Nový produkt

5 ks/veľa 4 Palcový Hamburger Chlieb Formy Kolo tvarohový koláč Plesne Eloxovaný Hliník Zliatiny Zapekacej Misky Tortu Pečenie Príslušenstvo

999 položky

€7.79

-31%

€11.29

5 ks/veľa 4 Palcový Eloxovaný Hliník Zliatiny Zapekacej Misky Tortu Formy Kolo tvarohový koláč Chlieb, Sušienky Plesne

Funkcie:

Zliatina hliníka Kolo Mini Tortu pekáča pre vás, aby celkom koláče Okrúhly tvar pan pre liatie tortu tvar Profesionálne a je opakovane použiteľný produkt, ľahko sa piecť a umývanie Odolné a tepelne-odolné, bezpečné použitie Špecifikácie: Farba: Ako na obrázku, Materiál: Hliníková Zliatina

Veľkosť:Pozri obrázok

Zoznam balíkov:(Iba tortu formy, ktoré nie sú zahrnuté iné dekoračné veci.) 5 ks tortu formy

Upozornenie: z Dôvodu na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 mm chyba v Dôsledku Rôznych Monitor, farba môže byť rozdiel

1)akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3)Ak nie je možné pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platba musí byť dokončená v priebehu 3 dní.

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2)Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3)My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4)zvyčajne Sme ponuku štandard international letecky.To môže urobiť o 7-39 pracovných dní pre dodanie.

5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

6)Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7)v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely,sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Ak máte akékoľvek otázky, alebo tam je nejaký problém položky,pošlite nám, prosím, e-mail ASAP,budeme sa snažiť vyriešiť tento problém čo najskôr.Sme presvedčení, že dobrá komunikácia bude dosiahnuť dobrý výsledok,uspokojiť zákazníka je pre nás veľmi dôležité!

1)nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2)Prosím, kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po prijať.Všetky e-Maily odpovedáme najneskôr do 2 bussiness deň.Ak nechcete dostávať náš odpoveď,prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovedať čo najskôr.

3)skontrolujte si Prosím nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu alebo dať nám šancu slove problém pred neutrálny/negatívny názor!

  • Funkcie 1: Pečivo Príslušenstvo
  • Veľkosť: Upper inner diameter 100mm, lower inner diameter 97mm, height 26mm
  • farba: Ako obrázok
  • Funkcie 3: kichen nástroj
  • Funkcia: Eco-Priateľský
  • Certifikácia: CIQ
  • Číslo Modelu: PT0112
  • Materiál: Hliníkové Zliatiny
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Funkcie 2: non-stick riadu
  • Druh: Tortu Nástroje
  • Tortu Nástroje Typ: Formy
  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: Quchekit

Štítky: muži chlieb, chlieb, vintage pečenia dodávky, 0 pečenie, fréza fondant, formy, žula pečenie, ťažké bundt torta pan, cake design tool, formy záhyby.

Napísať recenziu

5 ks/veľa 4 Palcový Hamburger Chlieb Formy Kolo tvarohový koláč Plesne Eloxovaný Hliník Zliatiny Zapekacej Misky Tortu Pečenie Príslušenstvo

5 ks/veľa 4 Palcový Hamburger Chlieb Formy Kolo tvarohový koláč Plesne Eloxovaný Hliník Zliatiny Zapekacej Misky Tortu Pečenie Príslušenstvo

Napísať recenziu

Súvisiace produkty