Nový produkt

Pôvodný Xiao Mijia Smart Walkie Talkie 1S S FM Rádio Reproduktor Smart Phone Control Polohe, Zdieľať Rýchlo Tím Hovoriť Vonkajšie

999 položky

€28.77

Xiao MIJIA Walkie Talkie 1S

Začať znova, hovoriť s vami celú cestu

Ľahké telo zdieľanie polohy mobilného telefónu písanie frekvencie FM rádia

Veľkosť produktu 54 x 21 x 160mm (vrátane zadnej klip hrúbka) Produkt čistá hmotnosť 130.2 g Výrobku hrubá hmotnosť 205 g Výrobku farba biela / modrá Model MJDJJ03FY Vysielací výkon 0,5 W / 3W Kapela verejného frekvenčné pásmo (0,5 W) / U amatérskych segment Batéria typ lítium-iónová polymérová batéria kapacita Batérie 2190mAh ( 8.3 Wh ) Pracovná teplota -20 deg C ~ 50 deg C Nabíjania teplota 0 degC ~ 45 degC Power Interface Micro-USB Vstup parameter 5V1A Menovité napätie 3.8 V Bezdrôtového pripojenia duálny režim Bluetooth verzie 4.2 Prijímať citlivosť -122dBm (12dB SINAD) doba nabíjania Batérie je cca 3h Batérie v pohotovostnom režime na približne 120h (5 dní)

Priviesť ju a preskúmať ďalej

Vyliezť na horu a vychutnať nádherné sunrise; jazda na bicykli a cítiť svieži charakter; dopriať vo vode a skúsenosti chlad slobody.

Priniesť Xiao Mi domov walkie-talkie 1S, raz a navždy, chôdze a počúvať sa navzájom odchodom.

Ľahší, tenší, zvládol

Xiao Mijia walkie-talkie 1S je 41% tenšie než predchádzajúci model a 43% ľahší [1], a má rovnaké skúsenosti, ako predchádzajúca generácia. Priniesť späť klipy, aby vaše cestovanie výstroj ľahšie.

* Predchádzajúca generácia sa týka Xiao Mijia walkie-talkie); na 1S hrúbka nezahŕňa späť klip.

Sofistikované minimalistický dizajn

Nechajte fantázii vonku

Osviežujúci a zaokrúhli vzhľad, jednoduchý dizajn. Modré a biele klasické farebné schémy, v kombinácii s hladký pocit z povrchu sprej proces, vám umožňuje ponoriť sa do outdoorové športy.

Chatovanie celú cestu, pozdĺž celej cesty ľahko [2]

Jasné hovory, výborná pohotovostnom režime, bohaté scény, nech si s vami komunikovať

Novo navrhnutý tak, reproduktor

Viac počúvať jasne

Na dosiahnutie jasnejšie a hovor hlasnejšie zvuky, Xiao Mijia walkie-talkie 1S používa reproduktor [6], ktorý je 65% väčšie, ako efektívne žiarenia oblasti predchádzajúcej generácie, a maximálny objem sa zvýšil o 162% [4]. V hlučnom prostredí, môžete naďalej udržiavať dobré hovor.

* Frekvenčný rozsah volume boost: 300Hz - 1kHz.

2190mAh veľké batérie

Vždy v pohotovosti

Pokračovanie Micro-USB nabíjanie dizajn, použité v predchádzajúcej generácie, s mobile power supply, si môžete urobiť Xiao Mijia walkie-talkie 1S

Byť energický na všetky časy. 5 dní v pohotovostnom režime 16 hodín nepretržitého používania čas [5], kedykoľvek a kdekoľvek, ako si prajete.

Bluetooth headset podporu

Voľné ruky a zdieľajte svoje cesty

Xiao Mijia walkie-talkie 1S nielenže podporuje tradičné 3,5 mm jack pre slúchadlá, ale tiež používa dual-mode Bluetooth čip, ktorý môže byť pripojený k headsetu Bluetooth, čo vám umožní pustiť von.

* Káblové slúchadlá a Bluetooth headsety sú intercommunicated stlačením interkom hovoru tlačidlo

Zbaliť

Preskúmať neznámy vzdialenosti s priateľmi

S cieľom splniť výzvy potreby v rôznych scenárov, Xiao Mijia walkie-talkie 1S má maximálne 3W power, a hovor vzdialenosť môže dosiahnuť 1-5 km [6]. Či už je to víkend výlet alebo horolezectvo, či je to mesto, jazdiť alebo prímestskej jog, môže byť použitý ako zvyčajne.

* Keď je rádio je nízka, moc sa bude znižovať.

Zdieľanie polohy, rýchle písanie frekvencia

APLIKÁCIA môže urobiť viac

Aj keď neexistuje žiadna sieť, Xiao Mijia walkie-talkie 1S môžete zdieľať polohu s companion prostredníctvom programu Mijia walkie-talkie APP, a ľahko písať frekvencie cez Mijia walkie-talkie APP a Mijia APP [7], lúči na tradičné komplikované frekvencia písania kroky.

Da da

Nech hudba vám motiváciu na pohyb dopredu

Dvakrát kliknite na tlačidlo funkčné tlačidlo na pravej strane walkie-talkie zase walkie-talkie do FM rádio a podporu frekvencie vyhľadávania medzi 87-108MHz. Na únavu z cesty, len škrípanie a kričať, môže zmiznúť s hudbou.

LED dot matrix displej

Jednoduché a inteligentné, ktoré sú zreteľne viditeľné

Zapnutie, vypnutie, objem, frekvenciu... jednoduchý obrázok prináša hladký chod. Čisto čierna obrazovka je zhodné s active light-emitting dot matrix, tak, že obraz je jasne viditeľné v slnku, a vonkajšie použitie je bezpečnejšie.

  • Frekvenčný Rozsah: 409MHz-410MHz (20 kanálov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kapacita batérie(mAh): 2190
  • Názov Značky: Xiao
  • batérie v Pohotovostnom režime: O 120h (5 Dní)
  • Číslo Modelu: xiao mijia Walkie Talkie 1S
  • Bezdrôtové Pripojenie: Duálny Režim Bluetooth Verzie 4.2
  • Dlhé vzdialenosti kanál H01 H20: 430MHz-440MHz (20 kanálov)
  • Rozmery: 54 x 21 x 160mm
  • Certifikácia: CE
  • Vlastný kanál C01 C20: 430MHz-440MHz (20 kanálov)
  • Skladovanie Kanál: 409MHz-410MHz (20 kanálov

Štítky: smart home, mi xiomi, ai reproduktor, att telefóny, mijia 1s nastaviť, mijia xiao, retevis vhf, micky xiao mi 9t, fm rádio, mobil.

Napísať recenziu

Pôvodný Xiao Mijia Smart Walkie Talkie 1S S FM Rádio Reproduktor Smart Phone Control Polohe, Zdieľať Rýchlo Tím Hovoriť Vonkajšie

Pôvodný Xiao Mijia Smart Walkie Talkie 1S S FM Rádio Reproduktor Smart Phone Control Polohe, Zdieľať Rýchlo Tím Hovoriť Vonkajšie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty