Nový produkt

Aileap Hliníkové Dual USB Port QC3.0 Nabíjačka do Auta s LED Voltmeter Telefón Adaptér Napájací DIY KIT pre 12V/24V Motocykel, Boat Truck

999 položky

€9.86

-39%

€16.43

Aileap QC3.0 Duálne Porty USB Power DIY Kit pre Automobily, Motocykle, Lode, Nákladné automobily, Marines a viac!

Funkcie:

-Bezpečné Riadenie

Aileap MCW02 Series USB Nabíjačka do Auta navrhnutý s napätím sledovať, na ktorom môžete sledovať a uveďte, napätie, stav batérie v reálnom čase LED digitálny displej. To môže zabrániť, aby sa vaše vozidlo z napätie batérie abnormálne problém efektívne.

-Rýchle Nabíjanie

Funkcie dual na rýchle nabíjanie USB 3.0 porty. To môže nabíjať dve rýchle nabíjanie zariadení súčasne až 4 krát rýchlejší než tradičné nabíjačky v rovnakom čase. Dozadu s Rýchle Nabíjanie 2.0 a hodí sa pre všetky zariadenia USB. (Pre non-Rýchle Nabíjanie zariadenia, to len poskytuje štandardné nabíjanie .)

-Široká Kompatibilita

Na rozdiel od iných, auto nabíjačky, Aileap MCW02 DIY KIT je navrhnutý s gumovou USB kryt je to so životom vode a prachu odolné. To sa hodí nielen pre DC 12-24V automobilov, ale aj perfektný výkon na loď, námorné, motocykel, 4-kolies, RV atď.

-Inteligentná Technológia IC

S intelligent power IC, výstupy stabilný prúd bez kolísania.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková zliatina + PVC

Vstupné Napätie: DC 12V-24V

Výstupné Napätie: DC 3.6-6.5 V/3A, 6.5 V-9V/2A, 9V-12V/1.5A

Rozmer výrobku: 1.45 x 1.92 palcov

Portiforium Rozmer: 1.13 palcov

Max Výkon: 36W(18W každý)

Priateľské Poznámky:

1.Prosím, láskavo poznamenať, že napätie odpočtu len ukázať, kým sa tento socket pripojený k moci.

2.Prosím, láskavo poznamenať, že rýchle nabíjanie iba rýchle nabitie kompatibilného zariadenia. Pre mobilné zariadenia ako iPhone nepodporujú QC3.0/QC2.0 rýchle nabitie bude účtovať nich v plnej rýchlosti.

3.Prosím, láskavo používajte originálne nabíjací kábel alebo rýchle nabíjanie.

4.Pre automobilový, odporúčame získať energiu z byt. rozvádzač. Pre motocykel, odporúčame pripojiť vodiče tlačidlo prepnúť.

Ako Nainštalovať:

1. Vyvŕtať dieru do otvoru otvárač. (Prosím, prosím zaškrtnite toto zásuvky veľkosť, aby ste ho mohli nainštalovať do vášho prístroja panel)

2. Dajte Zásuvky do diery.

3. Zaskrutkujte ju pevne s krúžok prísť s pätice.

4. Zásuvky majú značka "+"a "-" pre kladné a záporné póly. Prosím, láskavo starostlivo skontrolujte pred vodičom. A uistite sa, že drôt "+"/červený drôt na byt. rozvádzač elektrickej energie, a "-"/čierny drôt zo železa alebo pozitívne.

Package Zahrnuté:

1 * Duálny USB Nabíjačka do Auta, Adaptér

1 * 23.7 Palcov Drôt s dvoma poistky 10A(nainštalovaný)

  • Položka Hmotnosť: 76g
  • Špeciálne Funkcie: QC3.0 Rýchle Nabíjanie
  • Napätie: 24V
  • Druh Materiálu: Hliníkové Zliatiny
  • Názov Modelu: MCW02
  • Názov Značky: aileap
  • Rozhranie: USB2.0
  • Položka Druh: Káble, Adaptéry & Zásuvky
  • Moc Von: 36W

Štítky: 12v napájanie suppli, voltmeter 12v auto usb, diy electron auta, invertného moc, 12v usb 5v zásuvky, dvr nabíjačku 12v, usb nabíjačku vape, nabíjačka do auta dual usb, stick usb, usb moto qi.

Napísať recenziu

Aileap Hliníkové Dual USB Port QC3.0 Nabíjačka do Auta s LED Voltmeter Telefón Adaptér Napájací DIY KIT pre 12V/24V Motocykel, Boat Truck

Aileap Hliníkové Dual USB Port QC3.0 Nabíjačka do Auta s LED Voltmeter Telefón Adaptér Napájací DIY KIT pre 12V/24V Motocykel, Boat Truck

Napísať recenziu

Súvisiace produkty