Nový produkt

2 KS Šitie Šitie, Vyšívanie, Textílie Neviditeľné Kriedové Značky Ceruzky, Perá+20PCS Náplne na Mieru Bavlna Kožený Odev, Remeslá

999 položky

€2.67

-50%

€5.34

2 KS Šitie Šitie, Vyšívanie, Textílie Neviditeľné Kriedové Značky Ceruzky, Perá + 20PCS Náplne na Mieru Bavlna, Koža, Textílie,

Podrobnosti:

Package includs 2 ks šijacie kriedy a 20pcs náplne, dostatočne množstvo splniť vaše denné šijacie potreby.

Aj a jasne písať radu, a rukoväte uľahčujú držanie a aby značenie na textílie jednoduchšie.

Kriedou náplň môže byť nahradený a dĺžka môže byť prispôsobená prostredníctvom teh pushable tlačidlo na vonkajšej strane.

Po niekoľkých dňoch používania na rôznych materiálov, životopis bude prirodzene achromatic do 3-15 dní a pri železnej sa žehliť, poškriabania bude slabnúť okamžite.

Môže byť použitý pre bavlnené textílie, kože, textílií, skla, keramiky, nábytku a pod. Skvelé pre šité na mieru, krajčírstvo a doma.

Špecifikácia:

Materiál: plast

Veľkosť: 132 x 11 mm/5.20 x 0.43 palec

Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Package:

2 x Šitie Krieda

20 x Náplne

Platba >>

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >>

1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >>

1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >>

1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >>

Snažíme poskytnúť našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

  • Súbor Typ: Áno
  • Použitie: šijacie kriedou pre textílie
  • Materiál: Plastové
  • Typ Veľkoobchod: No
  • Druh: Nástroj Sady

Štítky: tabuľa krieda, prym šijacie ihly, 5d diamond maľba mier, barkcloth, Textílie, kadernícke nástroje a príslušenstvo, kožené wuta, hliníkové papier, hp dotykové pero, krieda kvapaliny.

Napísať recenziu

2 KS Šitie Šitie, Vyšívanie, Textílie Neviditeľné Kriedové Značky Ceruzky, Perá+20PCS Náplne na Mieru Bavlna Kožený Odev, Remeslá

2 KS Šitie Šitie, Vyšívanie, Textílie Neviditeľné Kriedové Značky Ceruzky, Perá+20PCS Náplne na Mieru Bavlna Kožený Odev, Remeslá

Napísať recenziu

Súvisiace produkty