Nový produkt

Bling Lesk Kvetina Dievča Šaty Pre Svadobné Backless Úplnej Jewel Krku Batoľa Sprievod Plášte Sweep Vlak Tylu Deti Prom Šaty

999 položky

€81.55

-8%

€89.61

Veľkosť Inštrukcie

To vám môže pomôcť poznať veľkosť lepšie.

Podrobnosti o Výrobku

Ako Merať

Balenie

1. Vnútorné package: funkcie opp taška s našimi značku, logo. 2. Vonkajšie package: Courier taška 3. Farba tašky by mohlo byť uskutočnené podľa požiadaviek zákazníkov.

Návrat &Vrátenie Peňazí

1.Pred predložením položky, budeme kontrolovať veľkosť a potvrďte položky dokonalý. Ale keď sa zobrazí položka ,ak nájdete akúkoľvek otázku,prosím, kontaktujte nás v 7days bez váhania. 2.Budeme akceptovať vráti,ale prosím, nie zničiť položky,alebo nemôžeme akceptovať vrátenie,dúfam, že ste porozumeli,vďaka! 3.Ceníme si vašu trpezlivosť & pochopenie. Tiež budeme snažiť v našich silách, aby sme vám pomohli, a prosím, kontaktujte nás priamo pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Sme veľmi radi, že vyriešiť všetky problémy. 4,Ak nie ste spokojní s ňou a jej náš rozum,môžeme vám pomôžu uplatniť vrátiť odmenu,ale ak sa jej váš dôvod, sme tak ľúto, že nemôžeme za to zaplatiť.Vďaka za pochopenie znova.

Oznámenie

1. Vybrať si správnu veľkosť a farbu, prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než si ho objednať, ak máte nejaké otázky. 2. Aby zákazku veľkosť, ak máte nejaké špeciálne požiadavky o produkt a chcete zákazku, jeho dobre pre nás, obráťte sa priamo na nás. 3. Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré vidíte.Prosím pochopiť. 4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 5. V záujme včasného plnenia, je hlboko ocenil s vašou druh poskytovanie dátum vaše potreby, alebo vybrať rýchlu prepravu spôsobom.

FAQ

1,Q: Je vaša spoločnosť továrenské alebo obchodné spoločnosti? Odpoveď:Áno, sme obchodná spoločnosť ,aj my sme niektorých profesionálnych výrobcov. 2,Q:chcem mieste prispôsobiť, aby, čo by som mal robiť? Odpoveď:Milý,môžeme zákazku šaty pre vás podľa vašich veľkosť a farbu, ktorú potrebujete, keď si ho objednať, môžete vidieť, Vlastná Veľkosť,prosím, vyberte si to, o farbe,môžete ho priamo. 3. Otázka:Ako dlho bude trvať dostať tovar? Odpoveď: Väčšinou, po vašej objednávke, ak jeho jednoduché šaty,len musíme 12-15 dní dokončiť to, potom si môžete vybrať rôzne prepravu spôsobom podľa vašej party alebo svadby.Ale komplexné šaty,musíme 20-25 dní,prosím pochopiť. 4.Otázka: Ak som si vybral, Vlastná Veľkosť, alebo potrebujete niektoré zmeny, o šaty, ak budem musieť zaplatiť poplatok? Odpoveď: Milý, Vlastná Veľkosť nebude účtovať poplatok,o zmenách,ak sú malé zmeny,nebudeme účtovať žiadne ďalšie poplatky príliš zložité zmeny, musíme účtovať nejaký poplatok podľa týchto zmien. 5,Q:Ako sa továreň urobiť, týkajúce sa kontroly kvality? Odpoveď:Kvalita je prioritou. Sme vždy klásť veľký dôraz na kvalitu kontrolu od samého začiatku až do samého konca.Všetky suroviny sme použili, je ekologická; 6,Q:môžem vidieť reálne obrázky pred odoslaním? Odpoveď:Jej dobre pre nás, ak ste o to požiadali,môžeme vám ukázať pred odoslaním, ale prosím, kontaktujte nás,alebo nebudeme.Máme príliš veľa šiat, aby sa skončil každý deň,tak dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Feedabck

Všetky kŕmne späť by mali byť vykonané po ste dostali a spokojný s vašou položky! Ak je nejaký problém,prosím, dajte nám možnosť problém vyriešiť. Veľká vďaka!

O Tajomstvo júna Obchod

Tajomstvo júna je mladá obchod na svadbu módnom trhu. To bol prepustený v roku 2018 s cieľom vytvoriť a prináša niečo nové a exkluzívne svadobné svete módy. Je to moderné dievča, ktoré sleduje najnovšie módne trendy, rád experimenty, a môže robiť originálne a inovatívne rozhodnutia, ktoré ponúka použitím najnovších módnych trendov v kombinácii s zaujímavé a ženské štýly spolu vytvoriť exkluzívne šaty, o ktorých každá nevesta sníva. Tajomstvo júna vyrábané s najvyššou kvalitou tkaniny, má perfektné svadobné šaty pre každú nevestu.

  • Rukáv Štýl: Pravidelné
  • Číslo Modelu: Prispôsobiť
  • Názov Značky: Faiokaver
  • Rukáv Dĺžka(cm): Plná
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Textílie Typ: Šifón
  • Položka Druh: Kvetina Dievča Šaty
  • Dekorácie: Čipky
  • Silhouette: A-LINE
  • Dĺžka Šiat: Poschodie-Dĺžka
  • Skutočné Obrazy: Áno
  • Výstrih: O-Krku

Štítky: adln šaty, narodeniny p, tieň, svadobné jumpsuit s vlakom, lesk nechtov, klinec pigment, 220v, batéria, lemovaný lesk šaty, lesk šaty chvost, invertného móda.

Napísať recenziu

Bling Lesk Kvetina Dievča Šaty Pre Svadobné Backless Úplnej Jewel Krku Batoľa Sprievod Plášte Sweep Vlak Tylu Deti Prom Šaty

Bling Lesk Kvetina Dievča Šaty Pre Svadobné Backless Úplnej Jewel Krku Batoľa Sprievod Plášte Sweep Vlak Tylu Deti Prom Šaty

Napísať recenziu

Súvisiace produkty