Nový produkt

8 mm Volfrámu Svadobné Kapela Krúžok Pre Mužov, Ženy, Modrá Farba Klenutý Vlnitá Kartáčovaný Comfort Fit

999 položky

€8.76

-17%

€10.68

Prduct Description: Názov Výrobku 8mm Volfrámu Svadobné Kapela Krúžok Pre Mužov, Ženy, Modrá Farba Klenutý Vlnitá Kartáčovaný Pohodlie Fit Materiálu, Karbid Volfrámu Model Č. CJTU-916BLP Farba Modrá pozlátený Povrch Kartáčovaný povrch Klenutý Tvar kapela Veľkosti US veľkosť 5 do 15 vrátane polovicu veľkosti Hrúbka 2.3-2,5 mm, Šírka 8 mm (6mm tiež k dispozícii, prosím zanechať správu do poriadku o šírke) Dodacia lehota 3-7 dní Zobraziť Produkty:

Internation Krúžky Veľkosť Konverzie Graf: Balenie Podrobnosti: Továreň na pracovisku:

Výrobný proces:

Upozornenie:

1. Môžeme urobiť takmer všetky volfrámu krúžky a keramické krúžky na trhu, ak nie je možné nájsť záujem styels z nášho obchodu, pošlite nám, prosím, vaše štýly alebo obrázky, ktoré môžeme urobiť vlastné pracovať pre vás.

2. Môžeme urobiť prsteň veľkosti od NÁS veľkosti 4 až 17 vrátane polovicu veľkosti. Ak potrebujete špeciálne veľkosti, kontaktujte nás, prosím!

3. Pre niektorých položiek máme skladom, zasielame do 48 hodín, a pre položky, ktoré nemáme skladom, musíme 3-7 dní na výrobu, prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie čas doručenia, ak potrebujete krúžky naliehavo. Služby zákazníkom:

Náš služby zákazníkom pracovný čas v Číne je: 9am na 6pm (Sme off-daň z víkendy a sviatky).

Ak by ste nemali dostať odpoveď od nás, pretože čas rozdiel, prosím, zanechajte nám odkaz na www.vitek.sk alebo e-mailu nám, dáme vám o prvú odpoveď do 24 hodín, vďaka za svoje hlboké pochopenie vopred.

Návrat politiky:

Každá položka ponúkame je podporená 100% záruka spokojnosti. Ak sa vám nepáči, že z akéhokoľvek dôvodu a kvalitu položka je dobré, ihneď nás prosím kontaktujte na vrátenie alebo výmenu pokyn, budeme robiť to pravé pre vás. Tovar musí byť poslaný, aby nás v pôvodnom stave a nepoškodený do 7 dní.Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Spätná väzba:

1. Vaša odozva je náš najväčší poklad. Akonáhle sa dostanete položky a uspokojiť so našich produktov a služieb, prosím zanechať POZITÍVNE odozvy 5 Star pre nás, a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Ak máte akékoľvek otázky o našich produktoch, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba (opustenie negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém), budeme sa snažiť v našich silách, aby to riešili a dať uspokojujúcu odpoveď!

FAQ:

1. Otázka: Môže si robiť vlastné rytie vnútri krúžky a mimo krúžky?

Odpoveď: Áno. Naše výrobné má laserové rytie stroj, môžeme urobiť vlastné rytie vo vnútri pre vás bezplatné, aj mimo rytie bude platiť od $3,0 $8.0 závisí na vzor.

2. Otázka: Ako sa môžem obrátiť, ak sa stretávam otázky počas nákupu?

Odpoveď: môžete nechať správu na www.vitek.sk, alebo nás kontaktujte cez whatsapp +86-18688636088 pre naliehavé otázky.

3. Otázka: Ako môžem potvrdiť môj veľkosť prsteňa?

Odpoveď: choďte, Prosím, na vášho miestneho klenotníctvo na potvrdenie veľkosť prsteňa, alebo ak viete, že vaše krúžok v iných krúžky veľkosť štandardné vedľa NÁS, veľkosť, prosím, navštívte naše vyššie Medzinárodnej Prsteň Veľkosti Grafu.

4. Otázka: Keď budete loď krúžky po tom, čo som zadať objednávku?

Odpoveď: tovar bude dodaný ako sľúbil dodacie lehoty po www.vitek.sk potvrdil platby. Normálne položky bude prišiel do 15 až 30 pracovných dní od vyvesenia. Ak potrebujete krúžky naliehavo, zvoľte si, prosím, DHL, UPS alebo Fedex, dostanete pozemok okolo 3-7 dní po tom, čo sme loď prsteňov. Ďakujeme!

  • Povrch Šírka: 8 mm
  • Materiál: Kov
  • Nastavenie Typu: ŽIADNE
  • miesto pôvodu: Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
  • Číslo Modelu: CJTU-916BLP
  • Štýl: Trendy
  • Krúžky Typ: Snubné Prstene
  • Položka Druh: Krúžky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kovy Typ: VOLFRÁM
  • Názov Značky: iTungsten Band
  • farba: Modrá á
  • Povrch: Kartáčovaný povrch
  • Príležitosti: Svadba
  • Pohlavie: Unisex
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Tvar: Klenutý band
  • Tvar\vzor: KOLO

Štítky: hp dv 9000 tlačidlo palube, hp deskjet f2210 atrament, obleky ženy štýl, eufy robovac batérie, iphone 7 prípade sultan, li ion batéria 10s2p, iphone 7 prípade tekken, anglicko 3 lions loga, mini kučeravé vlasy žehlička.

Napísať recenziu

8 mm Volfrámu Svadobné Kapela Krúžok Pre Mužov, Ženy, Modrá Farba Klenutý Vlnitá Kartáčovaný Comfort Fit

8 mm Volfrámu Svadobné Kapela Krúžok Pre Mužov, Ženy, Modrá Farba Klenutý Vlnitá Kartáčovaný Comfort Fit

Napísať recenziu

Súvisiace produkty