Nový produkt

QWB Doprava Zadarmo Tesný Kučeravé 3Bundle/Veľa 12"~28"Profesionálny Pomer Brazílsky Panny Prírody Farby, Ľudské Vlasy Rozšírenie

999 položky

€126.27

-14%

€146.83

Ďakujem vám všetkým a mať požehnanie deň!

Vážený zákazník,

Keď sme hovorili o PANENSKÉ VLASY, znamená používame donator hair (vlasy sú rezané/zakúpené od donator priamo (namiesto výberu od podlahy), s niektorými čistá práca a vysoká teplota pary procesu, aby do mnohých rôznych textúr.Naše hairproves sa opakovane použiteľných Viac ako jeden rok, s náležitou starostlivosťou :)!!

V tomto prípade, prosím, nenechajte si porovnajte našu vlasy s Krásy ponuky Obchodu Vlasy :) Na BSS vlasov sa môže zdať byť" Miss Dokonalý" na prvý pohľad, žiadne suché/split končí, farby sú presne rovnaké celý komplex, veľmi unreal mäkké po KYSELINY VAŇA procesu. Avšak, nie je potrebné robiť kyseliny kúpeľ pre dobrý kvality donator vlasy. Panenské vlasy bez chemického procesu, bude odolné používa.Ak u sú naozaj vyberavý o split/suché konce, farebný rozdiel, šedivé vlasy, prosím, nie ich nákup, kým u prečítať nižšie panenské vlasy detaily.

Kráľovná Väzbe Krásy Ltd

Suché/Split Končí:

Suché Konce--našich vlasov je vysoká teplota pary spracované textúry, vlasy po vysokej teploty pary spracované bude trochu suché. Prosím postupujte podľa našich starostlivosť o vlasy pokyn, máme odporúčame shampoo & conditioner. Tieto Značky dôkaz byť v práci aj na naše vlasy a urobiť veľký vlhkosti liečbu!

Štiepeniu-ako všetci vieme, pre panenské vlasy rastú z ľudskej pokožky hlavy, čím dlhšie vlasy menej výživy dosiahnu končí. Našich zdrojov odbor bude vybrať ťažko poškodené konce surové vlasy, ale málo rozdelí končí sa nemožno vyhnúť, najmä ak vlasov je dlhšie ako 18", prosím pochopiť. LEN FARBENÉ & KYSELINY VAŇA vlasy nemá rozliata končí na všetkých! Ak u vyberaví pre štiepeniu, neodporúčame u k nákupu 100% chemické zadarmo panenské vlasy :)

Naše Farba Vlasov:

Vlasy je non-farbené a zhromaždené od donator priamo. Každý zväzok farba sa mení málo. Zabezpečuje od black #1, tmavo hnedá #1b Stredný hnedý #2. Prosím, zanechajte nám poradí poznámka pre farebné požiadavky, budeme vybrať vlasov u pred zásielky.

Pre reálnom panenské vlasy, odtieň z vrcholu na koncoch, ktoré je normálne, ako všetci vieme, dlhšie vlasy menej výživy dosiahnu končí, zvyčajne panenské vlasy končí bude ľahší ako vrcholový a stredný. Napríklad, horný a stredný sú čierny tieň na koncoch 1b alebo ešte ľahšie na posledné 2~4 palce :) to je tiež štiepeniu oblasti.

Prelievanie:

Nové vlasy budú mať niekoľko prameňov počiatočné prelievanie čo je normálne. Nadmerné vylučovanie môže pochádzať z:

a. zlá útku konštrukcia

b. útek rezanie

c. suché vlasy

Pre chudobných útku konštrukcie problém, kontaktujte nás a posielať obrázky okamžite pomôžeme u robiť náhrady alebo výmeny na základe našich vrátenie peňazí. Sme vám ODPORUČIŤ, aby zákazník TESNENIE ÚTKU & REZANIE OBLASTI. Nechcem znížiť útok iba vtedy, ak máte pocit, že je to potrebné. Ďalším dôvodom viesť k uvoľňovaniu je suché vlasy. Tieto naše vlasy starostlivosť návod a použitie odporúčame, výrobky značky, vlasy, nebude suché a ľahko spravovať.

Spleť/Prikrývky:

QWB len predaj kutikulu neporušené donator srsti, ktorá je mäkká a bezchybné, ale v rámci nižšie okolnosť, vlasy sa ľahko spleti a rohože.

a. nesprávna údržba výrobkov

b. osn-správne chemické procesy (farbivo & bleach)

c. double-layer útku šiť v

Niektoré z populárnej značky šampón a kondicionér preukáže, nie je dobré pre naše vlasy, ktorý je hlavný dôvod, vedie k vlasy suché/spleti/prikrývky. Použite, prosím, náš odporúčame šampón a kondicionér značky na naše vlasy starostlivosť pokyn.

Zlá kvalita farbivo & bielenie sa, aby vlasy suché a krehké, skontrolujte prosím naše vlasové inštrukcie pre viac chemický proces poradenstva. Double-layer šiť v, aby vlasy ťažké špirála, ktorá bude ľahko dostať spleti a rohože, prosím, otvorte útok dôkladne a inštalované s náš jediný útek namiesto dvakrát, ktorým sa to.

Kukurica Čip Vôňa:

Ako sme spomenuli predtým naše vlasy sú 100% chemické zadarmo, sľubujeme č kukurica-chip chemický zápach. Nie sme iba starostlivosti o krásu, ale aj našich zákazníkov zdravie! :) Ale my umyť vlasy, keď sme vyrábať, to môže mať miestne šampón vôňu na to, mimochodom, bude výťah ur šampón a kondicionér vôňa krátko po tom co-umývanie :)

Šedivé Vlasy:

Panna non farbené vlasy majú niekoľko prameňov šedivé vlasy zvnútra, sme zvyčajne vybrať gay vlasy na výrobu, ale nemôžeme zaručiť 100% nie šedivé vlasy, vezmite prosím na vedomie, a vybrať niekoľko strand sa sami. Ďakujeme!

Nitov/Vajcia:

Máme nitov/vajcia kontroly kvality. Surové vlasy s nitov a vajcia sú vybraní z pred dáme do výroby. Tak 99,5% - nú produkty sú bez nitov a vajec, ak je jeden zväzok nie sme schopní vybrať, my prijať vrátenie alebo výmenu.

Dĺžka Poznámka:

Vlnité a kučeravé vlasy budú vyzerať oveľa kratšie v porovnaní s rovným. By ste mali merať dĺžku vlasov, keď je STRAIGHTLY pretiahol!

Upozornenie!!!

Sme tiež neodporúča môžete zakúpiť dlhšiu panenské vlasy, ako 28". Nenechajte si niekedy vyskúšať, aby ste pochopili, ako vysoké výživné to bude trvať. :) lol --QWB

  • Chemické Spracovanie: ŽIADNE
  • Názov Značky: QWB
  • Package: Poly Taška Balík
  • Vhodné Umiera Farby: Všetky Farby
  • Hmotnosť: 98~100g Per Bundle
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Produkovaný: Kráľovná Väzbe Krásy LTD
  • Najdlhšie Vlasy Podiel: >=20%
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Textúra: Pevne Kučeravé
  • Súčasťou Dizajn: Zadarmo Časť
  • Farba Voliteľná: Čierna #1, Tmavo Hnedá #1b, Stredný Hnedý #2 Voliteľné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál Triedy: Panenské Vlasy
  • Zásielka Čas: 3~4 Pracovných Dní Svete Široko
  • život dlhý: Viac Ako 1 Rok S Náležitou Starostlivosťou
  • Dĺžka: 12''~28'' All In Stock
  • Suroviny Vlasy: Zakúpené Z Mladá Dáma 100% Kutikulu Nedotknutý Panenské Vlasy
  • Textúra Spracované: Vysoká Teplota Pary Spracované Textúra
  • Balenie: 3 ks Útku

Štítky: česť wiev 20, 28 palcový telo vlna, 10 palcový telo vlna, 1b 27 čipky parochne, halfwig kinky kučeravé, kráľovná väzbe krásy qwb, yvonne brazílsky kinky kučeravé, kráľovná krásy vlasov, kvalitná väzba, celý predaj zväzky väzba.

Napísať recenziu

QWB Doprava Zadarmo Tesný Kučeravé 3Bundle/Veľa 12

QWB Doprava Zadarmo Tesný Kučeravé 3Bundle/Veľa 12"~28"Profesionálny Pomer Brazílsky Panny Prírody Farby, Ľudské Vlasy Rozšírenie

Napísať recenziu

Súvisiace produkty