Nový produkt

Nastaviteľné Činka Fitness Cvičenie, Činky Tón Svoju Silu a Svaly 10-90 Lbs

999 položky

€169.44

-10%

€188.27

Popis Produktu

Tu vám ponúkame tento vysoko kvalitný nastaviteľné činka, ktorá je navrhnutá tak, aby tón svoju silu a budovať vaše svaly. Oproti bežnej činka, náš činka funkcie nastaviteľné hmotnosti v rozsahu od 10 do 90 kg, (5 kg-40 kg). S našimi nastaviteľné činka, nie je potrebné sa báť, že čísla činky môže neprehľadná tréningu priestor už. Len otáčaním voličom, hmotnosť môže byť automaticky zmenené podľa vašich vlastných potrieb. Skutočný pohodlné a bezpečné zariadenia pre mužov alebo ženy na prácu doma.

Funkcie A Podrobné Údaje

【PREMIUM MATERIÁL] vyzýva Vyrobené z plastu-lakovanej ocele hmotnosť dosky a PP základňa, vysoká odolnosť voči erózii, odolné a robustné, nie je ľahké byť zlomený, určený pre dlhodobé použitie. 【NASTAVITEĽNÁ ZÁVAŽIA] vyzýva - S otočte číselník na dvoch koncoch činka, môžete upraviť váhy z 10 libier na 90 libier(5-40 kg), v 10-libra prírastkoch okamžite. Ryhovanej rukoväť je anti-prezentácia a pohodlné. Elegantný vzhľad, vhodné pre unisex. 【ABSOLÚTNE BEZPEČNÉ] vyzýva - je Dodávaný s jeden trvalý základ s západka dizajn. Pre vašu bezpečnosť obavy, hmotnosti dosky môžu byť len zmenilo, keď činky sú na základni. Bezpečné bradou zámky(ako obrázok zobraziť) chrániť hmotnosť dosky od pádu pri cvičení. 【PRIESTOR EFEKTÍVNE] vyzýva - Táto činka set je ekvivalent 15 rôzne závažia činky. S našimi nastaviteľné činka, nie je potrebné sa báť, že čísla činky môže neprehľadná tréningu priestor už. 【SKVELÝ VÝKON] vyzýva - Vhodné pre vykonanie základného tela, cviky a ťažké nohy výťahov, pre zlepšenie svoje hlavné sily. Krčí ramenami, lunges, kučery, alebo vyvoláva, je to vaša voľba.

Špecifikácia

10-90LBS Nastaviteľné Činky Tu vám ponúkame tento vysoko kvalitný nastaviteľné činka, ktorá je navrhnutá tak, aby tón svoju silu a budovať vaše svaly. Oproti bežnej činka, náš činka funkcie nastaviteľné hmotnosti v rozsahu od 10 do 90 libier(5-40 kg). S našimi činka, nie je potrebné sa obávať, že váš dom je plný viac činky, len jeden z našich činky bude stačiť. Príďte a získajte jeden práve teraz. Premium Materiál Nastaviteľné Váhy Absolútne Bezpečné Priestor Efektívne Skvelý Výkon

Kľúčové Vlastnosti

Odolný Materiál Premium lakoplastových ocele hmotnosť dosky a PP base, odolné a robustné, odolné voči korózii, má dlhú životnosť.

Otočením Dial Len zase číselníku môžete zmeniť hmotnosť dosky podľa vašich vlastných potrieb. Pohodlné rukoväť je tiež anti-prezentácia v dôsledku ryhovanej dizajn.

Široké Rozpätie Hmotnosti Každý činka je možné nastaviť od 10 do 90 lb v 5 lb prírastkoch. Široké rozpätie hmotnosti je vhodná pre mužov a ženy.

Bezpečný Dizajn Bezpečné reťazové zámky a poistku dizajn sú vybavené pre vašu bezpečnosť obavy. Bezpečné reťazové zámky dokáže udržať hmotnosť dosiek z pádu počas tréningu.

Uložiť Priestor rozlúčiť do viacerých činky. Môžete si čo chcete, len s našim nastaviteľné činky. Žiadne ďalšie činky neprehľadná váš dom.

Široké Uplatnenie Lepšie tvar tela nie je sen, už. Skvelé pre unisex. Ideálny pre vybudovanie späť svalov, biceps, hrudníka, svaly a brušné svaly.

Obsah Balenia

1 x Nastaviteľné Činka

  • farba: čierna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Činnosť: Fitness,Telocvičňa A Školení,Vzpieraní
  • Špecifické Použitie: Kancelárske Stoly
  • Druh: Nastaviteľné
  • Všeobecné Použitie: Obchodný Nábytok
  • Názov Značky: VEVOR
  • Materiál: lakoplastových ocele a PP base

Štítky: stôl zložiť, Fit, vankúš stôl, rc drift, 16 kg kettlebell, jedálenský stôl nohu, mousepad xxl, Zásuvky, muži nastaviteľné činka, vysoká nastaviteľná stôl.

Napísať recenziu

Nastaviteľné Činka Fitness Cvičenie, Činky Tón Svoju Silu a Svaly 10-90 Lbs

Nastaviteľné Činka Fitness Cvičenie, Činky Tón Svoju Silu a Svaly 10-90 Lbs

Napísať recenziu

Súvisiace produkty