Nový produkt

2.2 centimetrov Vysoký jas LCD retrofit súprava pre Gameboy DMG GB,DMG GB, podsvietená LCD

999 položky

€30.42

Je ťažké nainštalovať GB zvýraznené LCD kábel. Ak to nemôže byť nainštalovaný, prosím, nájsť profesionálnu inštaláciu.

Tam budú nejaké drobné aktualizácie PCB verziu. Bez ďalšieho upozornenia.

Nová verzia

Ak si kúpite zvýraznené GB LCD panel auta, dostanete VOP kábel zadarmo. Ak sa vám nepodarí nainštalovať ho na GB, môžete ho použiť na VOP znížiť straty.

Vo veku a hrdzavé základná doska spôsobí čierne škvrny na ľavej strane LCD displeja, takže základná doska môže byť nahradené len. Nie je potrebné, vymeňte hlavnú dosku LCD kábel.

Dotknite sa nastavenie jasu a zmeniť farbu. Krátky dotyk je nastavenie podsvietenia, jasu, dlhé dotyk je zmeniť farbu.Čierne a biele, retro, zelená, tmavo žltá, svetlá žltá päť farebných úprav.

Nie sklopné miesto s elektronických komponentov na kábli, je ľahko spôsobiť otvorený okruh!

Nie sklopné čip na kábli. Raz poskladaný, kábel sa poškodí, a na LCD displeji nezobrazí sa normálne!

Spôsob inštalácie

GB LCD kábel je privarený k PCB dosky, tak to musí byť zručný v technológiu zvárania. Ak váš technológiu zvárania je zlá, vyhľadajte, prosím, profesionálny mobilný telefón servisu alebo opravy elektrických obchod pre inštaláciu. Stačí len odstrániť originálne LCD displej a zvaru nový LCD kábel. Nasledujúce inštalácie je veľmi jednoduchý. Dávajte pozor, aby nastavenie jasu LCD kábel nemôže dotknúť kovu, Pevnej polohy LCD: pohyb nadol, pokiaľ je to možné. Hranice na linku na okraji shell. https://m.youtube.com/watch?v=gT1XbwIfRYk&list=PLQtzBkZ-AJHY9NAktXkdxjr3gy7x_rJ1y&index=12&t=0s gbp https://youtu.be/9eQfRJmWQK8?list=PLQtzBkZ-AJHY9NAktXkdxjr3gy7x_rJ1y vop

Kvôli odstráneniu pôvodného LCD displej pevným rámom, rozdiel medzi základnú dosku a shell je znížená. Treba poznamenať, že na základnej doske skrutky, ktoré by nemali byť naskrutkovaný príliš tesné, že bude preniknúť shell!

Ako zladiť LCD

Po stroj je nainštalovaný, LCD displej je mierne skreslený. Môžete odstrániť zrkadlový povrch s prísavkou, a potom upravte pozíciu na LCD obrazovke.

Pirátsky vs. skutočné

1) pirátstvo používa nízke náklady-žetóny, ktoré sú veľké a nainštalované v počítači. Hlavné rady nemôžu byť úplne uzavreté. Originálny používa čip s menšiu veľkosť a silnejší výkon, ktorý môže byť dokonale nainštalovaný v počítači, bez doske deformácie. 2) pirátskych čip, má veľký objem a zvýšenej spotreby energie, ktoré nemôže robiť stroj dosiahnuť očakávanú úroveň vytrvalosti. Originálny čip má silný výkon a nízku spotrebu energie, takže riadnym AA batérie môžu byť použité na dlhú dobu. 3) pirátstvo nemôžete pridávať nové funkcie v prvý raz. Originálny čip bude aktualizovať nové funkcie v prvý raz. V súčasnosti obchod špecializujúci sa na pirátstvo 13 rokov je predaj pirátskych VOP LCD displeji súpravy. Priatelia by nemali byť podvedený.

  • Názov Značky: NICOS
  • Nintendo Model: gameboy vrecku
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo

Štítky: 620 v 1, gameboy vrecku, dmg game boy, gba ip, vopred kryt, gameboy vrecku plášťa, obrany vojenské, sľuda gameboy, mod gameboy advance, prepínač rcm android.

Napísať recenziu

2.2 centimetrov Vysoký jas LCD retrofit súprava pre Gameboy DMG GB,DMG GB, podsvietená LCD

2.2 centimetrov Vysoký jas LCD retrofit súprava pre Gameboy DMG GB,DMG GB, podsvietená LCD

Napísať recenziu

Súvisiace produkty