Nový produkt

Kniha: Mitsubishi Pajero Sport (b, d) zG. V. REM. Služba. Potom | Monolith

999 položky

€24.93

Stredne veľkých off-road auto v tretej generácii sa ukázal byť sto. To je silný a veľkolepé externe auto, ktoré dokonale zvláda všetky úlohy nastaviť aj na tie "beznádejný" cesty prekonať všetky prekážky v jeho ceste, či už je to v piesku stopy, štrk, zemina, zasnežené postriekaniu alebo aj mestské diaľnice.

V slovo, jeden z závidieť vzorky Japonské auto myslel, že je pred nami. Aby stroj pracoval bez problémov, pri maximálnej kapacite a vždy vyzeral ako nový, je potrebné aspoň vo všeobecnosti (a lepšie-na detailnejšiu úroveň) vedieť všetko o funkcie, údržba, opravy elektrických zariadení tohto vozidla. Všetky potrebné informácie môžu byť získané z novej knihy-to je opravy manuál pre Mitsubishi Pajero Sport tretej generácie, vyrábané od roku 2015. Tieto modely sú vybavené benzín alebo diesel výkon jednotky 2.4 d/2.5 D / 3.0 L.

Pred nami podrobný manuál, ktorý bude potrebný ako zodpovedný vodič, ktorý sa používa na liečbu svojich štyroch-kolesové partnera dobre, a master, aj keď má veľké skúsenosti z opráv a údržby tento druh zariadenia. Manuál pre opravy мицубиси Pajero Sport obsahuje hlavné kapitoly s dostupný text, a autori nenechávajte profesionálny pohľad na všetky otázky. Prirodzene, v príručke veľa priestoru je obsadené ilustrácie-výkresy a schémy, tabuľky a náčrty, ktoré úplne odhaliť témy a mnoho krát uľahčiť praktické vykonávanie prác v garáži alebo na základe workshopu.

Na začiatok stránky príručky dávajú predstavu o model Japonskej Jeep ako celok-detailný dizajn SUV s popisom všetkých jeho prvkov; je odseku o bezpečnosti nevyhnutné pre rôzne postupy s technológiou. Nie menej podrobný návod pre Mitsubishi Pajero sport, tak, že majiteľ auta neumožní pletenie, sedí za volantom a bude vždy sa uistite, že možnosti váš Džíp. Údržba sa musí vykonávať v súlade so stanovenými predpismi, ak vodič sleduje pokyny z príručky pre vykonávanie potrebných kontrol, úpravy, výmeny a kontroly v rámci údržby.

Osobitne vysvetlené v knihe tému elektrických zariadení вседорожника, všetky obvody Mitsubishi Pajero Sport, pokyny sú uvedené na nastavenie a oprava elektronických komponent zariadenia, príslušné pripojenie nového zariadenia.

Podrobné a konzistentné v príručke sú maľované riešenia na rôzne opravy problémov, ktoré sú spojené s manuálom. Majiteľ auta sa budú môcť začať diagnostika a riešenie problémov na základe jeho vlastných prostriedkov-určiť príčiny rozbitiu a postupne robiť opravy, pomocou štandardných nástrojov. Alebo kontakt na auto služby, zatiaľ čo presne pochopenie, čo sa presne stalo na stroj a ako opraviť.

  • Názov Značky: Монолит

Štítky: pre mitsubishi outlander 2003, mitsubishi montero 25, MB669338, zámok pajero, mitsubishi pajero posilňovač riadenia čerpadla, mitsubishi tryska, pajero čerpadla, mitsubishi pajero zadný spojler, Mitsubishi, posilňovač riadenia tesnenie.

Napísať recenziu

Kniha: Mitsubishi Pajero Sport (b, d) zG. V. REM. Služba. Potom | Monolith

Kniha: Mitsubishi Pajero Sport (b, d) zG. V. REM. Služba. Potom | Monolith

Napísať recenziu

Súvisiace produkty