Nový produkt

Úžasné Mince Box -- Magický Trik , Mince A Peniaze Magic

999 položky

€16.61

-5%

€17.67

Popis je To podobné, ako klasické lízatko Die Box účinok, ale vykonáva s veľkým "kórejský Mince", namiesto zomrieť, získate rovnakú bulík efekt, v oveľa kompaktnejšie prop, a to isté publikum viditeľnosť, ako die box podobnej veľkosti. Umelec zobrazuje slim skrinka s dvoma dverami, vzťahujúcich sa na dve priehradky. Veľké "kórejský Mince" je pustená do kabinetu z slot na vrchol, a je úplne viditeľné v každom oddelení cez dva veľké výrezy v prednej časti skrine. Dvere skrinky sú uzavreté, a pole naklonená, (publikum počuť mince prejdite na ďalšie priestoru), potom jeden otvorení dverí ukázať, že minca má zmizol. Diváci nie sú ohromení; žiadajú, aby ste na otvorenie ďalších dverí. Vy zatvorte dvere pôvodne otvorený, nakloniť okno a otvorte ďalšie dvere. To bude mať aj pomaly, tí v publiku kričí povedať, ako je to hotovo! Nakoniec si otvoriť ako dvere ukázať, že minca má naozaj zmizol. Ste trasenie a nakloniť poľa zo strany na stranu, a to je úplne prázdny. Mince je potom reprodukované z akéhokoľvek miesta si budete priať.

Platby

- Akceptujeme všetky druhy platieb.

- Budeme loď balík do 1-4 pracovných dní po prijatí platby normálne.

Doprava

- Tovar vám bude dodaný internationl ekonomické služby s sledovania č.

- Za normálnych okolností, dodacia lehota trvá približne 5 až 50 pracovných dní, čo závisí od toho, ktoré prepravné služby, ktoré si vyberiete.

- Vezmite prosím na vedomie, že expedičný poplatok nezahŕňa clo, miestnych daní, alebo iných dovoz poplatky. Kupujúci nesie všetky clá, dane, traiff alebo akékoľvek iné príplatky za dovoz (ak je to uplatniteľné). Tiež, vzhľadom na bezpečnostnú dôvod, vyhradzujeme si práva, ktoré nie sú na odosielanie položiek nepotvrdených adresu.

Návrat Politiky

- Zle, tovar vám bude ponúknutá exchange.

- Výmena / vrátenie bude vydaný po obdržaní vráteného tovaru (musí byť v pôvodnom stave, napr. vrátane balenia, pokyny) .

- Kupujúcemu bude zodpovedný za vrátenie poplatku, zatiaľ čo budeme zodpovední za opätovné zaslanie poplatok.

- V prípade, že zásielka je nevyužitá a vrátil sa späť na nás, Kupujúci by mal byť zodpovedný za opätovné zaslanie poplatok (druhé odoslanie). Ak tovar vrátiť, a kupujúci chce vrátenie platby, suma bude mínus pôvodného S&H poplatok.

- Ak ste nedostali vašu zásielku po uplynutí 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

- Všetky manipulačné a prepravné nemôže byť vrátenie peňazí.

- Mágia je o triky a tajomstvá, a skutočnosť, že väčšina položiek obsahujú tajomstvo trik a ako majú urobiť, sme nemôže ponúknuť žiadne náhrady alebo výmeny na tovar zakúpený.

Spokojnosť

Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou. Zanecháva negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém!!

Takže prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky alebo reklamácie, o položke,budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.

Ja oceňujem pre vás dať nám šancu vyriešiť problém a služby s vami znova.

Ak ste spokojní s položku, prosím, láskavo nechajte všetkých päť hviezd spätnú väzbu na mňa.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Plastové
  • Je Návod Súčasťou: Áno
  • Pohlavie: Unisex
  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Číslo Modelu: Úžasné Mince Box
  • Výkon Formulár: Close-up Magic
  • Veľkosť: One Size
  • Funkcie: Profesionálne
  • Druh: Pestrá Prop

Štítky: chodník cesta, ram v6 recenziu, meč okumura, náradie tvar, s7 okraji lemmy, paver banka a6, plyšové bakugan, nba jam music, náramok gtr.

Napísať recenziu

Úžasné Mince Box -- Magický Trik , Mince A Peniaze Magic

Úžasné Mince Box -- Magický Trik , Mince A Peniaze Magic

Napísať recenziu

Súvisiace produkty