Nový produkt

2-10 ks Pre Chevrolet Znak Dvere Svetlo Pre Epica Captiva Volt Niva Silverado Rovnodennosti Camaro Projektor Vitajte Zdvorilosť Svetlo

999 položky

€6.25

-30%

€8.93

Popis: 1. Vyrobené z vysoko pevnej hliníkovej zliatiny, vysoká teplota,odolnosť voči korózii, odvod tepla, dobré hluk-bez rušenia . 2. Super jasné svetlo objektív, pre ostrý a jasný logo projekciu . 3. Lampa telo má vysokú trasmittance AC siete lan, svätodušný vnútorného konkávne konvexný lan, nebojte sa o prachu nastupovanie a ovplyvňujú svetlo . 4. Silné prenikanie svetla a tieňa vzory whitout skreslenie . 5. Dvojitý krúžok pracky dizajn, utiahnite lampou tela na dvere, nenechajte ísť ľahko, spôsobuje lampa telo shift . Logo projektor: Pre Chevrolet Logo, S Vonkajšom Krúžku Vhodné Modely: Pre Chevrolet, Všetky Vozidla Pre Cruze Malibu Aveo Trax Iskra Orlando Sonic Hatchback Lova Plachta Epica Captiva Volt Niva Silverado Rovnodennosti Camaro Inštalačné kroky: 1. Odstráňte dvere výbava panel 2. Vyvŕtajte diery pre upevnenie svetla 3. Upevnite svetlo 4. Pripojte pozitívne a negatívne drôtu 5. Kompletný inštalačný Balík Zahrnuté: 2-10 ks * Dvere Auta Logo Svetlo S Vŕtať Hlavou Tipy: Ak chcete vidieť skutočný produkty logo, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Položky sú dodávané s 1-3 pracovných dní po úplnom zaplatení je potvrdené. Tam budú nejaké oneskorenie pre dovolenku, ako Národný Deň, Čínsky Jarný Deň a tak ďalej, budeme sa snažiť v našich silách, aby zabezpečil zásielky po dovolenka sa končí, dúfam, že sa vám môže porozumieť.

2. Doprava zdarma na celom svete

a. E-paket, zvyčajne trvá 10 až 20 dní do cieľa

b. Čína Príspevok Registrované Air Mail, zvyčajne trvá asi 16-35 dní do cieľovej krajiny (bude odložené z dôvodu víkendy, sviatky, vzdialenej oblasti, atď.)

c. Iné komerčné metódy, prosím, kontaktujte nás ešte pred zaplatením.

3. Pokiaľ ide o sledovanie informácie (ak sa rozhodnete spôsobov dopravy, ktoré majú sledovanie informácie), prosím, kliknite na tlačidlo www.17track.net pre vás odkaz.

4. Ak sa stále nedostávajú objednávky v lehote 60 dní (okrem Brazílie), prosím, kontaktujte nás najskôr, budeme kontrolovať a riešiť problém. Všetky správy budú odpovedali do 24 hodín, vo všeobecnosti, niekedy sme sa oneskorenie pre víkend alebo sviatky, ak sa nemôžete dostať naše reakcie po uplynutí 48 hodín, prosím, láskavo skontrolujte spam, alebo nás kontaktujte e-mail.

5. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

1. Budete mať 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to raz ste ho získali. Ak máte posadnutý položky v priebehu 7 dní, má sa za to, aby boli použité, sme nebude problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Tam je bez výnimky. Prepravné náklady, je spoločná pre obe predávajúci a kupujúci na polovicu.

2. Všetci sa vrátili položka musí byť v pôvodnom balení, a musíte nám sledovacie číslo, osobitné dôvody pre návrat a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a balenie so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. Po kupujúcemu a predávajúcemu zrušiť transakciu z www.vitek.sk, alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak výrobky nie sú, ako inzeroval.

1. Vaše uspokojivé je náš konečný cieľ a spätnej väzby, bude tlačiť, aby sme sa išli ďalej.

2. Ak ste sa uspokojiť s našich produktov a služieb, láskavo nás nechať 5-hviezdičkový spätnú väzbu.

3. Ak ste sopel uspokojiť s našimi výrobkami alebo službu, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než nás neutrálne alebo negatívne, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

  • Napätie: 12V
  • Názov Položky: Dvere Auta Znak Svetlo
  • Logo Projektor: Pre Chevrolet Logo, S Vonkajšom Krúžku
  • Položka Druh: Vitajte Svetlo
  • Hmotnosť: 45g/pcs
  • Package Zahrnuté: 2-10 ks * Dvere Auta Logo Svetlo
  • Materiál: PC + LED
  • Aplikácia Auto: Pre Chevrolet, Všetky Vozidla
  • Moc: 5W
  • Názov Značky: YANF
  • Model: Tristo miliónov dve sto jedenásť tisíc šesťdesiat tri

Štítky: muž camaro, predmestská, diely toyota estima, chevrolet spark, camaro, cruze, 2018 chevrolet rovnodennosti, chevrolet epica, chevrolet captiva, auto chevrolet niva.

Napísať recenziu

2-10 ks Pre Chevrolet Znak Dvere Svetlo Pre Epica Captiva Volt Niva Silverado Rovnodennosti Camaro Projektor Vitajte Zdvorilosť Svetlo

2-10 ks Pre Chevrolet Znak Dvere Svetlo Pre Epica Captiva Volt Niva Silverado Rovnodennosti Camaro Projektor Vitajte Zdvorilosť Svetlo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty