Nový produkt

Osobnosti 3D Troch-dimenzionální Maska Studenej A Priedušná Prachotesný Mužov A Žien Halloween Party Masky Vlastného vzoru

999 položky

€61.66

Táto maska je spoločný dekoratívne bavlna maska, nie lekárske maska

Prosím, láskavo poznamenať,,uvedených produktov sa vyrába a distribuuje v zahraničí a na ktoré sa vzťahujú zákony krajiny jeho pôvodu. materiál: bavlna Vzor: karikatúra Platné pohlavie: unisex Štýl: závesné uší Vhodné pre rodiny sezóna: jar, jeseň, zima, leto Platné darčeky príležitostiach: Festival,Halloween zdobiť Funkcia: prachotesný,anti-peľ, a tak ďalej. Package zahrnuté: 1 x maska Funkcie: 1.Po absorpciu zdroj svetla, bude svietiť v tmavom prostredí s svetelný efekt. 2.Poznámka: vezmite ju von a umiestnite ho na zdroj svetla. Čím dlhší čas, tým lepšie osvetlenie účinok.

Vrátiť alebo Vrátenie peňazí

1. Ak položka je poškodený, prosím kontaktujte nás do 7 dní. Neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie.

2. Vysoké požiadavky na farbu alebo iný funkciu kupujúci prosím vedieť. Snímky sa nemusí zobraziť v skutočnej položky a sú pre referenčné účely. Všetky tovaru " veľkosť je ručné meranie, takže tam je 1-50px chyba niekedy.

3. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, sa, prosím, informujte nás včas a vrátiť v lehote 15 dní na výmenu alebo peniaze späť.

4. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

5. Návrat, náklady na dopravu platí kupujúci (Okrem chybné položky).

Spätná väzba

1. Ak ste spokojní s našimi službami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a "POZITÍVNE 5 STARS" rating. Vaša podpora je našou najväčšou motiváciou.

2. Ak nie ste spokojní s položku, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu,a my vám uspokojivé riešenie.

3. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka. Ak máte akékoľvek otázky ,prosím neváhajte a kontaktujte nás na TradeManager alebo e-mailom.

  • Kryt Priestoru: Dolnej Polovici Tváre
  • Veková Skupina: Dospelí
  • Druh: Celebrity
  • Príležitosti: Grand Udalosť
  • Maska Materiál: Nylon
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: masky 3d masku, make-up maska, na halloween masky, likvidujte maska, masky pre dospelých, draci maska 3d, vlastné masku na tvár, maska teplé 3d, maska scari, latexová maska.

Napísať recenziu

Osobnosti 3D Troch-dimenzionální Maska Studenej A Priedušná Prachotesný Mužov A Žien Halloween Party Masky Vlastného vzoru

Osobnosti 3D Troch-dimenzionální Maska Studenej A Priedušná Prachotesný Mužov A Žien Halloween Party Masky Vlastného vzoru

Napísať recenziu

Súvisiace produkty