Nový produkt

Zisk 3773140 poly lithium polymer lithium batéria 5000MAH vzťahujú na dovážané tablet Nabíjateľná Li-ion Bunky

999 položky

€9.77

-45%

€18.09

Vitajte v Našom Obchode, Ak potrebujete p prenájmu poradí,Vďaka! Tipy: Ahoj,priateľ,prosím, na vedomie,že Ak myseľ nie kúpiť,dúfam, že ste porozumeli,Vďaka! 1. Pred zakúpením prosím potvrďte svoj stroj či na podporu tejto batteryBattery model je sizeas dlho, ako vhodnej veľkosti je možné. 2. Batérie Napätie 3,7 V-4.2 V sú normalBattery Veľkosť a Kapacitu má chyby rangeBut môžeme nájsť vhodnú pre vás. 3. Väčšina typov batérií neboli striekané Batérie ModelVoltageCapacityetc., Č Maloobchod BoxPacked Bezpečne v Bubline Taška. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Ak táto položka s plug majte prosím na pamäti, povedzte nám, aké plug ste wantotherwise pošleme na položku bez konektora na vás. Funkcie: 1. 100% zbrusu nový. 2. Vysoká kvalita a vysoká nosnosť. 3. Vstavaná ochrana obvodu PCM pre zabránenie počas nabíjania alebo cez vypúšťanie. 4. Balík obsahuje: 1 x KS lítium-polymérová Nabíjateľná batéria. Aplikácie 1. Batéria je vybavená ochranného plechu, ktorý má funkcie pre prevenciu počas nabíjania cez vypúšťanie cez prúd, skratu atď. 2. Tento produkt je hlavne platné pre MP3 MP4 MP5 Navigátor GPS, PSP Bluetooth Hračky DVR Reproduktor, Mikrofón, Záznamník Mobilný Telefón Núdzového Napájania počítača Tablet PC, mobilného Telefónu, PDA, KAMERY, Napájania Banka DVD EVD Smart Hodinky E-knihy Notebook Vrtuľník Elektronické Cigarety a iné elektronické zariadenia.

Model: 3773140 (Sony)

Kapacita: 5000MAH

Napätie: 3.75 V

Plnenie maximálne napätie: 4.2 V,

Absolutórium napätie: 2.75 V

Rozmery: 3.7 MM*73MM*140Mm

Naša spoločnosť môže podľa dopytu zákazníkov pre batériu ochranu rady, linky, a plug terminálov, atď.

Hlavné vlastnosti: * vysoká vypúšťanie platformu, priemerná napätie viac ako 3,7 V, nízky odpor, rýchle nabíjanie * dobrý bezpečnostný pás, preplatok ochranu, cez výtlačné ochrany, nadprúdová ochrana * IC technické parametre: ochrana preplatok na ochranu napätie 4.20 V + 0.05 V * 2.7 V + 0.1 V napätie overdischarge ochrana * prepäťová ochrana 3. 1,0 (2.7 V~4.25 V) * vybite teplota: -20 ~ C ~ +60 ~ C * IC ochrany parametre: preplatok na ochranu napätie 4.20 V + 0.05 V, 2.7 V + 0.1 V napätie ochrany

* vysoké pracovné napätie, vysoká hustota energie * dlhá životnosť, vysoká bezpečnosť * samovybíjanie malé, bez znečistenia

Hlavné funkcie:

Zabezpečenie kvality: používanie výrobku, batérie, vysoká kapacita, nízka odolnosť

* stabilný výkon: dlhú životnosť: dlhodobé nabíjanie a vybíjanie 500-krát, kapacita batérie nie menší ako menovitý výkon 80%.

* žiadny pamäťový efekt: nabíjania a vybíjania môžu byť použité v každom čase,

* vysoká bezpečnosť: vstavaný pre seiko circuit protection board, s skrat, za poplatok, cez výtok, nárazom, vibráciám, akupunktúra, vysoká teplota, ako je štát nie je oheň, č výbuchu a ďalšie vlastnosti.

Veciach, ktoré potrebujú pozornosť

* prevádzka batérií poznámka: zakázať používanie pre ostré dotykové fólie balenie, ohýbanie hornom okraji, Zákaz Zákaz otvorené alebo poškodené skladanie, pól ohýbanie, Zákaz Zákaz slabý, pád vplyv ohýbanie, \ \ \ \ batérie kedykoľvek alebo zmeňte polaritu zakázať skratu batérie "

Platba 1. Prosím uskutočniť platbu čo najskôr , potom môžeme usporiadať zásielky na čo najskôr. 2. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane , a kupujúci sú zodpovední za ciel. Poštovné: 1. Položky budú odoslané prostredníctvom Registra Air Mail na vás, akonáhle je to možné. 2. Batéria sa všetky testované pred úspešné odoslanie logistiky . 3. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správne a podrobné A prosím ponúknuť nám vaše telefónne číslo a zipe kód na zabezpečenie post office môžete dostať. 4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní(ruská 90 dní, Brazília 120 dní) z platby, prosím, kontaktujte usWe bude sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky Tranzitné časy sa môže líšiť , a to najmä počas prázdnin. Kontakt 1. Ak máte akékoľvek otázky, prosím zanechať správu k nám, Budeme reagovať približne 1-2 pracovné dni . 2. Prosím nevzťahujú spor do 60 dní(ruská 90 dní, Brazília 120 dní), nechajme dobré obchodné vzťahy. 3. Vaša odozva je veľmi dôležité, Prosím, kontaktujte nás bezprostredne Pred chcete nám neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu , aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. Výroby:

  • Služby: Shop záruka
  • Napätie: 3.7V
  • Ochrana: pcb
  • stav: 100% Nový
  • miesto pôvodu: Čína
  • Druh: Štandardná Batéria
  • Package: Áno
  • Funkcia: Nabíjateľná Batéria
  • Nabíjateľná: Áno
  • Množstvo: 1PCS
  • Číslo Modelu: Polymérová batéria
  • Použitie: MP3 / MP4 Prehrávač
  • Názov Značky: yorwats

Štítky: antmin, ryby prút, YUNHUI, Rod, zarobiť, asic baník, bmw zábal, innosilicon, dievča nohu, bajkal obrie.

Napísať recenziu

Zisk 3773140 poly lithium polymer lithium batéria 5000MAH vzťahujú na dovážané tablet Nabíjateľná Li-ion Bunky

Zisk 3773140 poly lithium polymer lithium batéria 5000MAH vzťahujú na dovážané tablet Nabíjateľná Li-ion Bunky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty