Nový produkt

Kladka Káblový Systém Stroj DIY Fitness Vybavenie pre Predlaktie Svalovej Sily Výcviku

999 položky

€14.14

-32%

€20.80

Odrážky: 1、2 Cvičenia Režimy & Odnímateľné Rukoväte: zmenou spojenia spôsoby medzi zdvihnúť pracky a vysoká pevnosť zliatiny kábel, môžete získať dve funkčné cvičenie režimy: vytiahnuť dole a nadvihnite. Odnímateľný rukoväť umožňuje kedykoľvek zmeniť prílohu, ktorú chcete ( Priamo Bar a Triceps Lano je súčasťou balenia). To vám umožňuje trénovať biceps, triceps, ramená a chrbát. Ako biceps, curl, triceps strhnúť, lat pull down, riadok, lietať.

2、Odbornej Zložky: Gravity ball konštrukcia kábla, aby sa zabránilo kábel vibrácie počas používania. Zatvorené zliatiny pracky nebude zlomiť alebo uvoľniť, ktoré poskytujú primeranú ochranu.

3、Premium Materiál: Zahŕňa so 100 cm vysoká pevnosť plášťom kábla pre vedenie pevnosť, dlhú životnosť a bezproblémovú prevádzku. Tichý kábel kotúč je vyrobený zo špeciálne heavy-duty ocele, ktorá zaisťuje žiadne extra hluku počas prevádzky. Inovovaný ocele nakladanie pin, max zaťaženie až 300 lb.

4、Jednoduchá Montáž a Prenosný: Len niť na nakladanie pin prostredníctvom ústredného diery hmotnosť dosky a pripojte oddiely. Lat a výťah kladka systém môžete pripojiť k moci, stojany na bicykle, pull-up bary, trámy, a akékoľvek miesto, kde popruhu môže byť nainštalovaný. Jeho malé balenie hlasitosti umožňuje vziať kamkoľvek budete chcieť a vhodný pre cestovanie.

5、Vybavenie Auta: 2 rukoväť + kladka kábel + nakládka pin + popruh. Veľmi vhodné pre fitness nadšencov všetkých vekových kategórií, podľa vhodnosti odborníkov, hlavnou funkciou lats je podpora pohybu ramenného kĺbu, čo je dôvod, prečo lat pull-down na zmysel. Negatívne hmotnosť disky nie sú zahrnuté v tento produkt, pozrite si prosím pracky pred použitím.

Funkcie: Prečo si vybrať výťah, kladka systém?

Pri zakladaní súkromnej telocvični, doma alebo v garáži, priestor je vždy faktorom. V dôsledku obmedzeného priestoru, sme sa nemohli dostať ideálne fitness miesto doma. So zdvíhacím kladka systém, môžete ušetriť miesto v domácej telocvični, zatiaľ čo robí intenzívne kábel cviky, ako budete robiť v telocvični.

Odnímateľná rukoväť-umožňuje kedykoľvek zmeniť doplnky, ktoré potrebujete.

Vysoko kvalitné profesionálne kladky uistite sa, že žiadna extra hluku počas prevádzky.

Inovovaný ocele nakladanie pin-maximálne zaťaženie až 300 kg. Kompatibilný s dosiek s center otvory menej ako 2,9 cm.

Balenie Zoznam:

1 x Upgrade Nakladanie Pin

1 x Vysoká Pevnosť Zliatiny Kábel

1 x Opotrebovaniu Popruh

1 x Tichý Kovový Kotúč

1 x Rovno Prút

1 x Rukoväť

3 x Zdvíhacie Pracka

  • Číslo Modelu: DIY fitness vybavenie 9 dielna sada
  • Drop shipping: Podpora
  • Typ 1: domáce cvičenie, fitness kladka káblový systém
  • Platné Fitness Vybavenie: Iné
  • Typ 2: fitness diy kladka kábel stroj
  • Typ 3: fitness kladka káblový systém

Štítky: telocvičňa kladka, pekáreň rada, kulturistika kladka, stroj musculation poklesy, pena squat, sklo svete, fitness kábel stroj ťahať, kladka káblový systém, osobné telocvični stroj, kábel stroj prílohu.

Napísať recenziu

Kladka Káblový Systém Stroj DIY Fitness Vybavenie pre Predlaktie Svalovej Sily Výcviku

Kladka Káblový Systém Stroj DIY Fitness Vybavenie pre Predlaktie Svalovej Sily Výcviku

Napísať recenziu

Súvisiace produkty