Nový produkt

Priehľadný akrylový spojka kabelku ženy transparentný program messenger taška dizajnér ľad kabelka tote Dubaj dievča vintage strany letná taška

999 položky

€26.14

-40%

€43.57

55184 Viac Krásne tašky odporúčané pre vás

veľmi, veľmi Vysokú Kvalitu, Najnovšie Módne Štýly, Konkurencieschopnú Cenu.

Poznámky:k Dispozícii sú veľkosti na nasledujúci záznam, prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka (Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, (1 cm=0.39 palca).keď vzal obrázok Vzhľadom k rozdielu svetlo bude rôznych monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Ďakujeme!

O nás

Sme továreň sa špecializuje na výrobu dámskej kabelky z číny,Všetky položky, ktoré vyrába naša továreň. Akceptujeme Maloobchod,veľkoobchod,Drop shipping tu,keď sa rozhodnete pre nás,budeme sa snažiť v našich silách, servis pre vás. Máme len jeden obchod na www.vitek.sk,Prosím, Pamätajte, a zbierok našom obchode (FEIN&CICI), pozor na niektorých falošných predajcov. Sme zaoberať iba s renomovanými hostia, keď sme zistili, zlé úverové kupujúci alebo pokus o podvod,pridáme na blacklist a správa.

Položka predaj Ponúkame na predaj s skutočnú cenu a menej peofits. Kupóny vám budú zaslané na the1st deň každého mesiaca, iba 100 kusov,prosím, aby v čase. Dostanete dobrú cenu ak si poschodovou objednávky.

Doprava

Doprava po celom svete s trackable sledovacie číslo. Odporúčame www.vitek.sk prepravnou Službou,je To viac, rýchlo a bezpečne. Zvyčajne sme loď vašu objednávku do 48 hodín po prijímať platby. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, ako je to obvykle trvá 10 až 30 dní poštou(www.vitek.sk Štandardná Doprava,epacket,čína príspevok air mail atď.). Balík Zvyčajne žiadne colné problém s poštou. Ak si kúpite vysokú hodnotu položky a vyberte rýchla doprava(DHL,EMS Aramex atď.), v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách,môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania number:global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.Wf3gB5 . Na standed doprava (www.vitek.sk Stáť Poštovné,Čína Príspevok,Epacket) balík Hmotnostný limit 2 kg,Ak vaša objednávka hmotnosti viac ako 2 kg,budeme loď s niekoľkých balíkov. Ak váš nákup ochrany je čas beží von, ale stále nie dostali položky, prosím, kontaktujte nás a pomôžeme vám rozšíriť Ochranné čase objednávky .

Poznámka:prosím, potvrďte svoju adresu, pred vykonaním objednávky,raz položky bol odoslaný sa nemôžeme zmeniť adresu.

Návrat zaručená

Ak nie ste spokojní s položku,akceptujeme návratky pre vrátenie peňazí. Ak chcete zmeniť veľkosť a farbu,budeme akceptovať vráti na zmenu. Ak má položka kvality problém,akceptujeme vrátiť na vrátenie časti alebo vrátenie peňazí.

Prosím, kontaktujte nás pred otvorení sporu a lode späť Položky

Spätná väzba: Prosím, kontaktujte nás čo najskôr ak nie ste spokojní s objednávkou,Budeme ponúkať naše najlepšie služby, až kým nebudete spokojní! Ak ste spokojní s položkami, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdami ako povzbudenie.

  • Tvrdosť: PEVNÝ
  • Hlavný Materiál: sliao
  • Obkladový Materiál: ŽIADNE
  • Tvar: Minaudiere
  • Uzavretie Typ: Hasp
  • Štýl: vintage
  • Vzor Typ: Pevné
  • Názov Značky: fein&cici
  • Exteriér: Pevný Vak
  • Pohlavie: ŽENY
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dekorácie: Reťaze
  • Príležitosti: Univerzálny

Štítky: dlho dizajnér spojka taška, pán ľadu reťazca, reťaz ľad sa, taška kabelku, dospelých latex taška, box kabelku, mince kabelku, dabai sprcha, ice plesne, taška transpar.

Napísať recenziu

Priehľadný akrylový spojka kabelku ženy transparentný program messenger taška dizajnér ľad kabelka tote Dubaj dievča vintage strany letná taška

Priehľadný akrylový spojka kabelku ženy transparentný program messenger taška dizajnér ľad kabelka tote Dubaj dievča vintage strany letná taška

Napísať recenziu

Súvisiace produkty