Nový produkt

Mobilný Telefón HD Premietacie Držiak Obrazovky Zväčšovač 360-Stupňový Nastaviteľný 8/12 Palcový pre Domáce HSJ-19

999 položky

€18.08

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 18px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Mobilný Telefón, HD Premietacie Držiak Obrazovky Zväčšovač 360-Stupňový Nastaviteľný 8/12 Palcový pre Domáce HSJ-19 Funkcie:

Kombináciou mobilného telefónu, zosilňovač a lazy stáť. Mobilný telefón zosilňovače znížiť nepohodlie a únavu spôsobenú dlhodobým zameraním na malé obrazovky; stojan drží na obrazovke na primeranej vzdialenosti od oka, chráni váš zrak a krku.

Vaše Osobné Kino: Prijať high-definition optická technológia, obraz na mobilnom telefóne na obrazovke sa zväčší, obraz je jasný, farba je svetlá, akcia je silný, a radiačnej ochrany. Zväčšiť váš smartphone obrazovke, aby bolo jednoduchšie sa pozerať na film, videá alebo novinky na telefóne.

Robustné a Jednoduché Nastavenie: materiál, ktorý je silný a pružný a je ľahko stočené. Na gooseneck je vybavené kvalitnou kovovou pre vyššiu stabilitu a flexibilné úpravy. 360 stupeň rotácie vám umožní vychutnať všetky uhol a úplne stratiť svoje ruky, takže môžete ležať pohodlne na posteľ alebo gauč.

Najlepšie Dovolenku Dar Výber: Toto bude najlepšie dovolenku darček pre vašich priateľov a rodiny. Darčeky pre priateľov alebo príbuzných, ktorí sa radi pozerajú filmy, hodinky, mobilné filmy s viac stereo efektov, vhodné aj pre seniorov pozeranie filmov, čítanie, a novinkách.

Bezpečné a šetrné k životnému Prostrediu: Vezmite HD zoom optická technológia teda bez rozmazania, skreslenie, a žiarenia. Akryl objektív materiál, materiál použitý na tento výrobok sa životného prostredia, zápach-menej.

Prenosné Domáce Kino: je možné prenášať v kabelke, taške alebo vo vrecku ľahko, aj keď bude vonku. Prenosný a mini kino pre vašu rodinu alebo osoby mimo, vhodný pre vnútorné, camping, cesta, voľný čas, atď.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Špecifikácia:

Veľkosť obrazovky: 8/12 palec

Zväčšenie: 3-4 krát

Materiál: ABS + Akryl

Držiak, dĺžka: 60 cm

Dĺžka kábla: 20 cm /60 cm

1x Mobilný Telefón Lupa s Držiakom prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.vitek.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

  • Použitie: stôl
  • Číslo Modelu: 211715
  • Nabíjačka: No
  • Má Reproduktor: No
  • Držiak Dĺžky: 60 cm
  • Magnetické: No
  • Názov Značky: OLOEY
  • Zväčšenie: 3-4 krát
  • Dĺžka Kábla: 20cm /60cm
  • Veľkosť Obrazovky: 8/12 palec
  • Materiál: ABS + akryl

Štítky: zväčšiť telefón, mobilný telefón rozšírenie držiak, mobilný telefón projektor hd, zosilniť mobilné obrazovky, magnify obrazovke, displej telefónu zoom, mobilný telefón hd projekcia stenu 360, mobilný telefón hd premietacie bluetooth, sklo mobilný telefón hd, mobilný telefón hd premietacie držiak iphone.

Napísať recenziu

Mobilný Telefón HD Premietacie Držiak Obrazovky Zväčšovač 360-Stupňový Nastaviteľný 8/12 Palcový pre Domáce HSJ-19

Mobilný Telefón HD Premietacie Držiak Obrazovky Zväčšovač 360-Stupňový Nastaviteľný 8/12 Palcový pre Domáce HSJ-19

Napísať recenziu

Súvisiace produkty