Nový produkt

Tému Stroj Nafukovacie Pošvy, Konečníka Plug Loptu Tlakomer Relax Štátu Meranie Žien, Sexuálne Hračky

999 položky

€27.11

-28%

€38.17

Návod na použitie:

Nastavenie hodnoty tlaku na počiatočnú hodnotu 20n; utiahnite hodnota tlaku nastavenie prepínača nastavte ručné tlak airbag a hodnoty tlaku nastavenie prepínača; stabilizovať meranie ukazovateľ na počiatočné hodnoty 20n meranie polohy.

Prosím, použite balón hlavu umiestnené na pošvy na meranie vaginálny krúžok a panvové svaly pozorovať zmeny v vaginálne pohyb meranie tabuli.

Referenčné hodnoty pre vaginálne pohyb etapy:

V rámci 60n-veľmi zlý (musí posilniť cvičenie, odporúča sa použiť zdvíhateľnej loptu terapia na cvičenia)

60~80n chudobných (je potrebné posilňovať cvičenie, odporúča sa použiť pre dospelých a vášnivý lopta na cvičenie) 80 ~ 120n - mierne (potrebné mierne cvičenie, je vhodné použiť dievčatá znížiť množstvo kompaktný loptu vzdelávanie); 120 ~ 160n - lepšie (odporúča sa používanie dievčatá, aby sa zmenšila veľkosť lopty na ďalšie zlepšenie odbornej prípravy); 160n alebo vyššie - veľmi dobré (môžete použiť dievčatá znížiť množstvo kompaktný lopta na cvičenie).

1,Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka ! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali

bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu , aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

2.To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy & dovolenku . Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovania vašej objednávky a dostať späť k vám asp.

Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Dodacia Lehota:

Na RU zašleme vám CDEK alebo Alixpress Loď , Viac ako $ 5 , zvyčajne sa klient môže dostať v priebehu 2-4 týždňov !

1. Máte 5 dní kontaktovať nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 5 dní, bude sa to považovať za

používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY . Prepravné náklady, je nesú obe predávajúci & kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat,

a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty a príslušenstvo

包括在内,买方和卖方双方均从速卖通取消交易. 或者,您可以选择替换.

4. 如果产品不符合广告要求, 我们将承担 所有运输费用

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Nemravný Obrázok: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: loptu tlak, moje sexuálne hračky, penis čerpadlo s rozchodom, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, análny, vibrat, massag, erot hračka, hot sexy ženy foto.

Napísať recenziu

Tému Stroj Nafukovacie Pošvy, Konečníka Plug Loptu Tlakomer Relax Štátu Meranie Žien, Sexuálne Hračky

Tému Stroj Nafukovacie Pošvy, Konečníka Plug Loptu Tlakomer Relax Štátu Meranie Žien, Sexuálne Hračky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty