Nový produkt

PRE BMW S1000XR-2018 Motocyklové Príslušenstvo Uhlíkových Vlákien Riadidlá Stráže Strane Protector

999 položky

€60.83

-26%

€82.21

PRE S1000XR Upgrady váš MOTOR Namontovaný na originál zdvihák Vysokej kvality carbon Hmotnosť úspora až 70% oproti pôvodnej časti Materiál: Uhlíkových vlákien, ručne tkaná

Lepšie produkty, vhodné pre bicykli

Čo vás nie pochopiť? Prosím, obráťte sa na nás!

Platba Politiky Pre vašu bezpečnosť a pohodlie,ktoré spracovávame všetky platby cez

kde všetky hlavné Kreditné Karty sú akceptované (Amex, Visa, MasterCard, Discover, atď.). Naše ceny nezahŕňajú žiadne clo alebo dane. Platba musí byť uskutočnená do 7 dní po vyhráte aukciu. Neplatiacim uchádzačom bude oznámené.

Doprava Politiky Sme v našich silách, loď sa do 1 pracovného prijatia vašej objednávky a poskytne sledovacie čísla na všetky objednávky. Vezmite prosím na vedomie, že sme len loď na adresy overená, alebo o vašej kreditnej karte. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Dodacia lehota môže byť dlhšia, ak je položka(y) byť kontrolované colné

Návrat & Vrátenie Všetky naše produkty sa dodávajú s 30 dní Vrátiť Politike. Ak by ste sa chceli vrátiť položku, a vy ste do 30 dní od zakúpenia, a to je ešte v pôvodnom stave, môžete sa vrátiť vec, kontaktujte nás prostredníctvom eBay správy. Ak nie ste 100% spokojní, dajte nám prosím vedieť Podrobné Problém,dáme vám 100% uspokojivé riešenie, Ak ste obdržali nesprávne, poškodené, chybné alebo položku nie, ako je popísané, kontaktujte nás pre čiastočné/plné náhrady alebo výmeny na naše náklady. Kupujúci by mal platiť pre návrat prepravné poplatky, ak Všetky NON-Predávajúci vráti Chybu pre vrátenie peňazí . (E. g. priniesol si nesprávnu veľkosť alebo nesprávnu položku).

Spätná väzba dúfame, že sa vám pozitívny www.vitek.sk skúsenosti tvrdo pracuje, a môžeme očakávať pozitívnu spätnú väzbu a Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5 Hodnotenie vo VŠETKÝCH spätnú väzbu kategórií (Položka, ako je popísané, Komunikácia, dodacia lehota a Poštovné a manipulačné poplatky) od kupujúceho po prijatí položky . Ak nie ste spokojní s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom žiadne Neutrálne/Negatívne ohlasy, sa vždy budeme snažiť v našich silách, pre 100% spokojnosť zákazníka. Komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém. takže negatívna spätná väzba, nepomôže nám vyriešiť akýkoľvek problém.

O Položku Všetky položky predávané u nás sú popísané na našich najlepších schopností, tak presné, ako je to možné, a s maximálnou svedomitosť na našej strane. Avšak na to, aby ste sa vyhli akýmkoľvek potenciálnym oversights, som zdvorilo požiadať vašu pomoc a pomáhajú nám, aby sa to vzájomne uspokojivé transakcie tým, DÔKLADNE preskúmanie položka opis a fotografie, a pýtať sa na všetky otázky PRED PONÚKANIA cien.

Spokojnosť zákazníka neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po nákupe, sme sa zaviazali k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti. Naším cieľom je, aby sa uistite sa, že ste spokojný zákazník a príjemné nakupovanie s nami.

  • Položka Hmotnosť: 1kg
  • Druh Materiálu: 100% Carbon Fiber
  • Názov Modelu: S XR 1000
  • Položka Výška: 1inch
  • Názov Značky: WAJIDA
  • Motobike, Aby: BMW
  • Položka Dĺžka: 1inch
  • Položka Šírka: 1inch

Štítky: s 1000xr, bmw s1000xr, oxid riadítka mtb, 2020 s1000rr, oxid s1000xr, výfukové s1000r, s1000r, s1000xr, motocykel ruky stráže, výfukové s1000xr 2020.

Napísať recenziu

PRE BMW S1000XR-2018 Motocyklové Príslušenstvo Uhlíkových Vlákien Riadidlá Stráže Strane Protector

PRE BMW S1000XR-2018 Motocyklové Príslušenstvo Uhlíkových Vlákien Riadidlá Stráže Strane Protector

Napísať recenziu

Súvisiace produkty