Nový produkt

Pôvodné TECSUN Q3 FM Stereo Rádio s REC Záznamník TF Kartu, MP3 Prehrávač, USB Reproduktor, FM Rádio

999 položky

€17.91

-35%

€27.56

Pôvodné TECSUN Q3 FM Stereo Rádio s REC Záznamník TF Kartu, MP3 Prehrávač, USB Reproduktor, FM Rádio Tecsun Q3 je FM rádio s MP3 prehrávač, ktorý môže priamo vložiť TF karty na prehrávanie MP3 hudby. Dodáva sa v prenosných & kompaktné rozmery ideálny pre vnútorné i vonkajšie použitie. Môžete tiež pripojiť priamo s desktop alebo notebook, počítač cez USB ako prenosný reproduktor. Napájaný 1000mA Lítiová nabíjateľná batéria, Tecsun X3 rádio vás zabaví až do 10 hodín nonstop. Na Tecsun X3 ponúka vysokú kvalitu reproduktora osobitne navrhnuté akustické komory pre bohaté & silný zvuk, a tiež môžete prehrávať WAV bezstratový formát hudby. To vám ponúka výnimočné, skreslenie-free, ucho-chutné kvalitu zvuku, rovnako ako vylepšené dynamické basy. Funkcie: FM stereo Rádio + Záznamník + MP3/WMA/WAV prehrávač hudby Automatické vyhľadávanie a uloženie rozhlasovej stanice (ATS) Rádio nahrávanie: počúvajte obľúbené rozhlasové stanice a urobiť záznam. Line-in nahrávanie: slúži na pripojenie externého audio zariadenia a urobiť záznam. Záznam zvuku: vstavaný mikrofón môžete urobiť záznam do okolia Môžete prehrávať MP3, WMA a WAV bezstratový formát hudby uložené v TF karta Zadajte číslo, na ktoré chcete vyhľadať svoje obľúbené rozhlasové program alebo hudby Hudbu je možné prehrávať od bodu, kde bol prerušený, keď si chcete vypnúť rádio S funkciu opakovania, vám môžu pomôcť naučiť cudzí jazyk, alebo spev Vstavané veľké rozmery reproduktora pre vynikajúci zvuk Funkcia ako reproduktor pre počítača alebo externého audio zariadenia sa Môže použiť ako USB disk, keď TF karta vložená LED nixie tube displej Vstavané 1000mA BL-5B lítiová batéria, nabíjanie cez mini USB, jack Jednoducho ovládať a vykonávať o tom, že si môžete vychutnať rádio alebo hudbu kedykoľvek Špecifikácia: Frekvencia FM: 76-108MHz / 87-108MHz(nastaviteľné) Citlivosť FM Podporované Formáty MP3/WMA/WAV Podpora TF Kariet Max 32 GB Formát Nahrávania MP3 / 128Kbps Reproduktor Φ40mm, 4Ω, 3W Frekvenčný rozsah 50Hz-20KHz Napájanie 1000mA BL-5B nabíjateľná lítiová batéria (nie je súčasťou) nabíjacie Napätie DC 5V (mini USB rozhranie) Rozmery 103 x 62 x 23 mm /4 x 2.4 x 0,9 Hmotnosť 160 g / 5.3 oz POZNÁMKA: poskytujeme len Čínskej verzie užívateľskej príručky, ale je jednoduchý na obsluhu, Som vám veľmi radi pomôžu, ak existuje akékoľvek použitie problém

12 mesiacov Záruka. Kúpiť s dôverou! Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. 1.Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. 2.Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. 3.Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok. PS: Váš 5 star pozitívna spätná väzba je veľká motivácia našej práce.

  • Bluetooth: No
  • Rozmery (Šxvxh): 103 x 62 x 23 mm
  • Druh: FM
  • Číslo Modelu: Q3
  • Funkcia: Hodiny
  • Displej: Áno
  • Package: Áno
  • Wifi: No
  • Zdroj Napájania: Nabíjateľná Batéria
  • Názov Značky: Tecsun
  • Materiál Telesa: Plastové
  • Štýl: Prenosné

Štítky: rádio tecsun, 100w rádio, tecsun 368, prípade tecsun pl 660, Tecsun, amatérske, anténa tecsun pl680, malé mini fm rádio, fm rádio, budenie rádiom.

Napísať recenziu

Pôvodné TECSUN Q3 FM Stereo Rádio s REC Záznamník TF Kartu, MP3 Prehrávač, USB Reproduktor, FM Rádio

Pôvodné TECSUN Q3 FM Stereo Rádio s REC Záznamník TF Kartu, MP3 Prehrávač, USB Reproduktor, FM Rádio

Napísať recenziu

Súvisiace produkty