Nový produkt

Zanabili Pure Retinol, Vitamín 2,5% + Kyselina Hyaluronová Starostlivosti o Pleť, Akné Krém na Odstránenie Škvŕn Pleťové Sérum Proti Vráskam Krém na Tvár

999 položky

€8.54

-20%

€10.68

PURE RETINOL, VITAMÍN 2,5% + Kyselina Hyaluronová Starostlivosti o Pleť, Akné Krém na Odstránenie Škvŕn Pleťové Sérum Proti Vráskam Bieliaci Krém na Tvár, Čo je RETINOL, Vitamín ?

sa ukázala byť najúčinnejší a účinná liečba pre nielen fotografiu poškodenej pokožky, ale aj ako najlepšiu liečbu na prirodzené starnutie pokožky. University of Michigan Zdravotníckej Školy dermatológovia majú uvedené " Retinol zlepšuje jemné vrásky spojené s prirodzené starnutie? Retinol-ošetrené vo veku koža je viac pravdepodobné, že vydržali poranenie kože a vred formácii spolu s zlepšený vzhľad."

Ako by ste chceli mať mladšiu, hladšiu a zdravší vzhľad počas niekoľkých týždňov?

Keď bunky pokožky, ktoré sú stimulované používaním Retinolu, čistý derivát Vitamínu A, začnú sa viac podobajú mladšie, zdravšie kožných buniek. Využitie Vitamínu A pomáha stimulovať nového kolagénu. Zvýšená bunkovú spôsobené používaním Retinolu bol tiež ukázala byť obzvlášť užitočné pre ľudí, ktorí trpia akné.

Vitamín A má dokonca ukázali byť zvlášť užitočné na akné pacientov. Na olupovanie kože unclogs póry a napomáha fade akné jazvy.

Okrem toho, Retinol sa ukázalo byť nádherné kolagénu výplň.

Zloženie : Organický Bylinný Čaj, Organickej Aloe Barbadensis List (Aloe), Cassia Angustifolia Osiva Polysacharidy (botanická kyselina hyalurónová), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel), Pentylene Glykolu, Fosfolipidy, Retinol (VitaminA) 2.5%, Polysorbate 20, Potassium Phosphate, Hydroxyethyl Celulózy, Carrageenan Guma, Organické Simmondsia Chinensis (Jojobový Olej), Triticum Vulgare (Olej z Pšeničných Klíčkov), Tokoferyl Acetát (Vitamín E), Organické Camellia Sinensis (Zelený Čaj), Wildcrafted Resina Propoli (Propolis), Sodium Benzoate, sorbanu Draselného, Etylhexyl Glycerín.

Účinnosť :

Na tvár / Oči/ Krku sa vrásky, suchá a iné problémy, silné oživenie schopnosti, podporujú metabolizmus, anti-aging,Vitamín A má dokonca ukázali byť zvlášť užitočné na akné pacientov. Na olupovanie kože unclogs póry a napomáha fade akné jazvy.hydratačné liečiť jemné linky, hladké pevnej kože, efektívnu starostlivosť o pleť, pokožku reprodukovať slávu !

Návod na použitie : Umyte a pat pokožku v suchu. Ak sa chystáte použiť toner, uplatňovať toner pred séra. Naneste malé množstvo denne na celú tvár, krk a decolletes. Nechajte klávesnicu vyschnúť. Možno používať pod make-up. Postupujte podľa niektorého z našich zvlhčovače.

* Uchovávajte ho v CHLADE po otvorení.

  • Použitie: Tvár
  • Certifikácia: GZZZ
  • Číslo Modelu: PURE RETINOL, VITAMÍN 2,5%
  • NET WT: 30ml
  • Krajina/Región Výroby: Čína
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: ZANABILI
  • Funkcia: Anti-Aging
  • Počet Kusov: Jedna Jednotka
  • Zložka: PURE RETINOL, VITAMÍN A , KYSELINA HYALURONOVÁ
  • Pohlavie: Unisex
  • Položka Druh: Krém

Štítky: mens retinol krém na tvár, retinol, mabox retinol, retinol sérum, zbraň striekajúcej vode, čistiť tvár, creme tvár, nos starostlivosť o pleť, neutrogena krém na opaľovanie, pleťové sérum.

Napísať recenziu

Zanabili Pure Retinol, Vitamín 2,5% + Kyselina Hyaluronová Starostlivosti o Pleť, Akné Krém na Odstránenie Škvŕn Pleťové Sérum Proti Vráskam Krém na Tvár

Zanabili Pure Retinol, Vitamín 2,5% + Kyselina Hyaluronová Starostlivosti o Pleť, Akné Krém na Odstránenie Škvŕn Pleťové Sérum Proti Vráskam Krém na Tvár

Napísať recenziu

Súvisiace produkty