Nový produkt

Prírodné Perie Veniec Strašidelné Scény Halloween Black garland dvere dekorácie Dekorácie

999 položky

€8.85

-23%

€11.50

Odrážky:

1、Vysokej Kvality: Tento Halloween pierko veniec je vyrobený z prírodného peria a je trvalé. bezpečné a netoxické. Prejsť bezpečnosti test certifikácie. Ľahký a ľahko zavesiť.

2、Jedinečný Dizajn: 35 cm pierko garland, aby vaše dvere dekorácie úžasné! Použitie tejto Halloween garland ako party dekorácie alebo dvere dekorácie na pobavenie trik-alebo-ošetrovať ľudí! Má jedinečný pierko dizajn prilákať hostí, aby sa hit, ktorú si môžete!

3、Odolné a opakované použitie: zachovalá, môžete naďalej používať budúci rok. Môžete ľahko inštalovať na strop, dvere, strom, alebo múr, atď. Simulácia veniec, bez údržby!

4、Vhodné Pre Indoor/Vonkajšie Použitie: Schválené pre vonkajšie použitie s krytom. Zavesiť veniec na základe vonkajšieho krytu, aby sa zabránilo priamemu dažďu, aby sa zabránilo zafarbenie. To musí byť skvelé zdobiť vaše nádvorí tento veniec!

5、Neobmedzenú Zábavu: Tento veniec dvere dekorácia je veľmi vhodná na Halloween scény a dekorácie, Halloween party darčeky, duch strany darčeky, Halloween darčeky, foto rekvizity, dvere, vence, vonkajšie dekorácie, atď.!

Špecifikácia:

Názov: Halloween Pierko Veniec

Materiál: prírodné perie + penový krúžok

Veľkosť: cca 35 cm/13.78 v

Hmotnosť: približne 85 g

Remeslo: ručné

Účel: Na výzdobu dverí, alebo doma, s slávnostná výzdoba

Použitie: dvere, spálňa, pracovňa, verandu stenu.

Balenie Zoznam:

1 x Pierko Veniec

Poznámky:

1. Nevystavujte slnku a často nasiakli vodou. Ak je to potrebné, utrite ju mäkkou suchou látkou.

2. Ako garland je vylisované v balení, prosím, upravte ho jemne rukou pred visí na plne rozbaliť ho, ak chcete dosiahnuť čo najlepšie zobrazenie účinok.

  • Príležitosti: HALLOWEEN
  • Číslo Modelu: Prírodné Perie Veniec
  • Pôvod: AE(Pôvodu)
  • vzor: RASTLINA
  • Materiál: Iné

Štítky: vroom dekorácie, ratanový veniec, carnaval veľké dekorácie, pierko garland, jarný veniec, umelý ratan veniec, lampion, diy dekorácie carnaval, carnaval deň dekorácie, strana popper.

Napísať recenziu

Prírodné Perie Veniec Strašidelné Scény Halloween Black garland dvere dekorácie Dekorácie

Prírodné Perie Veniec Strašidelné Scény Halloween Black garland dvere dekorácie Dekorácie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty