možné spustiť.

2, pretože to je rezanie, vypnete napájanie celého auta, to spôsobí, alarm, auto, počítač a iné výpadky prúdu nemôže fungovať.

3. Počas normálnej jazdy, neodpájajte elektromagnetického spínača, aby sa zabránilo zvýšeniu generátor napätia a poškodeniu automobilov, elektrických zariadení.

4.Tento prístroj je určený len pre batériu on / off, to sa nedá spustiť vášho motora

1. obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodávajú so zárukou.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk!

1. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po

2. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponent príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

3.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ak Ste Spokojný S Našim Výrobkom, Láskavo Dovolenku Plnú hviezd a Dobrú spätnú Väzbu Pre nás. Vaša spätná Väzba bude Povzbudiť, aby sme to ROBIŤ Lepšie V Ďalšom. Vďaka!

  • Názov Značky: FISHBERG
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Špeciálne Funkcie: batéria master prepínače
  • Položka Hmotnosť: 800g
  • Externé Testovanie Certifikácia: ce
  • Položka Druh: Batérie Prepínač
  • Položka Výška: 5.5inch
  • Rok: 2019
  • Názov Modelu: auto Batérie Prepínač
  • Položka Dĺžka: 14inch
  • Položka Šírka: 13.2inch
  • Druh Materiálu: Medi

Štítky: 1n4148 t4, 12v napájanie suppli, auto prepínač symbol, gombík otočný spínač, hodinky iwc, elektrický spínač pomocou časovača, bluetooth audio spínača, 12 v batéria, mi prepínač, batéria v.

Napísať recenziu

Vozidlo Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie autobatérie Master Prepínače 12v 24v Cut Off vypínač Napájania, Odpojte Elektromagnetické

Vozidlo Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie autobatérie Master Prepínače 12v 24v Cut Off vypínač Napájania, Odpojte Elektromagnetické

Napísať recenziu

Súvisiace produkty