Nový produkt

10pcs/veľa KINGBO RMA-218 100 g Bga Spájkovacia Pasta Toku Pre Reballing Spájkovanie Príslušenstvo 1 poradí

999 položky

€41.04

-10%

€45.60

Milí kupujúci,

Prosím vedieť tieto body pred objednávkou:

1. Aby sa zabezpečilo, že dostanete parcela, na čas, prosím, dajte nám vedieť vaše celé meno a správnu adresu doručenia, psč, telefónne číslo, aby sa zabránilo problémy počas prepravy. Ak poskytnete neplatný poštové smerovacie číslo alebo adresu, a to môže spôsobiť, že sa doručenie nepodarí;

2. Prosím, zanechajte informácie o konektor typu a napätie v objednávke;

3. Uistite sa prosím, že súčasťou prijatej je v dobrom stave pred podpisom. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás a my vám vyriešiť váš problém čo najskôr.

4. Ak výrobok je veľmi odlišný od jeho popis, akceptovať vrátenie. Kupujúci môže vrátiť tovar (zodpovedný za návrat poštovné), alebo ponechať na produkt a dohodnúť sa na návrat s predávajúcim.

popis produktu: KINGBO RMA-218 Striekačku Zváranie Olej Toku Spájkovacie pasty. Vhodné pre mobilný telefón PCB, BGA a PGA SMD prepracovať spájkovacia pasta sa používa v nízkych iónové aktivátor systému, rýchlosť spájkovanie je rýchly, stupeň dymu je veľmi nízka, a povrchu izolačného odporu hodnoty po vytvrdnutí z rezíduum je veľmi vysoká. Preto, elektrické rušenie komunikácie produkty, ako sú mobilné telefóny je veľmi malé. Pre mierne aktívny kolofónie-typ spájkovacia pasta, SMD prepracovať proces mobilný telefón, palubný počítač board grafická karta je široko používaný! Akcie!! jasné Kingbo RMA-218 bga Spájky Toku Pasta na Spájkovanie 100g pre SMT Reballing Na KINGBO RMA-218 je vysoká viskozita ne-čistenie toku, ktoré môžu byť použité na prepracovanie, oblasti alebo pin prílohu k BGA, CGA a CSP balíkov a montážnych operácií, ako sú Flip Chip prílohu k PWB substrátov. Ide o originál made in Japan. Dobrý vzorec pre BGA reballing / gule worksit môžete nalepiť lopty oveľa viac. všetky sú testované ok pred zásielky; Zoznam položiek 10pcs *Kingbo RMA-218

  • Číslo Modelu: RMA-218
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: flux rma 218, bga toku, vrkoč toku, flux pcb, flux rma, spájkovacia pasta xg50, kingbo, vysokoteplotné spájky vložiť, tavidlo pre bga, vyplňte ihly.

Napísať recenziu

10pcs/veľa KINGBO RMA-218 100 g Bga Spájkovacia Pasta Toku Pre Reballing Spájkovanie Príslušenstvo 1 poradí

10pcs/veľa KINGBO RMA-218 100 g Bga Spájkovacia Pasta Toku Pre Reballing Spájkovanie Príslušenstvo 1 poradí

Napísať recenziu

Súvisiace produkty