Nový produkt

Vianočné Ozdoby Anjelom Krídla - som Anjel Pozeráte na Mňa A ja som Mu Zavolať, Otec Ornament LB88

999 položky

€6.90

-32%

€10.15

Vianočné Ozdoby Anjelom Krídla - som Anjel Pozeráte na Mňa A ja som Mu Zavolať, Otec Ornament LB88 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky. Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz. Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Srdce Otepľovanie Anjel Ornament, Že Sa Bude Držať Svojich Blízkych Pamäť S Vami! Už ste hľadal špeciálny darček, niečo pamätá si niekto milovaný, ktorý uplynul? Ako sa o luxusné, retro dizajn anjel krídla ornament, nápadne zavesiť na Vianočný stromček?

2. Hrdý na to, ponúknuť luxusné, Vianočné Ozdoby, ktorý je vhodný pre kedykoľvek v roku. Blízkych, sme losts bude vždy byť v našich myšlienkach, motivovať, inšpirovať a posilnenie nás.

3. Vytvorili sme pôvodné, klasické anjel krídla ornament, s vyrytým som anjel pozeráte na mňa a ja som mu zavolať, Otec , ako silný pripomienka dôsledky, ktoré táto osoba mala na náš život. Tiež existujú aj ďalšie voľbou pre mama, babička, dedko, dcéra, manžel, manželka, atď. rodiny.

4. Náš anjel krídla sú zobrazené s oko-lov bielej silks páse s nástrojmi, vďaka elegantný Vianočný strom ornament, ktorý je ľahko zavesiť, alebo ako zvláštne osadenie stuffer. Kvalita a Dizajn Stretnúť! Obojstranný vyzerať skvele z každého uhla, tieto nádherne zakrivené anjel krídla vynikne v každej miestnosti dekor. Kombinuje kvalitu materiálov, podrobné výroby, je to sentimentálny drahocenná pamiatka, ktoré môžu byť odovzdávané z jednej generácie na druhú.

5. Vyjadriť Svoju Sústrasť: Toto krásne a čarovné anjel krídla ornament je úprimným vyjadrením lásky pre ten, ktorý máte radi.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Materiál: Zliatiny, pokovovanie balenie Obsahuje:

1 x Vianočné Ozdoby Anjel Krídla

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

  • Typ Veľkoobchod: No
  • Balenie: Č Darčekovej Krabičke
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Súbor Typ: Áno
  • Číslo Modelu: Vianočné Ozdoby

Štítky: vape 50w 1500 mah, odpor 0001ohms, vape 5000mah accu, na navíjanie, 05mm, plávanie maska dieťa, hračka figúrka nuda, navíjanie animácie, vape 1100mah mini, dámske tvár pusinky.

Napísať recenziu

Vianočné Ozdoby Anjelom Krídla - som Anjel Pozeráte na Mňa A ja som Mu Zavolať, Otec Ornament LB88

Vianočné Ozdoby Anjelom Krídla - som Anjel Pozeráte na Mňa A ja som Mu Zavolať, Otec Ornament LB88

Napísať recenziu

Súvisiace produkty