Nový produkt

Skladacie Automatického Chodu Dáždnik Dážď Ženy Dámy Auto Big Vetru Obrátený Dáždniky Mužov Noc Reflexné Pásky Parasol 8K

999 položky

€10.89

-35%

€16.76

8 Rebrá Obrátený Dáždnik

☂【Reflexný Prúžok Dizajn a Bezpečnejšie] vyzýva: Tento upgrade vetru obrátený dáždnik je obklopený reflexné pruhy, ktoré ponúka 360° vysokej viditeľnosti. O reflexný prúžok prináša vysokú viditeľnosť pri slabom svetle a daždivého počasia, aby vás upozornil, autá a vozidlá, pre zvýšenú bezpečnosť pri nízkej viditeľnosti, dôležité pre deti, chodci a cezpoľných, vám bude bezpečnejšie, keď chodiť v tme a daždi.

☂[Nový Obrátený Dizajn] vyzýva: Najnovšie vetru cestovné dáždnik prijíma obrátený dizajn, vnútri-out design je odlišná od bežných automatický dáždnik, ktorý udržiava vlhký vonkajší povrch vo vnútri a zabraňuje vode z tečie smerom nadol, vedenie podlahy a autá suché, keď ho zavriete. Prinesie vám maximálne pohodlie pri získať in/out, auto.

☂【Super Vetru 8 Rebrá Konštrukcie] vyzýva: Bodyguard obrátený kompaktný dáždnik je navrhnutý s 8 živice-zosilnené vlákna rebrami, ktoré flex mierne vydržať silné poryvy bez obrátil naruby. 8 Rebrá skladací dáždnik bude viac robustný a odolnejšie. A naša cestovná dáždnik prijíma Teflón ochranný náter, ktorý je veľmi vodotesný.

☂【Veľmi Výhodnú] vyzýva: Naše zadnej strane skladací dáždnik mať plne automatizovaný systém, ideálny pre jednou rukou. Jednoducho OTVORTE alebo ZATVORTE dáždnik s stlačením tlačidla. Ľahko sa prenáša bez veľa priestoru. Vhodná pre ženy a mužov na cestovanie a outdoor aktivity.

Veľkosti & Farby Vysvetlenie:

Vzhľadom na rôzne spôsoby ručného merania a merania, prosím, dovoľte 1-2cm chyba.

V dôsledku rôznych displejov a fotografie dôvodov. Farba obraz, spätná väzba sa môže líšiť. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa skutočné farby.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Budeme poskytovať odbornú drop shipping services.by sme mohli zaslať tovar pre vašich zákazníkov

Pred Nákupom, Tento Text Prečítať Pozorne, Zníži Niektoré Nedorozumenia, Aj Nám Pomôže Rásť Spolu.

1. Môžeme vás uistiť, že naše výrobky boli starostlivo skontrolované pred odoslaním.

2. Ak máte Naliehavú Kupujúci potrebovať položky, Ak nie je možné trpezlivo čakať na Čína Príspevok Air Mail balík, Prosím, zvoľte spôsob, ako Vyjadriť. ak ste sa rozhodli, Čína Príspevok Air Mail, keď je oneskorený v doprave. Prosím, nenesú žiadnu náhradu alebo spor, ale sme láskavo chcete, aby vám pomohol rozšíriť čas spracovania vašej objednávky.

3. VŠETKY Tovary sú k dispozícii po úhrade. ususlly dáme vašej sledovacie číslo v Priebehu 24 hodín a dodáva sa váš balíček v lehote Do 48 hodín. Po package vyslať, môže sa neriadia u nás.Je veľmi závisí od toho, medzinárodná doprava, úprimne dúfam, že sa vám môže porozumieť a trpezlivo čakať, ak majú akékoľvek oneskorenie, budeme sa snažiť v našich silách, pomôže vám, dajte nám vedieť.

4. Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

5. Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.

6. Naša cena nezahŕňa dane, DPH, alebo iné poplatky.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Spätná väzba je veľmi dôležité, žiadame vás, kontaktujte nás okamžite, pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

O Dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely.budeme si vybrať loď položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

  • Produkt: Slnečné a Daždivé Dáždnik
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: GQIYIBBEI
  • vzor: Tri-skladací Dáždnik
  • Materiál: Kov
  • Číslo Modelu: A382
  • Panel Materiál: Čierny Povlak
  • Ovládanie: Plne-automatické
  • Funkcia: Skladanie
  • Druh: Dáždniky
  • Veľkosť: One Size

Štítky: leodauknow dáždnik, tráva dáždnik, reverzné dáždnik, terasa dáždnik, impresionistické dáždnik, lev dáždnik, diy dáždnik, kono pizza stroj, batoľa dáždnik, mini umberella.

Napísať recenziu

Skladacie Automatického Chodu Dáždnik Dážď Ženy Dámy Auto Big Vetru Obrátený Dáždniky Mužov Noc Reflexné Pásky Parasol 8K

Skladacie Automatického Chodu Dáždnik Dážď Ženy Dámy Auto Big Vetru Obrátený Dáždniky Mužov Noc Reflexné Pásky Parasol 8K

Napísať recenziu

Súvisiace produkty