Nový produkt

Zavlažovanie záhrady Vody Časovač Domov Automatické Elektronické Batérie, Časovač Radič Dodávky pre Domácnosti, Záhradné Zavlažovanie

999 položky

€9.27

-24%

€12.20

Funkcie:

Veľký LCD displej, jasný a živý text, poskytnutie prvej triedy čitateľnosť.

Super jednoduché programovanie pre flexibilné ovládanie vody trvanie a frekvenciu.

Zrážky odkladu a ručné zalievanie funkcie zaručujú maximálnu úsporu vody.

Počet časy zavlažovania (ovládaný otočný spínač), naďalej výstupný ventil otvor v stanovenej spôsobom, v čo najkratšom čase polievanie 1 minútu, a najdlhšia otváracia doba nepretržitého výstupný ventil je 240 minút.

Závlahový cyklus (ovládaný otočný spínač), najkratší cyklus je 6 hodín a najdlhší cyklus je 7 dní.

Špecifikácie:

Farba:Žltá/Zelená

Tlak vody: 0-8 kg

Pracovný tlak: 0-4 kg

Teplota vody: 5 ℃ - 40 ℃

Rozmery: 14.5 x 10 x 5 cm / 5.7 x 3.9 x 1.97 palec

Materiál: ABS plast (akrylonitril butadién styrén)

Batérie:AA (1,5 V) alkalických batérií (nie sú súčasťou)

Vysvetliť:

Inštalácia batérie (LCD displeji začne blikať prvýkrát batéria je nainštalovaná).

Otočte voličom, a nastaviť program podľa vašich potrieb.

Na automatické vytáčanie, stlačte ručné tlačidlo. Keď sa na LCD zobrazí "štart" mark, kohútik bude napojená. Potom stlačte tlačidlo manual tlačidlo znova

Bude to stop napájanie.

Časovač je jednoduché, ľahko nainštalovať a program. Nie sú potrebné nástroje. Stačí nastaviť čas spustenia, zalievanie, trvanie a frekvenciu.

Okrem toho, časovač vyhradzuje program pri výmene batérie. Veľký a ľahko čitateľný ciferník a LCD obrazovky, aby programové tak jednoduché, ako ABC!

Nepremokavé sledovať batérie, elektronické časovač DIY zavlažovanie záhrady riadiaca jednotka digitálny LCD.

Jeden rozsahu vody časovač zmení váš hadice batérie do naprogramovaného závlahový systém v priebehu niekoľkých minút. Už nemusíte mŕtvych rastlín, pretože budete musieť vody nich. Nie sú žiadne ďalšie mokré trávniky, pretože ste zabudli vypnúť vodu. Stačí nastaviť časovač na štart! S pomocou veľkého rozsahu, digitálny displej, veľké dial a jednoduché ovládanie, programovanie stáva jednoduchá a rýchla. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov a vodotesná konštrukcia, môžete sa spoľahnúť na roky spoľahlivé služby. Dial poskytuje kompletné časovač ovládanie. Od nastaviť hodiny, nastaviť zalievanie, čas, frekvencia, dĺžka čas jednoduchý cyklus, a potom spustiť program. Zrážky oneskorenie je postavený vo funkcii beží program. Ručné tlačidlo umožňuje program prerušenia. Uložiť vody v suchých podmienkach.

Poznámky:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

1 X Zalievanie Časovač

  • Číslo Modelu: zalievanie časovač
  • Druh: Záhrada Vody, Merače
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Časovač Typ: Iné
  • Materiál: Plastové

Štítky: meď automatické batérie, guľový kohút s časovač, ťuknite na položku časovač, automatické zavlažovanie časovač záhrada, žaba rybník, záhrada wifi, vnútorné zariadenia polica, hmla, časovač, home decor, loptu časovač.

Napísať recenziu

Zavlažovanie záhrady Vody Časovač Domov Automatické Elektronické Batérie, Časovač Radič Dodávky pre Domácnosti, Záhradné Zavlažovanie

Zavlažovanie záhrady Vody Časovač Domov Automatické Elektronické Batérie, Časovač Radič Dodávky pre Domácnosti, Záhradné Zavlažovanie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty