Nový produkt

Duszake P11 Smartphone Mini Statív Pre Telefón, Ľahký, Flexibilný Statív pre Iphone Gorillapod Stojan na Mobil Stojan

999 položky

€4.24

-53%

€9.03

Duszake P11 Smartphone Mini Statív Pre Telefón, Ľahký, Flexibilný Statív pre Iphone 8" Gorillapod Statív pre Mobilný Telefón

VIAC AKO STATÍV.

Octopus Štýl statív, je všestranný mini statív, nastaviteľný pružný a wrappable nohy statívu, ktorá dokonale stelesňuje oboch maximálnu flexibilitu a pevnosť. To nie je len vynikajúci statív na rovný povrch, môžete tiež zabaliť to kdekoľvek vás napadne, ako lámp, plotové stĺpiky, strom končatín, stoličky, okenné atď. Je to perfektný grip, keď zložil rovnako. Zložené Výška : 8"

MALÝ, ALE VÝKONNÝ

Ťažšie na crack ako na bežnom octopus statív, chobotnice nohy sú vyrobené z vysoko-kvalitné kovové hadice a potiahnuté kaučukom, protišmykové, malé, ale výkonné, s hmotnosťou do 3 kg fotografie zariadenia, ľahko podporu DSLR bez ohľadu na stôl alebo pobočky.

ZACHYTIŤ LEPŠIE PERSPEKTÍVY

360 stupeň rotácie ballhead zabezpečuje 360 stupeň streľba perspektívy. Rýchle Uvoľnenie Doska pre DSRL, jednoduchá montáž a odstrániť váš fotoaparát. Univerzálny 1/4" skrutky adaptéra umožňuje rôzne fotoaparáty/ kamery / fotoaparátu DSLR/ kamery/ robustný fotoaparát , ako Sony / Canon / Nikon / Penax / Olympus/ Kodak / Fujifilm

PRENOSNÝ A UNIVERZÁLNE:

Prenosný dizajn, stretnutie rôzne vonkajšie alebo vnútorné potreby fotografovanie. Úžasné streľba príslušenstvo pre domáce, cestovanie, narodeninová párty, medové týždne, banketové s nahrávaním šťastné a nezabudnuteľné chvíle. Aj pekný darček pre vašich priateľov a rodiny. Vhodný pre mnoho rôznych príležitostiach, ako pre Vblog, Youtube a recenzentov robiť produktov uvoľnenie, vysvetlenia a iné komerčné účely.

Balenie Obsahuje:

1* Flexibilný Statív

1* Univerzálny Klip

1* Bezdrôtové Diaľkové Shutte

  • Druh: Mini Statív / Ľahký
  • Package: No
  • Číslo Modelu: Mini statív-P11
  • Materiál: Plastové
  • Hmotnosť (g): 100
  • Názov Značky: DUSZAKE
  • Max Extened Dĺžka (mm): 200
  • Zložené Dĺžka (mm): 200
  • Použitie: Mirrorless System Kamera

Štítky: statív, auto iphone statív, fotoaparát na statív, dieťa mic, fotoaparát gorillapod, joby griptight gorillapod, flash statív, benro, induro statív hlavu, pre telefón, statív.

Napísať recenziu

Duszake P11 Smartphone Mini Statív Pre Telefón, Ľahký, Flexibilný Statív pre Iphone Gorillapod Stojan na Mobil Stojan

Duszake P11 Smartphone Mini Statív Pre Telefón, Ľahký, Flexibilný Statív pre Iphone Gorillapod Stojan na Mobil Stojan

Napísať recenziu

Súvisiace produkty