Nový produkt

Luxusné Jar Závesy Zliatiny bez obrúčok Lupa " Rámy muži ženy Okuliare Rx môcť

999 položky

€10.68

-34%

€16.43

Veľkosť rámu:140mm

Most:18 mm

Objektív Šírka:53 mm

Objektív Vertikálne:28mm

Chrám:138mm

Čierna Kovová Zlato, Striebro

Káva Description môžete mať rám na váš očný lekár nahradiť svoj vlastný predpis detaily Doručenia Zásielky zvyčajne trvať 7~24 pracovných dní na váš PayPal registrovanú adresu. O nás Vaša spokojnosť je našou prioritou. Snažíme sa ponúknuť vysoko kvalitné produkty a služby pre našich zákazníkov.

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom našich produktov, prosím, kontaktujte ma slobodne. Kontaktujte nás vám snažiť odpovedať na vaše e-maily, akonáhle je to možné,

avšak, vzhľadom na vysoký objem denný prichádzajúce e-maily a časové pásmo rozdiel,

nemusíme byť schopní odpovedať na vaše e-maily ihneď.

Nechajte 1-2 pracovných dní pre nás odpoveď.

Ak nedostanete žiadnu odpoveď od nás, prosím, informujte e-mail zabezpečenie vašej schránky nedosiahol v plnej veľkosti.

Vzhľadom na niektoré ISP SPAM filter nastavenia možno nebudete môcť prijímať naše odpovede; ak máte

problémy dostávať naše e-maily, možno budete musieť použiť iný e-mailový účet, kontaktujte nás. Návrat Politiky Sme sa zaviazali poskytnúť tie najlepšie služby zákazníkom možné. Ak z akéhokoľvek dôvodu ste spokojní s nákupom, kontaktujte nás a my vám pomôžeme s okamžité riešenie. Prosím, dajte nám prácu na otázky. Radi by sme na vyrovnanie všetkých problém priateľským spôsobom. Prosím neotvárajte veci na eBay alebo PayPal, alebo opustiť žiadne negatívne alebo neutrálne ohlasy priamo!

Vždy sme odpovedať na správy do 2 pracovných dní (mimo povinnosť na víkend). Vzhľadom na rozdielne časové pásmo medzi Čínou a vašu polohu, niekedy odpoveď bude odložené. Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás po 2 pracovných dní, prosím, kontrolu nevyžiadanej alebo spam schránky.

Nespokojní produkt môže byť vrátený do 30 dní od dátumu dodania. Môžeme ponúknuť vrátenie peňazí alebo výmenu, ale nie sme zodpovední za vrátiť prepravné náklady.

  • Číslo Modelu: 999
  • Pohlavie: Unisex
  • Materiál Rámu: ZLIATINY
  • Vzor Typ: Zviera
  • Položka Druh: Okuliare Príslušenstvo
  • Okuliare Príslušenstvo: RÁMY
  • Názov Značky: betsion

Štítky: betsion, Sklo, sklo čítať, lupa " kolo, rám skla mužov, rám skla, 40 mm rám lupa", abl, lupa " rám ženy, lupa " rám.

Napísať recenziu

Luxusné Jar Závesy Zliatiny bez obrúčok Lupa

Luxusné Jar Závesy Zliatiny bez obrúčok Lupa " Rámy muži ženy Okuliare Rx môcť

Napísať recenziu

Súvisiace produkty