Nový produkt

Vlastný produkt odkaz ,3 mm Hliníkový plech spracovanie,Matný povrch presné rezanie,DIY Hliníkovej zliatiny doska

999 položky

€47.68

Obchodné Rozsah : Plechu Rovine laser rezanie Laser gravírovanie Spracovanie Ohýbanie a zváranie Spracovanie materiálov na Kovy: mosadz, meď, nehrdzavejúca oceľ, hliníkové zliatiny, 45 # ocele, 40CR, jednoduché auto, žehlička, Q235, atď. Nekovové: FR4, PE, PP, POM, nylon, polytetrafluoroethylene, ABS, akryl a iných plastov. Počet operácií, Neobmedzené množstvo (1 kus je ok)

Krok č.1.Poskytnúť dizajn kresby ( Môžeme tiež pomôcť pri tvorbe výkresov ) ---Označené: Materiály a Tolerancie ---Kreslenie požiadavky CAD(verzia 2007) formát: dwg, dxf, Krok 2. Dávame ponuku Krok 3. Objednávka , Dohoda

Poštovné: 1. Máme loď po celom Svete ako Darček. 2. Ďalšie povinnosť alebo vlastná poplatok sú kupujúcich zodpovednosť. 3. Tovar bude odoslaný do 1-5 pracovných dní po platbe ukončené prijaté. 4. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až viac dní .Ak sa nemôžete dostať to, po 40 dňoch. Prosím, kontaktujte nás pre rozlíšenie. 5. Prepravné môže ovplyvnené sviatky, udalosti a ďalšie nejasnosti. Mohli by sme nemali záruku, čas príchodu.

Odoslať a Vrátenie: 1. DOA(Dead on Arrival) alebo Nesprávny tovar vám bude ponúknutá exchange. Vrátenie bude ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii. 2. Poštovné a manipulačné poplatky nie sú refundovateľné. Položka musí byť vrátený nepoškodený, v pôvodnom okne. 3. Kupujúci je potrebné zaplatiť spiatočnou adresou. 4. Ak chcete vrátenie peňazí, pretože položky vady, alebo nejaké iné problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte nás do 3 dní po vás dostať. Poplatok týkajúce sa vrátenia mailing by mali byť prekonané Zákazníkov. 5. Menej než 0,5% zväzok sa niekedy môžu stratiť ,ale prosím, nebojte sa o to .Ak sa vám stále nedarí dostať svoje objednaných položiek v rámci odhad času ,prosím neváhajte a kontaktujte sa s nami, ako rýchlo, ako môžete .Sme bude zodpovedný za preposielanie vás nový tovar Záručná a Pripomienky: 1. Vážime si vášho podnikania, ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu. a my vám urobiť to isté pre teba. Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, najprv nás, a my vám odpovedať na všetky otázky od našich zákazníkov v jeden pracovný deň .jednoducho dochádzky, negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém. 2. Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním. 3. Ak niečo nie je dostatočná, prosím, kontaktujte nás na vyriešenie problému. Je to naše potešenie na opravu.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: cnc

Štítky: povrch dosky nástroj, hliníkový profil pre cnc, presné hliníkové dosky, 2040 lisovania, granit povrch dosky, prút zvaru, presné led, granit tabuľka, presnosť medeného plechu, uhol dosky presnosť.

Napísať recenziu

Vlastný produkt odkaz ,3 mm Hliníkový plech spracovanie,Matný povrch presné rezanie,DIY Hliníkovej zliatiny doska

Vlastný produkt odkaz ,3 mm Hliníkový plech spracovanie,Matný povrch presné rezanie,DIY Hliníkovej zliatiny doska

Napísať recenziu

Súvisiace produkty