Nový produkt

Čierna Tuhá Plný Bývanie Shell Tlačidlá pre Nintendo, Gameboy Advance Sp - GBS004

999 položky

€9.04

Fit Model: Hodí sa pre Gameboy Advance Sp . Stav: Nové Továrne. Zbrusu Nový Inštalačný Návod: musíte brať na seba konzoly na inštaláciu týchto shell a tlačidlá. Dôležité upozornenie: Tento zoznam je len na náhradné bývanie shell a tlačidlá. Nie sú zahrnuté skutočné systém, základnej dosky, alebo LCD.

Funkcia: Pozrite sa, presne ako shell! Nahradiť alebo inovovať váš shell. Tieto, aby konzola vyzerá nové a módne celý čas. Batériu sa vzťahuje vyzerajú veľmi cool! Vysoký štandard kvality. Budeme testovať každý jeden pred odoslanim

Balenie Obsahuje :(Ako obraz zobrazený) 2 x predné bývanie shell 2 x dno bývanie shell 1 x kryt batérie prípade 1 x tlačidlo 1 x B tlačidlo 1 x sellect tlačidlo 1 x tlačidlo štart 1 x dpad 1 x L tlačidlo 1 x R tlačidlo 1 x upraviť tlačidlo 1 x napájanie tlačidlo 4 x vykonávanie živice 2 x pramene 8 x konektor 1 x kľúč uchovávania 15 x skrutky, 2 x skrutkovač 1 Pár Otáča Hriadeľ

Platby

1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky

EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní.

DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní.

FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní.

Čína Príspevok:Dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 30 dní.

Záruka

12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky.

Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami.

Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod.

Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

100% Reálny Obraz.

Vrátenie Vrátiť

1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša po#.

3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.vitek.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Spätná väzba

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie rozvoja,sme sincerel vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

  • S USB: No
  • Názov Značky: eXtremeRate
  • Nintendo Model: GameBoy Advance SP
  • Číslo Modelu: /
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo

Štítky: striebro gameboy advance shell, gameboy advance modernizáciu, gameboy pi, vopred kryt, sľuda gameboy, extremerate ps4, mod gameboy advance, väzby nintendo, gameboy advance žltá, ip v2.

Napísať recenziu

Čierna Tuhá Plný Bývanie Shell Tlačidlá pre Nintendo, Gameboy Advance Sp - GBS004

Čierna Tuhá Plný Bývanie Shell Tlačidlá pre Nintendo, Gameboy Advance Sp - GBS004

Napísať recenziu

Súvisiace produkty