Nový produkt

LED Nočné Svetlo Led Star Projektor Lampa Farebné USB Nabíjateľné LED Projekcia Svetle Nočnej Lampy, Spálňa Decor Projekcie Svetla

999 položky

€19.47

-35%

€30.42

LED Nočné Svetlo Led Star Projektor Lampa Farebné USB Nabíjateľné LED Projekcia Svetle Nočnej Lampy, Spálňa Decor Projekcie Svetla

Teplé Tipy:

1:Máme Veľa na sklade na tejto položky sa budú posielať v rámci 48hours po úhrade

2:podporujeme väčšinu CSV Drop shipping/veľkoobchodné objednávky,kontaktujte nás a získajte VIP cenu

3:Loď Zo Zámoria Sklade, dodacia lehota:

USA/Francúzsko(3-12days),UK/DE(3-8days),Španielsko/čr/Taliansko/Poľsko/Rakúsko (6-15days),

s sledovacie číslo a aktualizované informácie (Nemecko, veľká BRITÁNIA, môžete vybrať Francúzsko sklade)

ak máte akýkoľvek problém,stačí, neváhajte a kontaktujte nás,vďaka

Funkcia:

1.Relaxovať: LED sky projektor nočné svetlo môže urobiť vlny, mesiac a hviezdy na strop stať realitou. Naplňte si miestnosť s hmlovina a svitom. Vytvoriť pokojnú atmosféru pre váš domov, ideálny pre pomáha relaxovať telo a myseľ a sladký spánok.

2.Prvé tlačidlo: Stlačte raz: presuňte modrej oblohy, mesiaca a gradient hviezdne svetlo. Stlačte 2-krát: presuňte farebné oblohy, mesiaca a gradient hviezdne svetlo. Stlačte

3-krát: modrú oblohu a mesiac, postupne sa meniace na hviezdne svetlo. Stlačte 4-krát: pohybom modrej oblohe. Tlačidlo 5 krát: gradient hviezdne svetlo. Stlačte tlačidlo 6-krát vypnite zariadenie. 3.Rôzne projekcie účinky: Toto svetlo projekty farebné hviezdnej oblohy na steny a strop detskej izby, tak, aby sme dosiahli pocit telesnej a duševnej relaxácii a spánku aj v noci. To môže tiež stimulovať predstavivosť detí a uvoľniť ich. Imitácia nemôže dosiahnuť také výrazné a živé farby.

4.Zakaždým, keď budete stlačte hlavný vypínač z hlavnej jednotky, vstavaný časovač funkcia bude zapnutý a hlavná jednotka sa automaticky vypne po uplynutí 4 hodín.

5.Darčeky pre rodiny a deti: maximálny expozičný rozsah hviezdy projektor nočné svetlo môže dosiahnuť 3000 štvorcových stôp (asi 130.1 štvorcových metrov), ktoré možno ľahko vyrovnať sa s narodeniny, strán, svadby, izba dekorácie, deň detí, Vianočné a výročie darčeky. Vytvoriť nádherné a hviezdnej atmosféry a deťom pomôcť stimulovať ich zvedavosť, predstavivosť a tvorivosť. Je tiež veľmi vhodný pre použitie ako vlna, projektor, romantickú atmosféru lampa, nočná lampa a nočné lampy. Popis:

Materiál: ABS

Model výrobku: 14.5*13.5*9.5 cm (Kvôli ručné meranie, tam bude chyba 1-3 cm.) Vstupné napätie: 110-220V

Výstupné napätie: 5V/1000MA

Vhodná pre scény: vnútorné, domáce kino, jedáleň, bar, hotel, kaviarne, svadby, narodeniny, party

Pokyny:

1. Prvé tlačidlo: Stlačte raz: presuňte modrej oblohy, mesiaca a gradient hviezdne svetlo.

Stlačte 2-krát: presuňte farebné oblohy, mesiaca a gradient hviezdne svetlo.

Stlačte tlačidlo 3 krát: modrá obloha a mesiac, postupne sa meniace na hviezdne svetlo.

Stlačte 4-krát: pohybom modrej oblohe.

Tlačidlo 5 krát: gradient hviezdne svetlo.

Stlačte tlačidlo 6-krát vypnite zariadenie.

2. Druhé tlačidlo: Stlačte raz, obloha sa zastaví a mesiac zhasne. Stlačte tlačidlo dvakrát: presunúť sa na oblohu a ožiari mesiac.

Stlačte tlačidlo 3 krát: sky zastaví a mesiac svieti. Stlačte tlačidlo 4-krát: pohybom neba a vypnite mesiac. Slučky neskôr.

3. Tretie tlačidlo: Stlačte raz: svetlo sivé, stlačte dvakrát: svetlo je najtemnejšie, stlačte trikrát: návrat k najjasnejšie. Slučky neskôr.

4. Micro USB nabíjací port Načasovanie funkcia: zakaždým, keď budete stlačte hlavný vypínač z hlavnej jednotky, vstavaný časovač funkcia bude zapnutý a hlavná jednotka sa automaticky vypne po uplynutí 4 hodín.

  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Je Žiarovky Zahrnuté: Áno
  • Materiál Telesa: ABS
  • Druh: projektor
  • Príkon: LED Night Light
  • Napätie: Night Lamp
  • Je Potrebné Batérie: Áno
  • Certifikácia: ROHS
  • Je Batérie Pribalené: Áno
  • Číslo Modelu: Projektor Svetlo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Batérie: projektor na čítanie
  • Zdroj Svetla: LED Žiarovky
  • Energie: Prepínač
  • Použitie: Dovolenka
  • Tvar: Loptu
  • Zdroj Napájania: Solárne
  • Názov Značky: everso

Štítky: projektor hviezda, vysoký výkon svietidla, obrázok nástenné svietidlá, india star projektor, 3d dragon lampa, príslušenstvo naruto, hviezda noc plagát, bar nástenné svietidlá, boho light decor, laserový projektor.

Napísať recenziu

LED Nočné Svetlo Led Star Projektor Lampa Farebné USB Nabíjateľné LED Projekcia Svetle Nočnej Lampy, Spálňa Decor Projekcie Svetla

LED Nočné Svetlo Led Star Projektor Lampa Farebné USB Nabíjateľné LED Projekcia Svetle Nočnej Lampy, Spálňa Decor Projekcie Svetla

Napísať recenziu

Súvisiace produkty