Nový produkt

Nabíjateľná Načúvacie prístroje V Uchu Zosilňovač S Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Pre Nepočujúcich S-25A Profesionálne Počúvanie Stroj

999 položky

€36.60

-27%

€50.14

详情切片2(1) Pozornosť:

1. Ruský zákazníkov: vyplňte, Prosím, v príjemcu, úplný názov v poradí, v dôsledku novej politiky ruskej colnej,

v opačnom prípade sa pravdepodobne nebude prijímať balíka.

2. Všetkým zákazníkom, Prosím vyplňte správne mobile/telefónne číslo a podrobné adresu v objednávke. Ďakujeme!

Tento Bluetooth Sluchu Zosilňovač môže byť pripojený k Bluetooth-zapnutý mobilný telefón .

Či váš telefón Apple(iOS), alebo systém Android,sluchu, zosilňovač môže okamžite sa do náhlavnej súpravy Bluetooth a zapnúť handsfree (hands-free volanie funkcie s jedným ťuknite na položku .Okrem toho,stereoand ostatné audio-video zariadení s Bluetooth funkcia dodať jasné a vysoko kvalitné audio.

Funkcie:

1.Nová Bezdrôtová nabíjateľná dizajn mini sluchadla

2.Vstavaný Ni-MH dobíjacie batérie,on-off & ovládanie hlasitosti

3.vhodný pre stredne ťažkou až ťažkou stratou sluchu.

4.Môže byť pripojený priamo k Bluetooth-zapnutý mobilný telefón Technické Parametre:

Max Von ≥ 125 ± 4dB Max Gain ≥ 38 ± 5dB Frekvenčný Rozsah: 300~ 4500Hz Harmonické Skreslenie: ≤5% Ekvivalentného Hluku Vstup: ≤ 28dBSPL Napätie 3,7 V Súčasnej ≤ 2mA Hmotnosť Výrobku:6.5 g Veľkosť Produktu Balenie podrobnosti papier + plastový rámček Veľkosť Balenia 45*40*10 mm Q. T. Y/Kartón 100KS Kartóne Veľkosť GW 13kg NW 12 kg Špecifikácia:

1. Nabíjateľná semi-digitálne headset.

2. Dve počúvanie režimy.

3. Vhodné pre rôzne hluku prostredia.

4. Nízka spotreba pripomienka funkciu.

5. Nabíjanie pre viac ako 80 hodín

sluchové pomôcky pre nabíjateľné ucho

Ako otvoriť Bluetooth:

Obrátil sa na sluchadla,stlačte a podržte tlačidlo M na asi 3 sekundy počuť beed. a potom indikátor je modrý, to znamená, že funkcia Bluetooth je zapnuté.

Ako pripojení Bluetooth:

Zapnite funkciu Bluetooth mobilného telefónu, zadajte vyhľadávacie rozhranie Bluetooth mobilného telefónu systém (alebo iné inteligentné zariadenie s technológiou Bluetooth funkcia), nájdite názov zariadenia Bluetooth, ktorý z ZTQ a kliknite na pripojenie. Po pripojenie úspešné, bude hlasových pokynov pre úspešné spárovanie "Párovanie úspešné".

Poznámka: Bluetooth nemôže začať workk, ak úroveň nabitia batérie je nízka,ale načúvací prístroj môže fungovať normálne,pretože načúvací prístroj má nízku vybíjaniu batérie,takže,prosím, pokúste sa nabiť ak bluetooth nemožno spustiť.

Bluetooth volanie:

1. Keď mobilné telefónne hovory,krátke stlačte tlačidlo M režime tlačidlo prijať alebo zavesiť,dlhým stlačením M režime tlačidlo približne 3 sekundy. - odpojenie. Pri prehrávaní hudby, krátke stlačte tlačidlo M tlačidlo režim na pozastavenie alebo obnovenie prehrávania.

2. Ak nie je žiadny zvukový signál, na 10 sekúnd, prístroj sa automaticky ukončiť režim Bluetooth ak chcete zadať sluchadla režim a ukončiť Bluetooth spojenie po určitú dobu.

obsah balenia: 1 ks sluchadla 1pcs používateľský manuál v angličtine 1pcs čistiaca kefa 1pcs EÚ adaptér s káblom USB 3ks veľkosť chrániče sluchu Ako sa ukázalo, Zahŕňa v jednom balíku

Ak máte akékoľvek otázky, pre sluchadla, prosím, kontaktujte ma po prvé ,Keď si ho dostal, a ak nebudete vedieť, ako ho použiť ,prosím kontaktujte ma firslty

Ak ste spokojní s produktom, prosím, dať 5 hviezd a dobrých pripomienok. ďakujeme

  • Názov Značky: FEIE
  • Vhodné: mierne až závažné strata sluchu
  • farba: Béžová analógový nabíjateľná mini bte sluchadla
  • Použitie davu: Pojednávanie slabí ľudia
  • Názov výrobku 1:
  • Číslo Modelu: S-25A
  • Štýl: načúvacie prístroje digitálne
  • Objem: Môže byť upravená slúchadlá nepočujúcich
  • Záruka: 1 Rok
  • Pôvod: Čína (Pevninská Časť)
  • Druh: Môže byť pripojený Bluetooth
  • Certifikát: CE, FDA hlas zosilňovač
  • Typ Produktu: BTE mini najnovšie nabíjateľná sluchadla
  • Názov produktu 2:
  • Certifikácia: CE

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, hifi fet zosilňovač, dac, usb, audio mixer professional, bluetooth earpiec, výkonný zosilňovač sluchu, nepočujúcich, naslúchacích pomôcok bluetooth, sluchadla, pomocné bluetooth, phonak.

Napísať recenziu

Nabíjateľná Načúvacie prístroje V Uchu Zosilňovač S Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Pre Nepočujúcich S-25A Profesionálne Počúvanie Stroj

Nabíjateľná Načúvacie prístroje V Uchu Zosilňovač S Bluetooth Bezdrôtové Slúchadlá Pre Nepočujúcich S-25A Profesionálne Počúvanie Stroj

Napísať recenziu

Súvisiace produkty