Nový produkt

Sperma Canavaliae SwordJackbeanSeed DaoDouZi

999 položky

€9.43

-35%

€14.51

On-line Nákup Dao Dou Zi 刀豆子 Sperma Canavaliae Meč Jackbean Semeno Priamo Z Číny Bylina Trhu Dodávateľa. Viac Ako 999+ Rôzne Druhy Čínskych TCM Bylinky nájdete Tu všetky naše väčšinu bylín s prvotriednej kvality, dobré ceny a kvalitné služby. Po Celom Svete Dodanie, Vítam Vás!

刀豆子 MENO

Dao Dou (Spermie Canavaliae)

Zabezpečenie Kvality

Toto hromadné bylina Dao Dou Zi 刀豆子 Sperma Canavaliae Meč Jackbean Osiva i s prvotriednej kvality. Naše väčšinu Čínskych bylín sú väčšinou voľne vyťažené, ale niektoré byliny sú farmy pestované na ochranu ich prirodzených biotopov a splnenie čiastkových požiadaviek trhu. V zbery právo druhov, a to na riadne splatnosti sú identifikované skúsených odborníkov, vyčistiť, rezané alebo na plátky, a sušené. Prípadoch, špeciálne spracovanie metód, ako sú namočení s ryžové víno, dusenie, pečenie sú aplikované ako splnomocnenec tradičnej Čínskej medicíny tradície na prípravu Čínskych bylín dosiahnuť požadované vlastnosti, zvýšenie účinnosti a zníženie toxicity.

Upozornenie

V priebehu vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. V TCM, Čínske byliny sú väčšinou kombinované v kontexte vzorce na zvýšenie navzájom žiaduce, akcie a minimalizovať všetky možné vedľajšie účinky. Tao Dou Zi Sperma Canavaliae Meč Jackbean Osiva je produkt, ktorý si nemyslel, že musíte, ale keď to máte, niečo, čo sa vám nebude chcieť žiť bez.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Štítky: umelé inseminator, microgreen zásobník, zásobník osiva, pre sadeníc hrniec, semeno, sperma spermií, umelé semena, sperma sex, spermie, rastlina semeno.

Napísať recenziu

Sperma Canavaliae SwordJackbeanSeed DaoDouZi

Sperma Canavaliae SwordJackbeanSeed DaoDouZi

Napísať recenziu

Súvisiace produkty