Nový produkt

Imax RC-B6 Pro Profesionálny Multi-funkčné Rovnováhu Nabíjačky

999 položky

€20.55

Imax RC-B6 Pro Profesionálny Multi-funkčné Rovnováhu Nabíjačky

Imax ŠPECIFIKÁCIA Vstupné napätie: 11-18VDC Účtovať výkon: max. 50W Vypúšťanie výkon: max. 5W nabíjacieho prúdu rozsah: 0.1-5.0 A Výbojový prúd rozsah: 0.1-1.0 Aktuálne mozgov pre vyvažovanie LiPo: 300mAh/bunky Rovnováhu tolerancia: +/- 0.01 V Pramienok: 50-200mA Údaje obchod: 5 údaje batérií NiCd/NiMH batérie cell count: 1-15 buniek LiPo/LiIo/výdržou cell count: 1-6 séria Pb batérie napätie: 2V-24V Prípade: Plast Rozmer: 160mm X 100 mm X 50mm Hmotnosť: 333g Imax Vstupné LiPo/LiFe/Li-lon NiMH/NiCd Pb jednosmerný (DC) Vstup:11-18 Volt 1-6 1-15 Buniek 1-10 Buniek 3.3-22.2 1.2-18V 2-20V

Imax RC-B6 PRO Patria - Zostatok Nabíjačky - Päť Druhov drôtov (Krokodíl klip, Futaba/JR TX/RX zástrčku, JST zásuvka, Vrecko Svietiť Štart, Dekan Muž Ultra nabíjací kábel) - JST XH 2-6 Rovnováhu Adaptér

Imax RC FUNKCIE

Imax je rýchle nabíjanie batérií s vysokým výkonom MCU a to je profesionálny Inteligentných Digitálnych Rovnováhu Nabíjačky.

Nabíja a vybíja všetky najnovšie batérie technológie: LiPo, Život, Li-Ion, NiMH, NiCd a dokonca aj váš Pb-batérie je možné opakovane nabiť až 5A! Zvláda svoje pretekárske batérie, prijímač balíky, rádio a mnoho ďalších typy batérií.

Imax RC Optimalizované používateľské rozhranie

Počas nabíjania alebo vybíjania, má auto funkcia, ktorá umožňuje kŕmenie aktuálne automaticky. Najmä pre Lítiové batérie, môže zabrániť nadmernému plnenie, ktoré môžu viesť k explózii, užívateľ je chyba. Každý program v jednotke je kontrolované s vzájomného prepojenia a komunikácie pre všetky možné chyby pre maximálnu bezpečnosť. Tieto môžu byť nastavené na používateľa možnosť. Zvláštne nabíjanie zástrčky port pre prijímač, vysielač a zapaľovač nabíjačky. A pre najčastejšie používané nabíjací port ako viacúčelový krokodíl, pin a pod. Poskytuje najpohodlnejší rovnováhu port pre Lítiové batérie, s plne integrovaným bunky balancer.

Imax High-výkon a vysoký výkon okruhu

IMAXRC má Vysokú účinnosť s kontrolovanou teplotou chladiaci ventilátor, môže mať takú moc bez problémov beží CPU alebo operačný program. Jednotlivé napätia bilancia pre Lítiové batérie vo vnútri IMAXRC B6 PRO ako jednotlivec-článková-napätie balancer vnútri. To nevyžaduje žiadne extra balancer pri nabíjanie Lítiových batérií (Lilo/LiPo/LiFe) pre bunku napätie vyvažovanie.

Vyváženie jednotlivých buniek na vypúšťanie

tiež môžete sledovať a vyváženie jednotlivých buniek Lítiová batéria počas vypúšťania pokrok. Ak je napätie akékoľvek jedna bunka sa líši neobvykle, proces sa zastaví s chybou správy.

Imax RC Údajov, ukladanie/načítanie

Pre užívateľov pohodlie je možné uložiť maximálne 5 údaje z rôznych batérií. Môžete vytvoriť údajov obsahuje nastavenie programu z batérie alebo skončenie neustále. Tieto údaje môžu byť zavolal kedykoľvek budete potrebovať, a proces môže byť vykonaný bez nastavenie programu.

Imax RCMulti-použitie drôtov

Päť druhov drôty sú vybavené IMAXRC nabíjačky. Môžete nabíjanie a vybíjanie batérie jednoducho s týmito vodičmi.

  • Materiál: Kov
  • Druh: Auto
  • Funkcie: Diaľkové Ovládanie

Štítky: losi rc shop, rc truck, lipro, 220v nabíjačka batérií, b6 pro, auto rc, tabuľa magnet, imax, b6 rovnováhu nabíjačky, mein rc shop.

Napísať recenziu

Imax RC-B6 Pro Profesionálny Multi-funkčné Rovnováhu Nabíjačky

Imax RC-B6 Pro Profesionálny Multi-funkčné Rovnováhu Nabíjačky

Napísať recenziu

Súvisiace produkty