Nový produkt

50pcs Prázdne Eyeshadow Plastové Fľaše Drapákové Obaly Na Očné tiene Prípade, Plastové Jar Kozmetické Kontajnerov make-up Úložný Box

999 položky

€12.03

-4%

€12.66

50pcs Prázdne Eyeshadow Plastové Fľaše Drapákové Obaly Na Očné tiene Prípade, Plastové Jar Kozmetické Kontajnerov make-up Úložný Box

Číslo Modelu

HBZ-001

Veľkosť

26.5 mm/36.5 mm

Použitie

podržte eyeshadow pan

Minumum, Aby Qty

50pcs

Blister shell farba

jasné

is_customized

Áno

Veľkosť Popis:

Veľkosť ponúkame, je pravidelné veľkosť európy a ameriky zákazníkov. ak si nie ste úplne istí, že váš rúž cup veľkosť. uveďte rúž trubice k nám do poriadku, sme sa prispôsobiť formy podľa presných balenie zabezpečiť plesní bude pracovať pre váš rúž trubice.

Platobné Podmienky:

ESCROW/Paypal A TT sú všetky prijateľné; Please don ' t výplatu, než si naše potvrdenie. potvrdíme prepravné náklady podľa rýchlosti aktualizácie!

Možnosti Prepravy :

Poštovné Spôsobom:

1) Ak ste sa rozhodli, Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus. Budeme loď cez Čína Príspevok Obyčajné Malé Plus, táto prepravu spôsobom www.vitek.sk je Odporúčané.ale tento poštovné spôsob, ako jednoducho sledovať balík po balíku je z našej spoločnosti "Na rovinu". Po balík na rovine vašej krajine, môžete nie sledovania, kde to je. Ale nebojte sa, to môže prišiel k vám včas, ak potrebujete úplné sledovanie informácie, ktoré od našej spoločnosti do vášho domu (Adresáta), prosím, nenechajte si vybral Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, prosím vyberte si iný prepravu spôsobom,ďakujem

2)Ak sa rozhodnete predávajúceho prepravu spôsobom, budeme loď vám, podľa ktorej doprava je najlepšie pre vaše krajiny, ako je Čína Post Air mail, Hongkong post vzduchu mail ,Švédsko Post, Holandsko,E-paket, Estónsko post air mail, Vietnam Príspevky......a tak ďalej.

Dodacia Lehota:

5) ePacket Do USA: 7 až 15 dní

6), Čína/hong kong/Singapúr/Švédsko/Netherlans/Estónsko Post Air Mail: Okolo 15-45 pracovných Dní, Do inej krajiny, bude mať iný čas.

7) Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus: Asi 20-60 Pracovných dní

8) dodacia lehota pre Rusko bude 30-50days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly.

9) dodacia lehota pre Brazília bude 50-100days alebo dlhšie kvôli prísne miestne colné kontroly.

10) Ak sa rozhodnete DHL, Fedex, EMS, UPS shipping bude rýchlejšie, zvyčajne 7 až 15 pracovných dní

Špeciálne Instructionn o dodacia lehota:

vezmite prosím na vedomie dodať čas vidíte je on-line systém automaticky zobrazuje. nie je 100% záruka.

to závisí od vlastnej vôle efektívne. niekedy to môže byť aj viac. nemáme

akceptovať vrátenie žiadosti, ak nemôžete získať balík na čas ako systém zobrazí. ak ste si starostlivosť o doručiť

čas zvoľte si, prosím, rýchlo expresný spôsob, ako DHL, FEDEX alebo UPS. vďaka za vaše láskavé pochopenie!!!

Vrátiť/Vrátenie:

Nikdy sme sa prijať žiadny dôvod vrátenia. Vrátenie stave, ako je to uvedené nižšie:

A. Produktov sú poškodené, keď kupujúci najprv otvorte okná, nasnímajte fotografiu zobraziť predávajúcemu v 3days, vrátime hodnotu raz získať skutočný dôkaz, od kupujúceho(v 3days pretože si kupujúci doklad) B. Množstvo je nedostatok. Stačí nám ukázať video, keďže najprv si otvorte okno, ukáž nám množstvo budete počítať. Vrátime vám nárok hodnota hneď. (v rámci 3days od dostať kupujúceho doklad). C. Ak kupujúci zle položky, prosím, ukázať nám fotografiu ako dôkaz. Po tom, čo sme sa dohodli na reklamácie, prosíme, vráťte sa k nám do 30 dní.. budeme odoslať správne položky po dostať vrátené položky. Tiež sa postaráme o nahradenie lodné náklady.

POZNÁMKA: Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše číslo objednávky.Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Ali express. alebo môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Pre kontrolu kvality my osobne prezrieť pre každý kus pred odoslaním. Všetky položky sú 100% nové a kontrolované. Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Dúfame, rozvíjať silné, dlhodobých, vzájomne prospešný vzťah s vami.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Fľašiach
  • Číslo Modelu: HBZ-001
  • Použitie: podržte eyeshadow pan
  • Szie: 26.5 mm/36.5
  • Na mieru: Áno
  • Kľúčové slová: Prázdne Eyeshadow Plastové Fľaše
  • farba: Jasné
  • Kľúčové slová 1: Plastové blister shell
  • Názov Značky: MERX KRÁSA
  • Materiál: Plastové

Štítky: balenie rúry, magnet neodýmu, kozmetické jar, kozmetické baliace stroje, black kozmetické jar, plastové vosk roztopia, kozmetické jar aj s vekom, čierny krém na jar, jar pre cosmet, starostlivosť o pleť balenie.

Napísať recenziu

50pcs Prázdne Eyeshadow Plastové Fľaše Drapákové Obaly Na Očné tiene Prípade, Plastové Jar Kozmetické Kontajnerov make-up Úložný Box

50pcs Prázdne Eyeshadow Plastové Fľaše Drapákové Obaly Na Očné tiene Prípade, Plastové Jar Kozmetické Kontajnerov make-up Úložný Box

Napísať recenziu

Súvisiace produkty