Nový produkt

Sinzean 50pcs 3D full pokryté UV Lepidlo, Tvrdené sklo pre Huawei mate 30 pro/ P30 pro/P20/p40 pro UV Sklo s USB lampa

999 položky

€106.88

Môžete tiež objednať separatly (UV sklo/UV svetla/UV lepidlo/Maloobchod box/Obrúsky),PLS kontaktujte nás, ak chcete, aby seperatly,ale odporúčame, aby im spolu,UV sklo ans UV lepidlo je veľmi odlišná od rôznych továrni,to môže byť problém, ak sú z rôznych továrni,ďakujem!

Ako nainštalovať to: 1. Použitie fólie súpravu na čistenie utierať telefón byť čisté.

2 .Miesto nálepky cez otvor v handset. Držať tlačidlo otvor s menovkou.

3 .Umiestniť vlastné kvapiek lepidla na rovné, čisté a bezprašné obrazovky zo skla. Použite každý lepidlo na použitie. Odporúča sa, aby lepidlo sa naleje úplne. Prebytočné lepidlo môže byť súknom pred zapnutím svetla. Lepidlo môže byť iba množstvo a nemôže byť oddelené. Kvapky na obrazovke.

4 .Lepidlo, ktoré kvapky na obrazovke nemôžete mať vzduchové bubliny, ak je vzduchová bublina, použite ihlu do preraziť vzduchová bublina pustiť vzduch.

5 .Odstráňte uvoľnenie film od ochranný film a miesto sklo na obrazovke tak, že sklo kontaktov lepidlo a jemne preložiť skla na vhodnom mieste. Nie výťah skla a nechajte skla, ktoré je oddelené od lepidla (veľmi dôležité).

6 .Počkajte asi 30 sekúnd nechať lepidlo pomaly šíriť a úrovni.

7. Tam je lepidlo pretečeniu, utrite čistou handričkou. Po kontrole, uchovávaní kritériá pre mobilného telefónu tvrdeného film, lampa bola obrátil a späť trikrát okolo okraja telefónu, a po 3 sekundách úvodnej vytvrdzovania (nie v strede), okraj lepidlo bol vymazaný znovu, až kým lepidlo vyliala. (Zabrániť biele okraje alebo dlhé bubliny na hrany)

8. Čakať na odvod spalín na dokončenie, po lepidlo pretečie, čisto, po umiestnení štandard z tvrdeného film je spokojný, zapnite svetlo. Inak vyradenie materiálu.

9. Irradiate mobilného telefónu pod UV svetlom a je potrebné osvetliť dvakrát na približne 60 sekúnd na dosiahnutie úplne vyliečiť poloha.

Materiál: Premium Tvrdené Sklo

Pôvodná Krajina: Shenzhen, Čína

Hrúbka: 0,3 mm

Okraj Rad: 3D

Tvrdosť: 9H

Transparentnosť: 99%

Funkcia:Anti-scratch, Odtlačkov prstov, HD, Ultra-tenké, Vodotesné viac informácií o retail box,PLS kliknite tu:

1X UV Tvrdeného Skla Screen Protector

1 X Screen protector príslušenstvo

1 X UV tekuté lepidlo

1XUV Nano Rozsahu svetlo

1.Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT, Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3.Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené výborne 3 dní.

1. Objednávky bude dodaný do 3 workingdays po potvrdení platby, Bude oneskorené trochu počas prázdnin;

2. Prosím zaoberá Cla sami. Chceli by sme deklarovať hodnoty a meno, aby na

Colná Faktúra ako si povedala nám, Ak nutný;

3. Prosím, trpezlivo čakať, keď sme zásielky,Služby Tranzitu Čas je poskytované dopravcom.Ak sa vaše e xpected získať čas,neotvárajte Spor,stačí nás kontaktovať prvý.Vďaka.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať

zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

1. Vrátenie Package:Máte 7 Dní, kontaktujte nás a 30 Dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2.Uistite sa, že všetky vrátený tovar Musí Byť v pôvodnom obale a Musíte nám, prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátenie:Prvý fotografovať balík a vnútorné tovaru,aj hmotnosť balíku tak Dlho, Ako našli chybu balíka.Potom pošlite nám tie fotky,budeme hovoriť o vrátenie peňazí.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s Výnimkou contrived damagement alebo (misusage). Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

2. Zákazníci sú zodpovední za spätné doručenie na nás s riadne balenie chcete opraviť, a potom by sme byť zodpovedný za preposielanie zásielok do kupujúcich. Kontaktujte nás prosím najprv by ste sa chceli vrátiť. Budeme poskytovať úplnú adresu.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!vaša spokojnosť a Pozitívna spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania.prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, Ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak nie ste spokojní s týmto nákup,prosím, neváhajte Kontaktovať nás,namiesto toho, aby negatívne spätné väzby alebo otvoreného Sporu.budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, až kým sa problém vyriešil.

  • Názov Značky: sinzean
  • Kompatibilný Telefón Značky: Huawei
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Predné Film
  • Edge-to-edge Pokrytie: No
  • Kompatibilný Model Huawei: p20 pro
  • Použitie: mobilný telefón

Štítky: hinor 20, 20lite česť, p4 pro sklo, pracoval huawei p20, huaewei p40 pro, huawei p40, huawei p40pro, huavey p40 pro, klip tip, heawei p30 lite sklo.

Napísať recenziu

Sinzean 50pcs 3D full pokryté UV Lepidlo, Tvrdené sklo pre Huawei mate 30 pro/ P30 pro/P20/p40 pro UV Sklo s USB lampa

Sinzean 50pcs 3D full pokryté UV Lepidlo, Tvrdené sklo pre Huawei mate 30 pro/ P30 pro/P20/p40 pro UV Sklo s USB lampa

Napísať recenziu

Súvisiace produkty