Nový produkt

Pôvodné 20PCS/VEĽA FAN6921MRMY FAN6921MR SOP16 FAN6921 Nový, originálny čipu IC

999 položky

€15.62

Vitajte v našom Obchode

profil spoločnosti:

KERUN TECHNOLÓGIE(HK)LIMITED je profesionálny medzinárodný distribútor IC a iné elektronické súčiastky, po rokoch stabilného rozvoja, vytvorenie dobrej medzinárodné obchodné meno a verejnej chvály. Dodržiavanie vynikajúce obchodné meno, dodržiavať integrity-based business filozofia, podľa obrovské množstvo zákazníkov uznanie a podporu. Ďalej poskytovať klientom kvalitné produkty a vynikajúce služby; súpis údajov, viac ako 3000000 rôznych výrobkoch, ktoré môžu spĺňať vaše nároky. Budete si môcť vychutnať elektronických komponentov ponúkame vám one-stop podporné služby.

KERUN TECHNOLÓGIE(HK)OBMEDZENÁ a stovky známych podnikmi doma a v zahraničí je úzko dobré vzťahy spolupráce, elektronické komponenty sú široko používané v občianskej, priemyselnej a vojenskej oblasti. Patrí spotrebná elektronika, prenosné zariadenia, starostlivosť o zdravie, inteligentný bezpečnosti, úspory energie, energie, komunikácie a siete, výpočtovej techniky, skladovanie, power management, automobilov, elektroniky, priemyselnej elektroniky, atď.

Sľubujeme : KERUN TECHNOLÓGIE(HK)LIMITED je najčastejšie byť v pohode, najviac spoľahlivých elektronických komponentov dodávateľom!

Vitajte všeobecné obchodníkov na rokovanie, stať dlhodobo priateľskú spoluprácu s partnermi, vytvoriť brilliancy spolu!

1.Doprava Po Celom Svete.

2.Objednávky bude dodaný do 1-2 pracovných dní po zaplatení overenie. 3.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

Spätná väzba 1.Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je veľmi dôležité,dúfame, že nás môžete kontaktovať bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny feedback 2.Ak máte akékoľvek otázky, náš Služby Zákazníkom štáby, vítam vás na e-mail, alebo nám zavolajte. Snažíme sa odpovedať na všetky otázky a vyriešiť všetky problémy, ako rýchlo, ako je to možné Dôležitých funkcií : Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci " zodpovednosť je potrebné skontrolovať s vaším colný úrad, zistiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou Pred podpisom balík, prosím, skontrolujte, či výrobok nie je poškodený počas prepravy, a či produkt je v ňom. Ak nie, prosím odmietnuť podpísať. Budete považovať za príjem pravý produkt, ako dlho, ako ste podpísali pozemok

  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: FAN6921MRMY
  • Názov Značky: ANGELAN
  • Položka Druh: Adaptér
  • Package: Áno

Štítky: sop8, lm358, ic čip pmic, SOP, hdmi ic čip, ic čip 25, pätica sop16, crystal ic čip, lm358 smd, ic lm358.

Napísať recenziu

Pôvodné 20PCS/VEĽA FAN6921MRMY FAN6921MR SOP16 FAN6921 Nový, originálny čipu IC

Pôvodné 20PCS/VEĽA FAN6921MRMY FAN6921MR SOP16 FAN6921 Nový, originálny čipu IC

Napísať recenziu

Súvisiace produkty