Nový produkt

Multifunkčný Stojan Tabletu Hubky Vankúš Čítanie Pad Skladacia Tablet Vankúš Pre Notebook Časopisov Držiak Telefónu Pokoj Na Lôžku Vankúš

999 položky

€12.32

-38%

€19.88

Funkcie:

- Vysoká Kvalita: stojan funkcie mäkké huba vnútri, a jej mäkké telo vankúše môžete pohodlne rozšíriť dosah vášho tablet, e-book reader a iné. Je ľahká, ale robustná natoľko, aby podržte vaše zariadenie.

- Ľahký a Prenosný: tablet, stojan nie je prenosné, a to je ľahký, ktoré môžu zvýšiť visual výška telefónu alebo tabletu, čo vám umožní sledovať viac pohodlné.

- Šetrné Dizajn: Malé vrecká na oboch stranách pre jednoduché uskladnenie príslušenstva, ako sú slúchadlá, dotykové pero s pen, nabíjací kábel, atď.

- Dobrá Kompatibilita: Veľmi vhodné pre IPA, počítače tablet, e-čítačky, smartphony, časopisy, knihy, atď.! Čítanie kníh alebo sledovanie ukazuje, kedykoľvek a kdekoľvek bez bolí krk a ruky.

- Pohodlné Použitie: Jednoducho umiestnite zariadenie na stojan, presunúť z tabuľky na váš stôl, kreslo, posteľ. Vychutnajte si svoje obľúbené čítanie, filmy, médiá, prehliadať web na pohodlnú posteľ, gauč, rameno, koberec, kolená alebo iný stojan.

Špecifikácie:

Názov Produktu: Tablet Vankúš

Materiál: Linenette + Hubky

Farba: Modrá / Ružová / Šedá

Veľkosť: 32*32*14 cm/12.6x12.6x5.5in

Použitie: tablety, časopisov a iných konzol

Hmotnosť: 400g

Package Zahrnuté:

1 x Tablet Vankúš

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená v lehote 15 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 15 dní.

{infomodule}

Položky sú dodávané do 5 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.Ak sa nemôžete dostať váš tovar v čase,obráťte sa na nás po prvé,sme sa wil check a riešiť to pre vás pripravujeme.Budeme odpovedať svoj mail do 24 hodín normálne. niekedy sa trochu meškanie vzhľadom na víkend alebo dovolenku.Ak sa nemôžete dostať na náš mail po uplynutí 48 hodín,prosím, skontrolujte spam, alebo sa obráťte na nás s inými mailovú adresu.

Návrat:

Ak položka DOA(Dead Príchodu),Môže Kupujúci vrátiť do 14 Dní,Budeme ho Nahradiť Nová položka po prijatí DOA položky.Prosím, Kontaktujte nás Pred vami odoslané položky späť

Záruka:

Všetky položky Prichádza so Základnými 3 Mesiac Predajcovia Záruka,ak je položka chybné v 3 Mesiaci,poskytneme vám náhradné withour extra Nabíjačku(vrátane poštovného za poplatok)Po prijatí do Chybné položky.

Ak položka Chybná po 3 mesiace,môže Kupujúci stále odoslať ju späť,Budeme kontaktovať dodávateľa alebo Manufaktúry na Záruku.Kupujúci bude Potrebné zaplatiť Poštovné poplatok Za opätovné odoslanie nahradené položky.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

  • type6: Notebook Stojan
  • type5: Iné zátvorkách
  • type4: Zvyšok Vankúš
  • Číslo Modelu: Tablet vankúš
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Package: Áno
  • type1: Tablet vankúš
  • Type3: Časopisy Držiteľ
  • Materiál: Linenette + Hubky
  • Type2: Čítanie držiteľ

Štítky: mäkké notebook tabuľka, kickflip notebook stojan, vankúš notebook, oko jade, pc podpora, pre macbook stojan, android tablet, Zbraň Protector, vankúš tablet, držiak na tablet.

Napísať recenziu

Multifunkčný Stojan Tabletu Hubky Vankúš Čítanie Pad Skladacia Tablet Vankúš Pre Notebook Časopisov Držiak Telefónu Pokoj Na Lôžku Vankúš

Multifunkčný Stojan Tabletu Hubky Vankúš Čítanie Pad Skladacia Tablet Vankúš Pre Notebook Časopisov Držiak Telefónu Pokoj Na Lôžku Vankúš

Napísať recenziu

Súvisiace produkty