Nový produkt

Auto Kúrenie Deka 12V Elektrické Vyhrievané Fleece Deka LCD Displej Teplé Zimné Kryte Ohrievača 110x70cm

999 položky

€25.15

-5%

€26.75

{infomodule}

12V Elektrické Vyhrievané Fleece Deka LCD Displej Teplé Zimné Kryte Ohrievača 110x70cm

Popis:

Farba: Šedá, Tmavo Modrá,Ružová

Meno: Auto Kúrenie Deka

Napätie:12V

Veľkosť: o 110x70cm

Materiálové zloženie: Plyšové Fleece

Funkcie:

- LCD Čas, Zobrazenie Teploty

- Cigareta rozhranie je vložená s poistka na ochranu nadprúdu.

- Tam je 65 °C termostat vnútri deka na ochranu proti prehriatiu.

- Tento soft 12-voltové elektrické deky sa zapojí do všetky autá, nákladné, SUV alebo RV cigaretový zapaľovač. Ohrieva rýchlo a pobytov v teple, kým si ho odpojte.

- Rýchle rýchlosť ohrevu; jednotné teploty; pohodlné a jemné textílie.

- To ľahké auto deka má tenký drôt, ktorý stále vydáva teplé a komfortné teplo. Deka záhyby ľahko, tak to môže byť uložená v kufri alebo v zadnom bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.

- Tento cestovný hodiť sa o ideálne príslušenstvo chladné počasie! Skvelé pre vozidiel, havarijné súpravy, kempovanie a tailgating, je to premyslené darček pre vašich priateľov a rodinu v zimnej sezóne.

Teplé tipy:

1. Tento produkt je odpor drôtu kúrenie, prosím, uistite sa, že odrezať moci v čase po vystúpení z autobusu.

2. Neumiestňujte kúrenie vankúš na kovové alebo tvrdé predmety s ostrými výstupky.

3. Uistite sa, že odrežte napájania, keď je kúrenie vankúš nie je použité, aby sa zabránilo nehodám.

4. Sa zabránilo opakovaniu skladanie na rovnakom mieste, v prípade, elektrické vykurovacie vodič je nefunkčné vzhľadom na skladanie, výsledný do ohňa.

5. Napájanie na čas by nemal byť veľmi dlhý, vo všeobecnosti povedané, pred jazdou pred energie na vykurovanie, jazdy na dlhú dobu po vypnutí napájania, v žiadnom prípade nemôže byť použitý na dlhú dobu.

6. Pravidelné užívanie elektrické kúrenie vankúš, by mali zvýšiť množstvo vody

7. Pred použitím sa, prosím, na vedomie, že je prísne zakázané používať na vykurovanie vankúš vo vnútri kryt sedadla. Je prísne zakázané šíriť iné vankúše, vlny, vankúše a iné nerádioaktívne objekty nad kúrenie vankúš. Tento kúrenie vankúš sa používa pre 12V napájanie. Je prísne zakázané ho používať na iné napájania. V prípade akejkoľvek nehody, užívateľ je zodpovedný za dôsledky.

Pri pripájaní rozhranie cigaretový zapaľovač v aute, uistite sa, prosím, spojte sa so silou a vložte ju s trochou silu, aby sa zabránilo virtuálne spojenie

8. Niektorí zákazníci si sťažovali, že ohrev bol pomalý, a dôvod bol, že ľudia nie sedieť na vankúš po oznámení. Prosím, upozornite klienta, že vankúš musia byť uložené na dobu 2 minút (3-4 minút pre dvojité vankúše).

9. To môže byť prvý set až H high-grade, keď teplota príde, nastaviť L nízka.

10. Keď sa nepoužíva, prosím, vypnite prepínač, je lepšie vytiahnite zapaľovač cigariet zástrčku, tak, že to je bezpečnejšie používať.

11. niektoré auto zásuvky pre zapaĺovač s aktuálnymi ochrany, je, keď prúd je príliš veľké, keď to nefunguje, nesmú byť použité dvojité vankúš, alebo len jeden vankúš na použitie, ako je to, prosím, navštívte miestny 4S obchod pre informácie, alebo do miestnej automobilov, elektroinštalácie, opravy, zmeny obvodu.

12. Tento produkt je prísne zakázané umývanie a môže byť len swabbed s mokrou handrou. To nemôže byť vystavený na slnku.

Package Zahrnuté:

1 X Auto Kúrenie Deka

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Umelé Plyšové

Štítky: biela, vyhrievané deky, kúrenie v domácnosti, auto tepla, výkon ohrievača vody, 12v elektrická deka 9, 12v tepla deka, Ohrievač 2000w, tiesňové deka 210, thule, nafúknuť bublinu stan.

Napísať recenziu

Auto Kúrenie Deka 12V Elektrické Vyhrievané Fleece Deka LCD Displej Teplé Zimné Kryte Ohrievača 110x70cm

Auto Kúrenie Deka 12V Elektrické Vyhrievané Fleece Deka LCD Displej Teplé Zimné Kryte Ohrievača 110x70cm

Napísať recenziu

Súvisiace produkty