Nový produkt

2017 Nové Módne Ušľachtilý Gloden Kvetinový Hodvábna Kravata Pre Formálne Svadobné Hostiny, Zoznamka Party Kravatu Hanky Manžetové Gombíky Nastaviť C-532

999 položky

€4.88

-15%

€5.75

Produkt Viac

2017 Nové Módne Ušľachtilý Gloden Kvetinový Hodvábna Kravata Pre Formálne Svadobné Hostiny, Zoznamka Party Kravatu Hanky Manžetové Gombíky Nastaviť C-532

Špecifikácia Produktu Podmienka: Zbrusu Nový Značky

Materiál: 100% žakárové tkaniny z Hodvábu

Veľkosť: 59.06 "(150 cm) dĺžka a 3.35" (8.5 cm) Šírka

Podmienka: Denné svetlo lampy (Take materiál objekt ako)

Balenie: Ochranné a Jednoduché Balenie

Autor: Taliansky

Pôvod: ShengZhou. Čína Chromatické aberration, Pretože Tkanina rezanie pozície spoločnosti. Na manžetové vzor možno, že spoločnosť položka opis na www.vitek.sk, ale sú stále zápas. Ak si mysli, obe please don 't nákupu!

Problém aberration: aby bolo zobrazenie účinky tovaru, nášho tovaru sú všetky strieľať pod fotografovanie svetla, ktoré znížia aberration úrovni do minimálna hodnota. Jasné, pretože rozlíšenie pomery marketingu displayers ako existenciu minútu aberration je nevyhnutné. Žiadny on - line predávajúci môže vyriešiť tento problém. Ak ste konkrétne o aberration, buďte opatrní, keď som kúpiť tovar alebo kontaktujte našu zákaznícku server! Platba ESCROW je jediný spôsob, ako môžeme prijať platbu. Môžete platiť cez

1. Vaše peniaze budú vedené v platforme, kým si potvrdiť príjem tovaru, a to iba po, že peniaze bude vydaná predávajúcemu. Ste chránený 100% bezpečné!!

2. Sme vyslať svoje položky "podľa VIAZANÝ na Platobnú Adresu, obe Prosím, uistite sa, že váš ESCROW Platby Adresa je správna. Adresu Tel Číslo bude vitajte v preprave. Sme don 't mať žiadnu zodpovednosť za nesprávnu Adresu!!

(3) Za daňovú povinnosť, kupujúci by mali platiť sami!! Doprava 1. Máme loď na celom svete. Nezahŕňa Dopravu do Talianska...Sme obvykle odosielame do 1-2 pracovných dní identifikátorov platby vymazané. (okrem sviatkov), "1-2 dni" je odovzdanie čas nie reťazové čas, či please don 't zle. Pred platby, musíte uistiť, že vaša platba dodaciu adresu je správne. Normálne, Budeme loď, akonáhle je to možné, ale Môžeme " t sľub skutočný dátum ktoré by ste mohli získať, pretože ako rýchlosť a politika miestne zvyky (od zásielky sú vyrobené tretích strán).

2. Ako všetci vieme, že Medzinárodná doprava vyžaduje zložitejšie prepravné postupy, na oboch krajín, zvykov, tranzit kríza, atď., to bude pravdepodobne trvať dlhší čas na vaše položky, aby sa dostali na konečné miesto určenia. Oveľa Ocenia za vaše pochopenie na to nekontrolovateľné veci. Prísne colné oblasť: Taliansko, Nemecko, Rakúsko, Kanada, Brazília, Argentína, Rusko...

3. Pre Urýchlené doprava (expresná doprava), EMS je predvolený spôsob dopravy. Ak chcete použiť FedEx či DHL, musíte sa obrátiť na mňa, aby kontrola bola vaša adresa je vzdialené oblasti, alebo nie, a kontrola bola objemová hmotnosť je ťažší než je jeho skutočná hmotnosť, pretože Pre vzdialenú oblasť adresa alebo objemová hmotnosť je ťažší, budete musieť zaplatiť navyše kanály..Ak chcete medzinárodnej Expresnej pošty, oboch nás, prosím, kontaktujte. Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane. Dôvodom je, že doba prepravy je vysoko závislá a poskytovaných Poštových Služieb (okrem víkendov a sviatkov) Vrátenie snažíme sa čo najlepšie služby našim zákazníkom to najlepšie, čo Môžeme!!!!

1. Akceptujeme položky sa vráti, pre všetky, ktoré majú (na as you don 't like it, to nie je váš očakávať), Ale kupujúci bude zodpovedný za vrátenie expedičný poplatok, a položka nemá na alebo zmeniť, vrátiť sa späť celý balík s značiek spoločne. Ako Sme don' t chcú spor s kupujúcim.

2. 15 - day - obrie z doručené dňom. Obe Prosím poslať foto položky škody oblasti e-mailom, ak to nie je muž - vyrobené poškodenie alebo fyzické poškodenie, budeme vymeniť za novú, alebo vrátime 100% v peniaze!Sme vrátenie platby prostredníctvom Viazaný, tovar by mal byť vrátený v pôvodnom stave. Spätná väzba Niečo menej ako 5 hviezd na našej Podrobné Hodnotenia Predajcu ovplyvňuje naše postavenie v www.vitek.sk. Ak máte pocit, že sme si zaslúžia menej ako 5 hviezd na Čokoľvek, dajte nám vedieť, ako môžete zanechať svoj názor, aby sme mohli riešiť svoje obavy. (Negatívne alebo Neutrálne spätnú Väzbu nemôže vyriešiť akýkoľvek problém).

Vašej plnej Spokojnosti a našej dobrej povesti, je našou najvyššou prioritou! 5 hviezd "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "" sa vždy podporovať a výrazne je v cene. Ak necháte nás Pozitívnu spätnú Väzbu, budeme bezodkladne dojo.poskytne vám rovnaké. Negatívne alebo Neutrálne spätná Väzba je veľmi neodporúča.

Obe Prosím, dovoľte nám príležitosť na nápravu prípadných nepriaznivých situácii. Všetko sa dá vyriešiť bez brigády negatívna spätná väzba alebo otvoriť akýkoľvek spor na www.vitek.sk. Obe Prosím E-mail nás a budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy! Podpory Zákazníkov sme tu, aby Sme odpovedať na všetky vaše dotazy. Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá, neváhajte a napíšte nám, ak máte akékoľvek otázky o našich položky a Budeme reagovať čo najskôr. (do 24 hodín)

  • Názov Značky: Hi-Kravatu
  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: Kvetinový
  • farba: Gloden
  • Položka Druh: Väzby
  • Typ Väzby: Krk Kravatu
  • Pohlavie: MUŽI
  • Krajina Výroby: Čína
  • Číslo Modelu: C-532
  • Štýl: Móda
  • Prílohy: Viazané
  • Materiál: HODVÁB
  • Veľkosť: 59.06''(150cm) in length and 3.35''(8.5cm) in Width

Štítky: muži hodvábna kravata, Kravatu, hodvábna kravata, muž kravatu, muž, manžetové gombíky prípade, motýľ kravatu, manžetové om, cufflink, ja manžetové gombíky, w putá odkazy.

Napísať recenziu

2017 Nové Módne Ušľachtilý Gloden Kvetinový Hodvábna Kravata Pre Formálne Svadobné Hostiny, Zoznamka Party Kravatu Hanky Manžetové Gombíky Nastaviť C-532

2017 Nové Módne Ušľachtilý Gloden Kvetinový Hodvábna Kravata Pre Formálne Svadobné Hostiny, Zoznamka Party Kravatu Hanky Manžetové Gombíky Nastaviť C-532

Napísať recenziu

Súvisiace produkty