Nový produkt

Pre Elephone P8000 5.5 Palcový Dotykový Displej Mobilného Telefónu Nahradenie Panely

999 položky

€3.70

-9%

€4.11

Dotykový displej pre Elephone P8000 5.5 palcový mobilného telefónu dotykový panel nástroj na opravu na sklade Popis: 1,100% Testované Nové! Nikdy Použité Predtým! 2,použije sa vymeniť vaše nesprávne, poškodené, popraskané Dotykový Displej 3,Kompatibilný Model: Len fit pre Elephone P8000 mobilný telefón, nie je vhodný pre ostatné Modely 4,Package: 1 x TP pre Elephone P8000 mobilný telefón. 5,rovnakej veľkosti s pôvodnou dotykový displej.

Vezmite prosím na Vedomie: > obrazovky majú byť test pred použitím. > Obrazovky je krehké výrobky,prosím, buďte opatrní pri výmene obrazovke. > Pred nákupom, prosím, pozrite sa na obrázok starostlivo a potvrdiť, či je vhodný pre váš model mobilného telefónu. Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. > Všetky tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. > V mojom produkt,máme našu značku a logo. Zásielky: 1. Pošleme na pozemky, do 3 dní od kupujúceho platbu je overená www.vitek.sk. 2. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla. 3. Budeme zodpovedný za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém . Doprava čas: 1: www.vitek.sk Štandardná Doprava,je potrebné 10~55 pracovných dní alebo viac. 2: DHL,potrebujete 3~6 pracovných dní. Záruka: 1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém. 2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v 2 týždne a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník. 3. Vaša spokojnosť našich výrobkov je zárukou. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, ale prosím, komunikovať s nami pred vrátiť. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Pripomienky: 1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba. 2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy. 3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos. Prosím, nenechajte otvoriť akýkoľvek spor,sa vždy Budeme snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Dôležité Upozornenie: poštovné a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Muž robil chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Pred inštaláciou naše obrazovky alebo iné príslušenstvo, pozrite si prosím náš obrazovky alebo iné príslušenstvo. Ak nie je žiadny problém, môžete ho nainštalovať na váš mobilný telefón. Raz nainštalované na váš telefón, my vám nedáva žiadnu záruku alebo odškodnenie.

  • Názov Značky: Mytológia
  • Druh: Dotykový Displej
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • dotykový displej veľkosť: 5.5 palcový
  • Číslo Modelu: Dotykový displej pre Elephone P8000
  • farba: biela,zlatá
  • Displej: ≥5"
  • Kompatibilné Značky: ZTE

Štítky: elephone p8000 mllse, huiwei dotykový displej, elephone p8000 dotykový displej 5, elephone p8000 dotykový displej rám, eleduino dotykový displej, značka dotykový displej, elephone e10 dotykový displej, nadácia elephone p8000, elephone p8000 plug, elephone p8000 jack.

Napísať recenziu

Pre Elephone P8000 5.5 Palcový Dotykový Displej Mobilného Telefónu Nahradenie Panely

Pre Elephone P8000 5.5 Palcový Dotykový Displej Mobilného Telefónu Nahradenie Panely

Napísať recenziu

Súvisiace produkty