Nový produkt

Spot 2341 Audio FX Mini Zvuk Palube - WAV/OGG Spúšť 16MB Flash

999 položky

€23.84

POPIS

Chceli by ste sa pridať zvuk/sound účinky na váš ďalší projekt, bez an +Štít? Alebo možno ani neviete, ako používať mikroprocesory, ste len chcete, aby zvuk hrať vždy, keď stlačíte tlačidlo. Čo o niečo, čo musí byť veľmi malý a prenosný? Pravdepodobne ste pocit, trochu frustrovaný: bolo to veľmi ťažké nájsť jednoduché, nízke náklady zvukové efekty spúšť, ktoré je jednoduché a nevyžaduje žiadne programovanie

AŽ TERAZ!

Nechápte ma zle, milujem Hudbu vo formáte MP3 Maker štít a Zvuku . A naše Vlna Štít je spoľahlivý classic. Ale buď budete potrebovať, alebo môžu byť príliš veľký a silný pre vaše potreby. Tak po mnohých technických a pohráva sme prísť s MINI Zvuk Palube, najrýchlejší spôsob, ako pridať zvukové efekty projektu, s malými rozmermi. Myslíme si, že toto je najlepší zvuk rada pre rekvizity a kostýmy!

Zvuk Palube má veľa úžasných funkcií, ktoré robia to najjednoduchšie, čo kedy: Žiadny alebo iné mikroprocesor nie je potrebná! To je úplne samostatný, len potrebuje 3 až 5.5 VDC batérie Malá - iba 1,5" x 0.9" Postavený v roku skladovanie - áno! nemáte ešte potrebovať karty, tam je 16 mb pamäte na doske sám. Dobré pre ~15 minút stlačeného stereo, a možno pár minút nekomprimovaného stereo. Dvojité, že ak idete s mono namiesto stereo. Postavený v Mass Storage USB - Plug všetky micro USB kábel do Zvuk Palube a počítača môžete pomocou myši presúvať súbory priamo na ako keby to boli USB kľúč, Komprimované alebo Nekomprimované audio - Ísť so stlačeným Ogg Vorbis dlhšie audio súbory, alebo nekomprimované WAV súbory Zvuk Vysokej Kvality - chcete 44,1 KHz 16 bit stereo? Nie je problém! Dekódovanie hardvér dokáže spracovať akýkoľvek bit/sample rate a mono alebo stereo 8 Spúšťače - Pripojiť až 8 tlačidlá a prepínače, každý z nich môže spustiť audio súbory na prehrávanie Stereo line-out - Slúchadlá, napájané reproduktory alebo dokonca drôt do jednej z našich zosilňovačov, aby hlasné zvuky. Päť rôznych vyvolať účinky - zmena názvu súborov, môžete vytvoriť päť rôznych typov spúšťače, ktoré bude pokrývať širokú škálu projektov bez akéhokoľvek programovania Kontrolu nad UART (9600 Baud) cez všetky microcontroller, máme Knižnica pre základné ovládanie prehrávania a hlasitosti.

Čo máme na mysli vyvolať účinky? Dobre, v závislosti od vášho projektu možno budete potrebovať audio prehrávania rôznymi spôsobmi. Mysleli sme si, že z piatich najčastejších potrieb a postavil ho do Zvuk Dosky, takže si stačí premenovať súbor, ak chcete dostať efekt chcete. Základné Spúšť - názov súboru Tnn.WAV alebo Tnn.OGG majú zvukový súbor hrať, keď zodpovedajúce spúšť pin nn je pripojený na zem momentálne Podržte Looping Spúšť - názov súboru TnnHOLDL.WAV alebo .OGG mať audio hrať len vtedy, keď spúšť pin sa koná nízka, bude slučky, kým pin je prepustený Latching Slučky Vyvolať - názov súboru TnnLATCH.WAV alebo .OGG mať audio začať hrať, keď je tlačidlo stlačené na okamih, a opakuje, až kým je stlačené tlačidlo znova Hrať Vedľa Spúšť - mať až 10 súborov hrať jeden po druhom, podľa pomenovania ich TnnNEXT0.WAV thru TnnNEXT9.OGG. Začne s #0 a každý jeden na každý momentálne tlačidlo stlačte, kým sa dostane cez všetky z nich, potom prejdite späť na #0 Hrať Náhodné Spustenie - tak ako Hrať Vedľa spúšť, ale budú hrať až do 10 súborov v náhodnom poradí (TnnRAND0.OGG thru TnnRAND9.OGG) pri každom stlačení tlačidla na okamih

Zvuk palube je navrhnutý tak, aby bolo jednoduché: nemá polyfonické schopnosti, nedajú prehrávať MP3 (MP3 je patentovaný a náklady $ licenciu, tak táto doska používa podobné, ale nie-patentovaný formát OGG, je tu ton zadarmo konvertory, ktoré sa bude zase MP3 do OGG), nie je reprogrammable alebo skriptovateľná, a nemôžete mať akýkoľvek iný druh spúšť typu. Avšak, tam je dobrá šanca projektu chcete, aby sa bude fungovať skvele.

Navrhli sme to palube špeciálne pre ľudí, ktorí chceli, aby rekvizity, kostýmy, hračky a iné malé prenosné projektov. Pozrite sa na návod pre všetky napájanie voľby, môžete výkonom od 3-5VDC tak alebo LiPoly batérie bude fungovať dobre.

  • Názov Značky: Lietať myslenie Dili Ázia

Štítky: pôvodné fx audio, v1.59, 802.11 b, audio fx, jlink v9, jlink, gold spike, meč hračka, gotický telefón prípade samsung, j fx audio.

Napísať recenziu

Spot 2341 Audio FX Mini Zvuk Palube - WAV/OGG Spúšť 16MB Flash

Spot 2341 Audio FX Mini Zvuk Palube - WAV/OGG Spúšť 16MB Flash

Napísať recenziu

Súvisiace produkty