Nový produkt

ŠPIONÁŽNE 5000m 2 WayMotorcycle bezpečnostný alarm systém s dvoma LCD vysielačov, diaľkové engine start a Anti-theft

999 položky

€69.51

štart

koniec

Je ročná spodnej cena teraz, budeme potrebovať viac hrubý tovar objem(GMV) ak sa chcete vrátiť www.vitek.sk 2018 ročné platformu poplatok. prosím miesto, aby hneď ako to bude možné, budeme vracať na normálnu cenu, ak naše GMV je plná.

8576465574575619

Vysoká kvalita BANVIE 5000m LCD pager 2 spôsob motocyklový alarm s diaľkovým naštartovaním starter & mikrovlnný senzor

(100% Originálne OEM z SPY factory)

Hlavné Funtions: 1. Alarm 2. Tichý Rameno 3. Deaktiváciu 4. Prúdom Výstraha 5. Mikrovlnná detekciu (je súčasťou dodávky) 6. ACC na Spustenie 7. Siréna pozastaviť 8. Alarm Pripomínať, 9. Anti-únos 10. Diaľkové naštartovaním 11. Diaľkové motora odrezať 12. Auto-Rearm(Anti-false disarm) 13. Motocykel Umiestnenie 14. Vypnite pamäť 15. Deň A Noc Monitorovanie 16. Núdzovú deaktiváciu 17. LED Indikátor 18. Indikátor Signálu 19. Špeciálne hudobné pripomínať pre žiadna akcia 20. Výkon indikácia 21. Čas,budík nastavenie 22. Vysielač Vibračná citlivosť Nastavenie 23. Kód Učení Technické Údaje: Pracovná Frekvencia:433~434MHZ Zmenia spôsob:FSK Mozgu Celok: Pracovné Napätie: 12v±3v Štátu Prúd: ≤6mA Zvuk Páčky: 110-125dB Diaľkové Ovládanie : Pracovné Napätie:1.1-1.6 v Statický prúd:≤100uA Balík v cene: 1 X Mozgu, 1 X Horn 2 X Diaľkové ovládanie 1 X LED Indikátor 2 X Drôty vedenia 1 X Mikrovlnný snímač 1 X anglický používateľská príručka UPOZORNENIE: 1. Budík nebude obsahovať 3A batérie pre diaľkové ovládanie, môžete ju získať vo vašom každom miestnom obchode,a to je veľmi lacnejšie. 2. Dôrazne sa odporúča nainštalovať tento produkt profesionálneho technika. 3. Prevádzkový rozsah tohto systému môže byť ovplyvnená poveternostnými podmienkami,v blízkosti stanice,stavby okolo motocykel a pod. 4. Farba Siréna závisí od výrobcu, možno ste dostali je čierna alebo červená.

1. Rameno

Park motocykla a vziať tlačidlo off, potom stlačte tlačidlo blokovania raz, LED v mozgu jednotka bude blikať a blesk sa gleam raz, siréna zaznie "Pípne" raz. Diaľkové ovládanie bude reagovať s pípnutie potvrdí ikony zámku a siréna na displeji osvetlenie na.

2. Disarm

V ruke stav, stlačte tlačidlo odomknúť raz, siréna bude pípať dvakrát a blikajú svetlá budú gleam dvakrát. Diaľkové ovládanie vám pípne dvakrát s blikanie ikony potvrdiť.

3. Prúdom výstraha

V ruke so zvukom & flash stav, ak systém sa spúšťa šok, siréna pípne pre 5-krát s žiarivo flash svetlá. Motocykel sa nepodarilo spustiť v tejto situácii. Upozorniť vlastníka, diaľkové ovládanie vám pípnutie pre 5 krát, potom to bude vibračné s blikanie ikony (šok a svetlometov ikona). Potom vzdialenej bude opakovať upozornenie raz. Ak je aktivovaná opäť do 10 sekúnd, siréna bude pípať 30 sekúnd s žiarivo flash svetlá, motocykel nemohol byť spustený v tejto situácii. Diaľkové ovládanie vám pípnutie pre 30seconds, to bude vibrovať pri 8-krát po alarmujúce; potom bude vibračné s blikanie ikony (šok a svetlometov ikona). Systém bude arm znova.

4. Mikrovlnná detekciu

V ruke stav, ak mikrovlnný detektor detekuje neustáleho pohybu človeka, alebo objekt pre 5seconds, systém vypne motor, osvetlenie bude vypnutý, siréna zaznie "Bi" 5 krát, systém vstúpiť do 1 st stupeň výzbroje stav, vysielač bude znieť "Bi" 5times & vibrovať raz, svetlo ikonu a "[ ]" bude zobrazené späť pôdu farba sa zmení na zelenú, vysielač bude opakovať upozornenie na tento spôsob za jeden čas. Ak mikrovlnný detektor detekuje neustáleho pohybu človeka, alebo objekt na 15 sekúnd, motor bude odrezaný, flash svetlá budú gleam, siréna bude pípať 30 sekúnd, systém vstúpiť do 2. platovej triedy výzbroje stav, vysielač bude znieť "Bi Bi Bi" 30 sekúnd, svetlo bude ikona zobrazená a späť zem svetlo zase na žltú. Vysielač bude vibrovať 8 krát počas varovania.

Stlačením tlačidla zamknúť a odomknúť, ak chcete nastaviť mikrovlnná funkcia, funkcia aktivovaná, keď "[ ]" ikona twinkles na obrazovke, funkcia sa vypne, keď "[ ]" ikona nie je ligotať sa na obrazovke.

Pri parkovaní v daždi, mikrovlnný senzor dokáže rozpoznať dažďových kvapiek, aby sa systém alarmujúce, môžete odrezať mikrovlnná funkcia s vysielačom, keď prší. Potom zapnite funkciu po daždi.

5. Diaľkové engine start (Byť istí, motocykel v zaparkované a v neutrálnej polohe)

Diaľkové engine start( extra modulu je potrebný pre niektoré novšie bicykle)

Zatiaľ čo motocykel je zaparkované stlačte tlačidlo štart dvakrát do 3 sekúnd, motor začne, plyn, zásuvky, ikona sa bude ligotať sa na obrazovke; potom vysielač bude znieť "Bi" tri krát. Motor sa spustiť, kým nie je vypnuté pomocou diaľkového.

Ak motocykel, začal diaľkovo, musí byť vypnutý diaľkovým. Po spustení motora, stlačte tlačidlo štart raz, siréna zaznie "bi" raz, stlačte odblokuj tlačidlo vypnete motor.

Po spustení motora pomocou remote, pohon motocykla. Uistite sa, že vypnite diaľkové spustenie funkciu pred a reštartujte ručne pomocou tlačidla.

Nie riadiť motocykel, keď vzdialené spúšťanie funkcia je zapnutá. Neinštalujte diaľkový štart funkciu manuálna prevodovka, ako akékoľvek škody vyplývajúce z tejto akcie bude výlučnú zodpovednosť motocykle majiteľa. Výrobca a predajca nepreberá žiadnu zodpovednosť za škody, ktoré vznikli motocykle vlastníka, ak jazdy s diaľkovým funkciu alebo ak vzdialenej funkcia je nainštalovaný na manuálnou prevodovkou.

  • Pracovná Frekvencia: 433-434 MHZ
  • Názov Modelu: SPY-LM209
  • Pracovné Napätie: 1
  • Špeciálne Funkcie: Mikrovlnná detekciu
  • Položka Druh: Ochrana Proti Krádeži
  • Názov Položky: dvojcestný alarm na motocykel
  • Zmenia Spôsob, Ako: FSK
  • Záruka: 12 Mesiacov
  • Položka Výška: 3.0cm
  • Položka Šírka: 7.0cm
  • Názov Značky: BANVIE
  • Certifikát: CE , FCC
  • Siréna objem: 110-125db
  • Položka Hmotnosť: 0.9kg
  • Statický prúd: 1
  • Druh Materiálu: ABS
  • Položka Dĺžka: 9.5cm

Štítky: mikrofón vysielač špionážne, anti theft batoh ozuko, alarm ovládací panel, remot starter, cerradura seguridad, motor alarm systém, alarm domácej wifi, detektor vf, airbag crash data reset nástroj, špionážne kamery, špionážne.

Napísať recenziu

ŠPIONÁŽNE 5000m 2 WayMotorcycle bezpečnostný alarm systém s dvoma LCD vysielačov, diaľkové engine start a Anti-theft

ŠPIONÁŽNE 5000m 2 WayMotorcycle bezpečnostný alarm systém s dvoma LCD vysielačov, diaľkové engine start a Anti-theft

Napísať recenziu

Súvisiace produkty