Nový produkt

XR502 Radu 2.4 G SBUS PPM RSSI Dual Antény Mikro Prijímač pre DSM X/2 SFHSS Frsky-D8/D16 AFHDS-2A Rádiových Vysielačov

999 položky

€14.40

XR502 je určený pre FPV letu osobitne, integrované 13dBm LNA a duálna anténa môže urobiť pracovný rozsah ďalej a signál silnejší. Tam sú 4 verzie pre túto sériu prijímače, ktoré môžu byť použité pri každom lete, ovládanie dosky.

Vlastnosti: 1) Super malej veľkosti(10.0*14.2*2.0 mm); 2) Super light(0.65 g); 3) S vstavaným-in 13dBm LNA; 4) Duálne antény; 5) Možno použiť na akékoľvek riadenia letu tabule; 6) Dual antény môžu byť ohnuté v ľubovoľnom smere a bez rozbité; 7) Podpora RSSI výstup; 8) Podpora SBUS výstup a PPM(22ms) sa dať naraz, 9) F verzia podporuje zmes protokol(D8 a D16);

Záväzné prevádzka: Stlačte záväzné prepínač po XR6OO prijímač je napájaný, vstupuje záväzné režim po 2 sekundách, keď pomaly blikajúca červená LED sa zmení na rýchlo blikať. Potom viazať prijímač podľa vysielač manuálne. Keď rýchlo blikajúca červená LED sa zmení na pevné jasný, znamená to, záväzné je úspešný. Variabilný RF Odkaz technológiou Premennej RF Odkaz technológií: Keď prijímač je príliš blízko rádio(diaľkové ovládanie), bežne RF signál bude zablokované a zatiaľ stratiť kontrolu stane, Variabilný RF Odkaz sa narodil na riešenie problému! Hneď ako Variabilný RF Odkaz zistí, že prijímač prichádza v blízkosti rádio, to upraví LNA zisk a PA výstupný výkon nižšie, aby sa zabránilo krátke vzdialenosti kontrolu poruchy automaticky, Keď Premenná RF Odkaz zistí, že prijímač je ísť ďaleko od rádio, to upraví LNA zisk a PA výstupný výkon vyšší nárast RX je pracovný rozsah automaticky. RSSI výstupného signálu Dva spôsoby, ako RSSI výstupného signálu: 1) SBUS signál: RSSI výstupného signálu je na Č. 16 kanálov(AUX12) z SBUS; 2) PPM signál: RSSI výstupného signálu je na kanál Č. 9 z PPM; Zmesi protokol(len pre XR502-F verzia): XR502-F verziu môžete podporiť aj D8 a D16 FrSky protokolu, môže zákazník rozhodnúť, ktorý z nich by chceli použiť pri záväzné. Neustále svetlé modré LED, záväzné je uspieť uvedením RX je s D16 protokolu; Ak modré LED je vypnutá a záväzná je uspieť uvedením RX je s D8 protokol.

XR502 série prijímače zoznam: FPV flight control board nastaviť: Flight control board et up vzťahujúce sa na PPM:

  • Názov Značky: AIRFORTH
  • Nástroj Dodávky: Iné
  • Upgrade Diely/Príslušenstvo: Iné
  • Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení: Iné
  • Pre Typ Vozidla: Vrtuľníky
  • Materiál: Iné
  • Číslo Modelu: XR502
  • RC Diely a Accs: Iné
  • Štyri-Pohon kolesa Atribúty: Iné

Štítky: dsm eclipse, rc prenos, diy frsky vysielač, prijímanie frsky, rádio stanice, afhds 2a lietadiel, 41mhz, dsm2 prijímač, slobodný vysielač, frsky rb30.

Napísať recenziu

XR502 Radu 2.4 G SBUS PPM RSSI Dual Antény Mikro Prijímač pre DSM X/2 SFHSS Frsky-D8/D16 AFHDS-2A Rádiových Vysielačov

XR502 Radu 2.4 G SBUS PPM RSSI Dual Antény Mikro Prijímač pre DSM X/2 SFHSS Frsky-D8/D16 AFHDS-2A Rádiových Vysielačov

Napísať recenziu

Súvisiace produkty