Nový produkt

Pozinkovaná Oceľ Komár Mozzie Cievka Držiak Horáka Odpudzujúcich Home Art Decor

999 položky

€8.79

Popis výrobku Typ Komár Cievka Držiak, Farba Čierna Materiál Galvanizovaná Oceľ Povrchová úprava Sprej-farba Rozmery 165*165*85mm(6.5" x 6,5" x 3.3") Balíček 1 x Komár Mozzie Cievka Držiteľ Funkcie a Výhody Štýlový spôsob, ako udržať tie otravné mozzies preč. Ideálne pre tých, letné večery. Rukoväť je ľahko pohybovať a chráni ruky. Držiak obsahuje popol z pálenej cievky. Prísť s vstavaným stojanom vo vnútri, kde umiestniť mozzie chladič na. Poznámka 1.Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2.Prosím, aby sa trochu líši vzhľadom na ručné meranie.

Doprava 1. Zvyčajne sme loď balík Čína príspevok air mail do väčšiny krajín alebo ePacket do USA, ktoré budú doručené do 15-60 pracovných dní od vyvesenia. Ale ak si kúpite viac ako USD300.00 na výrobky ,sme sa loď, DHL alebo EMS zadarmo, ktoré prichádzajú do 3-12days. 2. Sme nie je zodpovedná za žiadne clo alebo dovozu dane. 3. Dodáme položky do www.vitek.sk adresu, tak prosím potvrďte vašu adresu predtým, než môžete umiestniť objednávky. A v dôsledku politiky ruskej Post, zákazníkov z ruskej Federácie, prosím napíšte vaše celé meno, aby ste mohli získať objednávky.

4.Niekedy z dôvodu colného počasia alebo problém, bude oneskorené viac dní až 35-58 dní. V Brazílii, to bude pomalšie, niekedy bude viac ako 70 dní.

Služby zákazníkom

1. Všetky žiadosti budú odpovedali do 24 hodín

2. ODM/OEM k dispozícii a balenie podľa vášho návrhu

3. Zvyčajne sme dodať tovar do 7 dní po zadať objednávku. Ak máte akýkoľvek problém na mail, prosím kontaktujte nás asp.

4. Bez ohľadu na drobné desparity medzi materiálu objektu a fotografie z dôvodu streľbe svetla a uhly, ak zistíte, že tovar nie je v súlade s obrázkami sme ukázať a popísať alebo nie ste spokojní, môžete ho vrátiť do pôvodného stavu v lehote 7 dní, hneď ako budete dostávať produktu. Ale expedičný poplatok musí byť uhradený kupujúcim.

  • Klasifikácia: Esenciálny olej úložný box
  • Oblasti Aplikácie: Obývacia Izba
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Estetická Funkcia: ŽIADNE
  • Použitie: Iné
  • Konektor Typu: Iné
  • Číslo Modelu: Iné
  • Druh: Kadidlo Horák
  • Výroba: Aromaterapia Doska
  • Materiál: Kov

Štítky: pôvod parfum, parfum victoria secret, buddha keramické horáky, elektrické olejové horáky, horák olej, esenciálny olej držiteľ, horák turistické, kadidlo držiak na stojan, jednoduché kadidlo držiteľ, horák kadidlo.

Napísať recenziu

Pozinkovaná Oceľ Komár Mozzie Cievka Držiak Horáka Odpudzujúcich Home Art Decor

Pozinkovaná Oceľ Komár Mozzie Cievka Držiak Horáka Odpudzujúcich Home Art Decor

Napísať recenziu

Súvisiace produkty