Nový produkt

MOFi Prípade Oneplus 7 Prípade Zadného Krytu 1+7 Pro Shockproof Bavlnenú Handričku, Mäkký Pre Oneplus7 Chrániť Capas Pre Jeden Plus 7 Prípadoch

999 položky

€7.39

-20%

€9.24

Vynikajúca Ochrana a Elegantné Móde

Kompatibilné modely telefónov:Pre Oneplus 7 Pro,Oneplus 7 [Robustné a Odolné] Anti-klopať, odolné proti poškriabaniu, non-sklzu,dlhá životnosť,nikdy nestratil farbu. [Poškriabaniu-Free] Mäkké silikónové hranou sa hodí telefón telo pevne, účinne znižuje nárazu a poškriabaniu.A pevný TPU obloženia na vnútri prípade chráni váš telefón nedotknuté. [Módny Dizajn] Krásne a luxusné,applicating v podnikaní,šport,zábava ,atď. Životné prostredie materiály a špeciálny dizajn. [Obrazovka,Bottons a Objektív Ochrana] Mäkké TPU hrana krytov tlačidlá telefónu, aby sa zabránilo prachu a škrabancov a zvyšuje životnosť tlačidlá.Vec sa má vyvýšené okraje okolo objektívu a obrazovky pre ochranu pred poškriabaním. [Jednoduché a Praktické] Jednoduchá inštalácia a odstránenie.Presné otvor poloha.Tlačidlá hlas,nabíjanie,slúchadlo, ktoré umožňujú prevádzku bez prekážok.Umývateľný handričkou prípade udržiava čistý vzhľad.

Kliknite na tlačidlo nižšie sa kúpiť tvrdené sklo na ochranu displeja telefónu

O MOFI

Od roku 2008, Mofi bol vedúcou značkou pre chytré telefóny, výrobky, príslušenstvo,provids výrazné línie popredné spotrebiteľa technológia zdokonaľovania ultimate zmes formou a funkciou.Tento obchod patria Mofi spoločnosť, predaj všetko, Mofi originality produktov v www.vitek.sk

POZNÁMKA

Prosím venujte veľkú pozornosť, aby sa vaša poštová adresa a informácie o výrobku vašej objednávky.Úplná adresa meno,právo na mesto a právo psč, je veľmi potrebné pre úspešné doručenie.Ďakujeme za vašu spoluprácu.

PACKAGE

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď balík a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

ZÁSIELKY

Zaručujeme, odoslať do 48 hodín po zaplatení potvrdenie.Ak nemôžeme poslať na čas, pretože špeciálna situácia,budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné a následné úzko vyslať vašu objednávku čoskoro.

VRÁTENIE/RETURN

Ak produkt(y) dostanete bol chybný, alebo iné problémy našu zodpovednosť,prosím, kontaktujte nás a posielať fotografie,vrátime v plnej miere.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Spätná VÄZBA

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojný s našim produktom a servisu,prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezdičiek hodnotenie.Vítame vás nahrať pekné obrázky produktov v spätnej väzby,zdieľať s priateľmi na celom svete.Ak nie ste spokojní s produktom,prosím, kontaktujte nás v čase,a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.vitek.sk.My sa budeme snažiť vyriešiť k vašej spokojnosti.

  • Druh: Pol-zabalené Prípade
  • Vhodné pre: OnePlus 7 Pro
  • Dizajn: Citácie & Správy
  • Kompatibilné Značky: Oneplus
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Nečistotami-odolná
  • Názov Značky: mofi
  • farba: Fialová Modrá Hnedá Ružová
  • Pre: Oneplus
  • Funkcie: Anti-knock
  • Prípad 1: pre oneplus 7
  • Prípad: pre oneplus 7 pro
  • Poštovné balík: Papierové Krabici

Štítky: prípade mofi, oneplus 7 pro zadný kryt krúžok, prípade oneplus 8pro, oneplus 7 strane krytu, vivo neo, telefón prípade infinix hot 6 pro, coque infinix hot, oneplus 7 pro slim, k30 pro zoom, prípade spigen.

Napísať recenziu

MOFi Prípade Oneplus 7 Prípade Zadného Krytu 1+7 Pro Shockproof Bavlnenú Handričku, Mäkký Pre Oneplus7 Chrániť Capas Pre Jeden Plus 7 Prípadoch

MOFi Prípade Oneplus 7 Prípade Zadného Krytu 1+7 Pro Shockproof Bavlnenú Handričku, Mäkký Pre Oneplus7 Chrániť Capas Pre Jeden Plus 7 Prípadoch

Napísať recenziu

Súvisiace produkty